ЖК "Велика Британія" - Ріел 5-та черга.

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Pavlo from Lemberg, 20 чер 2017.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. MariyaGretta

MariyaGretta Well-Known Member

Ого, як у вас все заплутано. Я просто прагну отримати свою квартиру і вже заїхати)))

2. MariyaGretta

Ой, це для нього складне питання. Вищий рівень невихованості у нього!

3. Olgared

Olgared Well-Known Member

Ми тут обговорюємо тільки одного забудовника, а не різних. Ось про нього й мова.

4. Olgared

Спочатку ніхто не знав і всі сподівалися на терміни згідно договорів.

5. Olgared

Так скажіть, коли ви її отримуєте?

6. Vsevolod

Vsevolod Well-Known Member

Тут всі цього прагнуть!

7. Vsevolod

Отож, одного, але я інвестував вперше, по факту в невідомого для мене забудовника, тож не можу нічого сказати, як і кожен на цьому форумі.

8. Vsevolod

Мабудь, тоді, коли і ви :dirol:

9. MariyaGretta

Вони минули, терміни, тож тепер чекаємо! Немає інших варіантів! Або чекати, або розривати договір!

10. MariyaGretta

Зараз, дістану свою магічну кулю...

11. Anna Lewkina

Anna Lewkina Well-Known Member

Я точно сказати не можу, проте, як на мене, інших варіантів немає.

12. Anna Lewkina

Марія, я вклала гроші в новобудову, і також чекаю на свою квартиру...але, я не люблю коли підливають масло у вогонь, як, наприклад, це робить Михайло, тут на форумі!

13. Anna Lewkina

Я про нього і кажу.

14. Anna Lewkina

Так, з усіма таке буває, нічого, переживемо!

15. eosylm

eosylm Well-Known Member

Все вірно пишуть, давайте не підливати масло в вогонь, інших варіантів нема, просто треба зачекати. І на терміни в договорах, сподіватись не потрібно та і на самі договори теж. Просто чекати!

• Подобається Подобається x 2
  16. Не збирався писати до кінця свят, але раз без згадування мене «умовні інвестори» не можуть, то підлию вогню і запалю декому пер@аки.
    З яких пір Ріел став надійним забудовником і забудовником взагалі. Звичайний нечесний посередник- девелопер, який заробляє гроші через недобросовістне посередництво між бажаючими отримати житло і реальними будівельниками, при цьому не дотримуючись умов договору, зриваючи терміни через жадібність., яку прикриває з допомогою корисних ідіотів і користуючись з юридичноі неосвіченості вкладників.

• Подобається Подобається x 1
  17. Olgared

Так що вам показала магічна куля? Іноді можна і в містику повірити :scratch_one-s_head:

• Подобається Подобається x 1
  18. Olgared

Чим вам заважає Михайло? Він висловлює свою думку. У всьому можна знайти мінуси. Весь будинок може бути побудований практично ідеально, а в одній-двох квартирах вилізти якісь нюанси. Приймаємо інформацію до відома і дивимося, щоб в нашій квартирі все було добре.

• Тупо Тупо x 1
  19. sosna

sosna Member

Підтримую п.Михайла в тому що Ріел це посередник , і через економію коштів затягує будівництво.Наступне житло буду купляти в забудовника який має свої будівельні бригади.

20. MrjanaLylka

MrjanaLylka Well-Known Member

А ви багато таких знаєте? Здебільшого на паперах є одна своя бригада, але це 3-5 чоловік і всі інші залучаються як підрядники.

а де твій аватар? :)