ЖК "Велика Британія" - Ріел 5-та черга.

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Pavlo from Lemberg, 20 чер 2017.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Vsevolod

Vsevolod Well-Known Member

НАВІЩО? Навіщо когось переконувати і комусь, щось доводити?

• Тупо Тупо x 1
  2. MariyaGretta

MariyaGretta Well-Known Member

Чудова новина! Хоч якась корисна інформація на форумі з'явилась!

• Тупо Тупо x 1
  3. MariyaGretta

Ви реально думаєте, що хтось буде вами заморочуватись? Ви реально вважаєте себе самою модною крихтою у батоні? Слухайте, зніміть себе з п'єдесталу!

• Тупо Тупо x 1
  4. Я туди не залазив. Це ви , Всеволод, Зіночка і ще ряд співробітників Ріелу мене туди погрузили. Я просто хочу отримати свою інвестицію в справному стані згідно угоди.

5. lookup

lookup Well-Known Member

МаріяГретта, Псевдолод, Зіночка, ВаняШим та інші акаунти під якими строчать деякі персоналії - це розумово-відсталі люди. Вони не розуміють, що допоки так затято відпрацьовують на свого роботодавця - РІЕЛ, доти не бути їм людьми і доти вони будуть перешкоджати еволюції суспільства. Я би не зміг працювати на роботі, де мене б змушували строчити якісь відверті нісенітниці, прикриватись "інвестором" і сперечатись з тими, з ким мені мало би бути по дорозі, будь я реальним інвестором. Це дебіли, які явно ніколи не мали власної нерухомості, не мають і не будуть її мати. Максимум на що вони здатні - жити з батьками і успадкувати хрущівку бабці-діда. Це пил, сміття, бруд, а не інвестори. Таких людей бажано оминати і не вступати з ними в дружні чи будь-які інші відносини, бо з них немає чого взяти і чому навчитись.

6. MariyaGretta

То хіба ваше питання вирішиться на форумі? Не хизуйте.

• Тупо Тупо x 1
  7. Для вирішення свого питання до його вирішення я буду задіювати всі ресурси. Переговорні нічого не дали, просто даремно потрачений час. А ось задіювання соціальних мереж спонукає Ріел рухатись. Залишились судова і засоби масової інформації.

8. Vlad Lviv

Vlad Lviv Well-Known Member

20181128_161536.jpg

• Подобається Подобається x 1
  9. Vsevolod

Ну от, навіть не буду нічого писати, ви самі за себе все зробили - викрили своє обличчя!
    Ганьба таким "вихованим особистостям", як ви!

• Тупо Тупо x 1
  10. Vsevolod

Нічого не вирішиться, проте так цікавіше!

• Тупо Тупо x 1
  11. Vsevolod

Шановні інвестори! Прошу звернути увагу на аккаунт лукапа! Ця людина постійно намагається зачипити особистість, ганебну поведінку можна чітко відслідити на останніх, мабудь, 10 сторінках! Будьте обачними!:)

• Тупо Тупо x 1
  12. lookup

lookup Well-Known Member

До кого звертаєшся? До своїх братів і сестер по нещастю - Зіночки/МаріїГретти/Котика/Тощо?

• Подобається Подобається x 1
  13. Olgared

Olgared Well-Known Member

Коли зроблено фото?
    Прохання: при публікації фотографій, ставте дату.

14. Olgared

Olgared Well-Known Member

На вулиці стає все холодніше, днями обіцяють мінус 10. Хочу запитати, які будівельні роботи можна виконувати при таких погодних умовах, а які ні? Може хтось дасть посилання на будівельні норми, де можна почитати?

15. sorokinvadoym

sorokinvadoym Well-Known Member

16. Zinochka

Zinochka Well-Known Member

А в чому брехня? У тому, що є затримка, і забудовник запропонував компенсації за це? Так це павда. Я свою квартиру ще не отримала, мені ще брехати нема про що. Це ви занурюєтеся в яму брехні, і чим далі, тим глибше. Вигадуєте всякі проблеми, а доказів немає. І помилково вважаєте, що вам вірити повинні, якщо ви папірець з цифрами виклали на форумі. Це вже смішно. І якщо вже ніхто нічого на форумі не може довести, то може і не варто нікого звинувачувати, і доводити, хто є бот і хто правий чи не правий.

• Тупо Тупо x 1
  17. Не я починав про ботів, не мені завершувати

Чи існує інвестор Хомчин всі можуть переконатись передзвонивши управителю Фонду Фінансування Будівництва Дмитру Паруті по тел.096-716-6956 або направивши запит на його е-мейл parutad@ukr.net. На жаль, я не маю змоги це зробити ні щодо вас, ні Всеволода, ні Марія-Гретта.
    P.S. Співчуваю Дмитру, але співробітники Ріел не залишили мені вибору.

Щодо конкретно мого випадку. Визнали наявність протікання покрівлі в секції Г ( 4 під'їзд). Будуть шукати причину затікання. Пройшли всі стадії: повне заперечення і звинувачення мене в наклепах і роботі на конкурентів; сприйняття наявної проблеми, але небажання її усунути, а спроба впихнути невпіхуємоє; визнання проблеми і обіцянка її усунути. Залишилось дочекатись усунення. На це пішло два роки боротьби з Ріелом і ..... ботами.

Тепер слідкуємо за взаємозв'язком між затримкою з введенням в експлуатацію наступних черг і усуненням недоліків у першій. Дуже цікаво хто на що киватиме.

Для вирішення свого питання до його вирішення я буду задіювати всі ресурси. Переговорні нічого не дали, просто даремно потрачений час. А ось задіювання соціальних мереж спонукає Ріел рухатись. Залишились судова і засоби масової інформації.

18. Zinochka

А що конкретно повинна була принести "боротьба" з ботами на форумі?

• Тупо Тупо x 1
  19. Це була свідома протидія підтримці ними тверджень Ріелу про відсутность проблем і відсутності затримок зі здачею обєктів інвестування, відсутність протікання покрівлі, порушень ДБН при облаштуванні терас в 1 черзі та інше.

20. Zinochka

Це так і є.

• Тупо Тупо x 1
а де твій аватар? :)