ЖК "Велика Британія" - Ріел 5-та черга.

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Pavlo from Lemberg, 20 чер 2017.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Zinochka

Zinochka Well-Known Member

Я взагалі нікому не вірю, тільки фактам. А у Хомчина їх немає.

• Зе бест! Зе бест! x 1
    • Тупо Тупо x 1
  2. Яких фактів?
    Мені цікаво, коли ви вже всі почнети писати про свої інвестиції, а не направляти всі зусилля на те, щоб заткнути мені рота. Даремна трата часу і зусиль. Поки Ріел не виправить брак, ви без роботи не залишитесь.

P.S. Відомий факт, але ніхто не озвучить. Затримка в здачі обєктів повязана також з переїздом з Торфяної на В. Великого. Третього потопу у львівському га@ні Ріел не пережив би.
    Не потрібно підривати репутацію. Бог сам шельму мітить.

Останнє редагування: 3 гру 2018
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. Zinochka

звідки така інфа?

• Тупо Тупо x 1
  4. Zinochka

ви прям чекаєте, що хтось напише коментар. Дуже швидко відповідаєте.

• Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  5. Zinochka

[

Та Михайло судячи з усього і сам непогано заробляє. Як сказав Sorokinvаdoym, читати це може тільки хворий, і писати і відповідати тим більше.

• Тупо Тупо x 1
  6. Olgared

Olgared Well-Known Member

Давайте назву в мій кабінет

7. MariyaGretta

MariyaGretta Well-Known Member

Можливо, затримка у будівництві пов'язана з тим, що багато людей виїхало за кордон працювати? Що важко набрати персонал? Що такі, як ви завжди чимось не вдоволені? Почніть з себе, і все буде добре!

• Тупо Тупо x 1
  8. MariyaGretta

Він живе тут!

• Тупо Тупо x 1
  9. MariyaGretta

Михайло не заробляє, він чесним трудом в нашій країні заробив собі такуууу пенсію, що на ній мандрує по світу, будує будинок, купив квартиру..чесна людина, блін!

• Не подобається Не подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  10. Це ви судите по собі і по компанії, в якій працюєте? Стандартний діагноз для морально обмежених, але з великими амбіціями - З Е Л Е Н А Ж А Б А.
    Коли цитуєте, беріть контекст, а не виривайте з тексту тільки те, що може підійти під ваші інсинуації.
    P.S. З понеділка починаю знову новий етап в житті. Приступаю до освоєння нової роботи. Цього має вистачити на завершення будинку, покупку човна, водяного мотоцикла і на збільшення існуючої пенсії. А чого добились ви?
    P.S.S. Марія-Гретта, видихніть, а то луснете.

• Тупо Тупо x 1
  11. eosylm

eosylm Well-Known Member

Так то він про вас писав. Інші очевидно, не мають часу з вами тут сперечатись, а пан Михайло може когось застерегти від всім відомої недоброчесної контори.

12. Vsevolod

Vsevolod Well-Known Member

Хомчин - це людина-проблема. У нього чорна полоса в житті... так буває, Михайлику, скоро все пройде!

• Тупо Тупо x 1
  13. Так, я з вами цілком згоден. Я інвестор-проблема для Ріелу, оскільки не хочу приймати брак, збудований Ріелпогранбудом. Проблему вирішити просто - переробіть брак згідно вимог ДБН і вона зникне.

14. lookup

lookup Well-Known Member

З ріелосвинями навіть нема чого дискутувати, вони беруть більшістю (акаунтів в тому числі) та й їм за це зарплатню платять. Думаю декому не дуже навіть подобається така робота, хоча може доплачують за додаткову активність у неробочий час. А під акаунтом таксиста пише явно той, кому це приносить задоволення. Шкода що при цьому він продовжує деградувати. А оскільки це все відбувається з подачі РІЕЛу, то можна тільки собі уявити що це за шарага і які цілі вона переслідує. Йшли би вже краще всі ці клоуни в макдональдс працювати

• Тупо Тупо x 1
  15. MariyaGretta

Скажіть чесно, вам реально немає чого робити? Сумно на пенсії?

• Тупо Тупо x 1
  16. Vlad Lviv

Vlad Lviv Well-Known Member

05.12.2018 16:25 20181205_162420.jpg

• Подобається Подобається x 2
  17. MrjanaLylka

MrjanaLylka Well-Known Member

то ще краще почали б понеділок з позитиву, а то ненароком луснуть ваші плани, бо негатив і негативні думки притягують до себе той самий негатив

• Тупо Тупо x 1
  18. MrjanaLylka

він також почав з себе і втік за кордон)))

• Тупо Тупо x 1
  19. MrjanaLylka

цікаво, а як можна пов'язати переїзд офісу забудовника до будівництва? ви що думаєте, що менеджери відділу продажів будують будинок? що за маячня

• Тупо Тупо x 1
  20. Zinochka

• Тупо Тупо x 1
а де твій аватар? :)