ЖК "Велика Британія" - Ріел 5-та черга.

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Pavlo from Lemberg, 20 чер 2017.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. eosylm

eosylm Well-Known Member

Заливають моноліт між 2м і 3м поверхом при даті здачі в попередньому договорі 31.05.19. Шикарно працюють, швидко.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  2. MrjanaLylka

MrjanaLylka Well-Known Member

• Баян Баян x 1
  3. MrjanaLylka

проте ваші пости дуже грамотні та інформативні як подивитись

• Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  4. MrjanaLylka

та хай вже хоч як, але працюють, тим паче свята попереду

• Тупо Тупо x 2
  5. MrjanaLylka

чесно раніше форум був більш інформативним джерелом, зараз перетворився на базар-вокзал

• Тупо Тупо x 1
  6. lookup

lookup Well-Known Member

Рієлососи постять по чотири пости з чотирьох псевдо-акаунтів. Будь-хто, хто копне цей форум задля дослідження надійності забудовника, мало того що переконається у зриві термінів і халтурній якості, так ще й пересвідчиться у повному неадекваті співробітників

• Подобається Подобається x 2
    • Тупо Тупо x 1
  7. Vsevolod

Vsevolod Well-Known Member

1. А що вони по вашому роблять?
    2. Я маю таке саме відношення до РІЕЛ, як і ви!
    3. На себе подивіться, зовнішній вигляд каже сам за себе, зачіска ЗАДРОТА!

• Тупо Тупо x 2
    • Не подобається Не подобається x 1
  8. MariyaGretta

MariyaGretta Well-Known Member

Чудово, я також маю - хлопця)

• Баян Баян x 1
  9. MariyaGretta

Будем знайомі, сподіваюсь станемо дружніми сусідами!

• Тупо Тупо x 1
  10. MariyaGretta

Цьому "юнаку" за 50 перевалило...

• Тупо Тупо x 1
  11. MariyaGretta

• Баян Баян x 1
  12. MariyaGretta

А ви не знаєте, що будівництво затримується?

• Тупо Тупо x 1
  13. MariyaGretta

Ну да, то й що, кому не подобається, хай лісом гуляють)

• Оптимістично Оптимістично x 1
    • Тупо Тупо x 1
  14. JuliiZesar

JuliiZesar Well-Known Member

Да, реально. А ви собі, як представляли?

• Тупо Тупо x 1
  15. JuliiZesar

JuliiZesar Well-Known Member

Що значить хоч як? Круто всі працюють! Моноліт повинен вистояти. Сподіваюсь, його накриють бризентом, щоб процес йшов швидше! А тепер так! Скажу реально, всі чекають свої квартири, але тільки михайло почав переходити на особистості і всіх підс****и, то ж, "читачі", як каже він сам, не образяться, якщо і я буду обс***и його з ніг до голови, хоча б віртуально!

• Тупо Тупо x 2
  16. eosylm

eosylm Well-Known Member

Я уявляв що дата яка написана в договорі + 6 місяців, на те щоб владнати справу з державними органами. А от цікаво як ви уявляли, ви вчасно по договору платите ріелу(бо інакше вони той договір розірвуть), а вони в свою чергу здають коли їм вдастся? Так, чи якось інакше?

17. eosylm

eosylm Well-Known Member

Та не тільки Михайло, ваш друг Всеволод, кількома постами вище теж перейшов на особистості. І так ріел будує дуже повільно, я 7го грудня писав тут на форумі, можете знайти. Темпи інших забудовників можете собі загулити, просто для порівняння.

18. Оскільки тут недолугий імператор і любитель копрофіліі Цезарь з дня своєї регістрації і деякі інші тролі весь сенс свого життя бачать в тому, що б згадувати моє імя, то дам їм узагальнену характеристику як результат перегляду всіх гілок ЖК ВБ і сторінки Новобудови від Ріел від дня їх створення

Перечитав - Якщо їх так можна назвати - дописи "Тролів/ботів Ріелу ". Гм.

Узагальнено, що відрізняє абсолютну більшість реальних інвесторів від "умовних"? Майже всі реальні інвестори, особливо в 2015 - 2017 роках, описували хід будівництва, обговорювали затримки, висвітлювали недоліки, сперечались, згоджувались, більшість була знайома особисто. Все це описувалось колоритно, доказово, з посиланням на угоди, норми, закони, гарним письмовим стилем.

Тут же - такі відчуття, що умовні інвестори, середньої руки співробітники Ріел як під кальку випущені з під якогось загального виробничого преса, склепані по стандартним лекалам.
    Без мозгів, без принципів, без гарантій - і зі стандартним, дуже невибагливим набором інтересів:
    - Бабло
    - Бухло
    - Жрачка
    - Копрофілія

Утрированно. Примітивно. Другорядно.

Ні одного повідомлення від себе особисто по суті, стану будівництва. Тільки намагання заспамити та потролити реальних інвесторів, невдоволених довгобудами, розпіарити дешеві обіцянки Ріелу.

19. Olgared

Olgared Well-Known Member

Якщо подивитися на наш будинок. Дайте ваш прогноз. Чого нам чекати?

20. Olgared

Olgared Well-Known Member

Це питання вже давно обговорюється на форумі. За останні три місяці я побачила зміни: спочатку було 8 чоловік на об'єкті, в цьому місяці 12. Більше робочих я не бачила (вивчала надані фотографії за різний період), хоча говорили, що на об'єкті працює 30 чоловік. Або фото у мене були невдалі, або вони виконували внутрішні роботи. Давайте підведемо підсумки, що ми зробили? Розвели срач на форумі? Що ще? Зіпсували імідж Ріел? Думаю нас навіть не помічають тут.

а де твій аватар? :)