ЖК "Велика Британія" - Ріел 5-та черга.

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Pavlo from Lemberg, 20 чер 2017.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Vsevolod

Vsevolod Well-Known Member

Я тут недавно на форумі, проте жодного разу не читав про такі заперечення..ЖОДНОГО!!!

2. Vsevolod

Да? А чому вони не на форумі?

3. Vsevolod

Ну і інфо у вас. Мій батько працював 10 років у великій будівельній компанії, займав високу посаду, проте, ані йому, ані жодному працівнику не видавали квартири, навіть по собівартості!

• Тупо Тупо x 1
  4. Це для і про Всеволода. “Не“ співробітника Ріелу. Обмежена особа, яка не має власної думки. Ні одного власного посту, тільки відгавкування на пости інших. Ні однієї власної пропозиції чи власного зауваження щодо ходу, якості будівництва інвестованої ним нерухомості. Ні одного власного повідомлення. Немає чужих постів, немає Всеволода на форумі.

Останнє редагування: 30 лис 2018
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. IvanGrozny

IvanGrozny Member

Був стороннім наблюдачем, але вже не витримав і зарегівся. Хочеться сказати, що мені шкода Михайла, що в нього затрати по квартирі, але, блін, судячи з усього не вам судити про гідність...тут читаєш форум і просто прозріваєш!

• Тупо Тупо x 1
  6. sorokinvadoym

sorokinvadoym Well-Known Member

Небулоб Михайла щоб робив оцей типу Всеволод )))) і компашка. Це ж здоровому неможливо читати.

7. lookup

lookup Well-Known Member

ублюдачем, ой, спостерігачем.

цей теж з трупи/квартету Ріелу

8. eosylm

eosylm Well-Known Member

Так, пан Михайло створює робочі місця, можна сказати рухає економіку вперед :)

• Смішно Смішно x 1
  9. Olgared

Olgared Well-Known Member

Вкладати гроші в квартиру, навіть за собівартістю, працювати в кампанії і не впливати на швидкість будівництва? Для мене це дивно. Якщо я вкладаю свої кошти, то планую як мінімум отримати їх повернення, але мета - примноження. І якщо це залежить і від моєї роботи, то чому це не робити?

10. Olgared

Якщо Ріел давно жує шматок пирога, то терміни 4 роки пристойні. Уже повинен йти процес перетравлення. Хоча можливо за цей час накопичилися якісь проблеми, і вони зараз виявилися, що впливає і на строки здачі об'єктів. Наприклад, я готова пожертвувати термінами, але не готова якістю.

11. Olgared

У які роки працював ваш батько і підкажіть кампанію, якщо не секрет?

12. Vsevolod

І не кажіть, а у вас, як справа? Де ваше невдоволення? Чому бурно не підтримуєте михайла?

• Тупо Тупо x 1
  13. Vsevolod

Давайте почнемо з того, що жертвувати часом, ну, як би вибору немає! Це слід урахувати, будемо сподіватись, що якість не постраждає!

• Тупо Тупо x 1
  14. Vsevolod

2000-2010! Компанію можу написати до власного кабінету.

• Тупо Тупо x 1
  15. MariyaGretta

MariyaGretta Well-Known Member

Тому що таких нема!

• Тупо Тупо x 1
  16. MariyaGretta

Ага, квартири по блату - це ще за часів радянського союзу було, але ж михайлику багато років, то він ще не перейшов у 21 сторіччя, живе минулим.

• Тупо Тупо x 1
  17. MariyaGretta

Читаємо договір - там все написано, і про повернення грошей, і все інше.

• Тупо Тупо x 1
  18. Zinochka

Zinochka Well-Known Member

Я не знаю поіменно жителів 1 будинку, але точно знаю, що багато хто зробили ремонти, і живуть, а деякі вже здають свої квартири. Будинок заселений.

• Тупо Тупо x 1
  19. Zinochka

Михайло не вміє. Він забуває, що брехав. Склероз напевно.

• Тупо Тупо x 1
  20. Zinochka

Таких немає.

• Тупо Тупо x 1
а де твій аватар? :)