ЖК "Велика Британія" - Ріел 5-та черга.

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Pavlo from Lemberg, 20 чер 2017.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. MariyaGretta

MariyaGretta Well-Known Member

А я нічого і нікому не збираюсь доводити, тим паче вам! А те, що ви бот, це всі розуміють, навіть, якщо ви людина, яка може вийти в скайп! Просто за це заплять вам побільше..

• Тупо Тупо x 1
  2. MariyaGretta

На мою думку не 2 табори, а конкуренти РІЕЛ та інвестори! І пишимо тут, бодаємось..

• Тупо Тупо x 1
  3. MariyaGretta

Там не вісім, а більше, проте, яке це має значення... є ж терміни вистоювання бетону, я не зовсім розумію ці процесси, але ж не весь час там люди повинні знаходитись?

• Тупо Тупо x 1
  4. eosylm

eosylm Well-Known Member

То запитання, було не до вас, чи ви аккаунти плутаєте?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. eosylm

eosylm Well-Known Member

Та ні, є боти ріелу, і є інвестори які незадоволені повільним будівництвом. З невиконанням договорів, які собі дозволяє ріел, ніяких ботів і не треба.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  6. Zinochka

Zinochka Well-Known Member

Шановні інвестори 5 черги ЖК Велика Британія!

На даний момент наш it-департамент розробляє на інтерактивному порталі БК РІЕЛ розділ для інвесторів вашої черги. Уся наявна документація (дозвільні документи, висновки експертиз, графіки робіт тощо) буде присутня на порталі. Там інвестори зможуть також комунікувати між собою та з представниками компанії-забудовника.

Інформацію про відкриття розділу порталу, а також доступи ми надішлемо кожному інвестору на електронну скриньку.
    За попередніми даними розробка завершиться до 30.11.2018.

• Тупо Тупо x 1
  7. Zinochka

Чим це цікаво, я собі заперечую? Я писала, що вас забанили в 1 черзі, і що інвестора з ім'ям Хомчин не існує. А сторінку в фейсбуці можна зробити з будь-яким ім'ям.

• Тупо Тупо x 1
  8. А чим докажете, що інвестора Хомчина не існує? Те, що ви багатоликий, недалекоглядний співробітник Ріелу доказати неважко. посилаючись на ваш попередній пост про розробку ІТ департменту. Це повідомлення Олександри Кулій. Якщо ви вибрали собі нік Зіночка для форуму, то це ваша справа. А сторінку на форумі можна зробити з будь-яким ім'ям.
    Чи існує інвестор Хомчин всі можуть переконатись передзвонивши управителю Фонду Фінансування Будівництва Дмитру Паруті по тел.096-716-6956 або направивши запит на його е-мейл parutad@ukr.net. На жаль, я не маю змоги це зробити ні щодо вас, ні Всеволода, ні Марія-Гретта.
    P.S. Співчуваю Дмитру, але співробітники Ріел не залишили мені вибору.

9. Olgared

Olgared Well-Known Member

Всю інформацію від людей можна розділити на 3 групи:

1) задоволені
    2) незадоволені
    3) ті, хто не визначився (як правило більшість)

10. Olgared

Розробка завершиться 30.11. А ви не знаєте, коли буде доступ?

11. Zinochka

Так, це повідомлення Кулій. І що? Ви не маєте змоги перевірити 99,9% тих, кто існує на форумі.

• Тупо Тупо x 1
  12. Zinochka

Поки ні.

• Тупо Тупо x 1
  13. Olgared

Ще питання - це портал тільки по 5 черзі або по всій?

14. Так, я не маю змоги перевірити всіх. Та і не хочу. Але ви теж, по при всі намагання, не в змозі переконати підписантів форуму і просто відвідувачів в тому, що я бот, все більше погружаючись в яму брехні, яку собі вирили.

15. Vsevolod

Vsevolod Well-Known Member

Не треба нічого доводити, не ведіться на безглузді вимагання Михайла, хай йде лісом!

• Тупо Тупо x 1
  16. Vsevolod

Ви вже зациклились зі зміною аккаунтів! Не треба судити людей по собі!

• Тупо Тупо x 1
  17. Vsevolod

Ну затримки окей, а от які ж порушення договорів...цікаво, щось новеньке!

• Тупо Тупо x 1
  18. Vsevolod

Алілуя, нарешті!!!

• Тупо Тупо x 1
  19. Vsevolod

А вам, аби всі щось доводили! От старий, а з дитинства так і не виліз!

• Тупо Тупо x 1
  20. Vsevolod

Та тут на форумі всього 6 чоловік сидить... тож висновок робити немає сенсу!

• Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
а де твій аватар? :)