ЖК "Велика Британія" - Ріел 5-та черга.

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Pavlo from Lemberg, 20 чер 2017.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. MrjanaLylka

MrjanaLylka Well-Known Member

та нічим би він не заважав нікому, але вже неодноразово палився тут на форумі у брехні, тобто він мє якийсь зиск з того, щоб очернити забудовника, мене це просто обурює.

2. MrjanaLylka

MrjanaLylka Well-Known Member

так, ніхто за руку не тримає, але я щось не бачу щоб народ відмовлявся від квартир, бо не знайдеш такого вигідного варіанту. Чекаємо усі!

3. Забудовник допустив брак; на зауваження в процесі будівництва не реагував; усувати брак відмовляється - це і є мій зиск?
    Викладення доведених фактів і результатів будівельно-технічної експертизи - це очорнення забудовника?
    Затримки в здачі об'єктів, за які інвестори своєчасно і повністю внесли кошти - це підрив авторитету забудовника?
    А всі, хто викриває такі речі - це брехуни?

А може забудовник не такий, яким його намагаються представити, всупереч фактам, а насправді жадібний, недобросовістний, ненадійний, оманливий і т.д.

• Подобається Подобається x 2
  4. MariyaGretta

MariyaGretta Well-Known Member

Я консультувалась з юристами, нічого не буде! Судитись можна, але не з нашими судами це робити!

5. MariyaGretta

Так просвятіть юридично вкладників! Чи тільки можете воду лити?

6. MariyaGretta

Ви цього не знали при інвестуванні? Перш ніж купувати квартиру, необхідно всі за і проти на ваги поставити, а вже потім приймати рішення... що б не було так як зараз!

7. MariyaGretta

Прочитайте пункт з договору про прийняття житла забудовником, можете сфоткати сюди?

8. Vsevolod

Vsevolod Well-Known Member

Ви праві, аби були інші варіанти, то дехто б їх давно використав!

9. Vsevolod

Ніхто масло у вогонь не підливає, загалом 98% інвесторів чекають і мовчать!

10. Vsevolod

Я вас вже, мабудь, в п‘яте питаю... які ви бачите варіанти?

11. Vsevolod

То чого ж ви вклалися в квартиру, та ще й паркінг?? Тоді ви - лох?!

12. Vsevolod

Цікаво, це ж хто? Ахах. На скільки мені відомо, то в нашій країні для забудов ВСІ наймають підрядчиків, з якими оговорюються дати, ціни тощо.

13. Vsevolod

Ага, саме тому РІЕЛ розпочав масштабне будівництво нових проектів у Києві... Михайло, схаменіться!

14. Саме тому затримки в Києві вже доходять до 2 років ?
    А ви спробуйте протермінувати проплату хоча б на місяць. А забудовник затримує здачу легко. Не закінчивши початого, розпочинає чергові довгобуди.

Останнє редагування: 8 січ 2019
  15. eosylm

eosylm Well-Known Member

Я не писав про суд, просто описую схему, ви заносите гроші, підписуєте типу договір, а потім все що лишається вірити, надіятись і чекати. Масла в вогонь не лити, човна не хитати.

• Подобається Подобається x 1
  16. eosylm

eosylm Well-Known Member

"Мабудь", вкотре підтверджуєте свій рівень, дивно що про мою зовнішність нічого не написали. Ніяких варіантів, занести гроші, а потім вірити, надіятись, чекати.

17. Vsevolod

Ну нічого, коли небудь і в нашій країні з‘явиться справедливість!

18. Vsevolod

Всі забудовники паралельно будують різні комплекси, це нормально! Затримки у здачі чого? Одного будинку в центрі? Здається, там їм коллектор поперек горла став...

19. Vsevolod

Так і є! Ви, щоб ми тут не сперечались, могли «занести гроші», як і Михайло за готову квартиру... але ні, ваша жадібність вас загубила, а тепер і не знаєте, що вам робити, бо для інвесторів в нашій країні виходи всього 2!

20. Vsevolod

МабуТь... і що з того? По одній помилці людей не судять! У своїй грамотності? Так я ж казав - задрот!

а де твій аватар? :)