ЖК "Велика Британія" - Ріел 5-та черга.

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Pavlo from Lemberg, 20 чер 2017.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Zinochka

Zinochka Well-Known Member

да, дуже схоже на те. Нічо)

• Тупо Тупо x 2
  2. Zinochka

Zinochka Well-Known Member

• Тупо Тупо x 2
  3. Зіночко, ви заперечуєте самі собі в надії, що ніхто не буде читати те, що ви писали тут пару днів назад. Ви вже визначтесь, я бот чи інвестор. Якщо ви учасник всіх закритих груп, як ви стверджували тут недавно, то в групі 1 черги я присутній. Всі інші можуть переконатись у фейсбуці, де в мене є моя сторінка, відкрита для всіх з моїми фото. Тут теж моє фото, а не шарики, як у когось, абопозначення жіночої яйцеклітини чи сперматозоїда, як у інших. Що ви, Всеволод, Марія-Гретта та дехто інший можете запропонувати для своєї ідентифікації?. Слабо?

4. Olgared

Olgared Well-Known Member

Форум перетворився в 2 протиборчих табори. Одні задоволені забудовником, другі не дуже. Не можна вірити одним і другим. Правда десь посередині. Потрібно приймати інформацію і самим приймати рішення. У мене немає від забудовника ейфорії чи негативу. Наскільки вдала чи ні інвестиція в новобуд, покаже тільки час. Але я оптимістка і у всьому знайду плюси.

• Баян Баян x 1
  5. Mентальний раб не вірить, що людина може вільно думати і писати.

6. lempke

lempke New Member

Чи є свіжі новини з майданчика?

• Баян Баян x 1
  7. eosylm

eosylm Well-Known Member

Підкажіть, які у вас в попередньому договорі дата здачі і кінцева дата підписання основного договору?

8. Olgared

Я вже зустрічала сусідів з різними датами здачі в попередньому договорі. Не можу вам сьогодні повідомити мої дати. Я їх не пам'ятаю напам'ять. Перебуваю в робочій поїздці. Повернуся в місто тільки 4 грудня. Перегляну папери і тоді зможу вам відписати.

9. Olgared

Я бачу Mykhaylo, що ви не можете насолоджуватися життям. Як і більшість пенсіонерів, всім незадоволені. І цілодобово сидите на форумі. Я молода і у мене великі плани. Заробити грошей і купити бажану квартиру - це не проблема. Все що я хочу, я завжди отримую.

10. Цей вислів був сказаний не вам, але якщо ви сприйняли це в свій адрес, вибачайте.
    Я пенсіонер уже більше ніж складає половина вашого життя. За цей час я тричі міняв стиль свого життя і завжди чогось досягав

• Подобається Подобається x 1
  11. eosylm

eosylm Well-Known Member

Ті самі 8 людей потрохи будують, мінімальний прогрес є, але навіть фотографувати особливо немає чого.

12. Olgared

Вибачення приймається :)

13. Olgared

На останньому фото, яке зустрічала, 12 осіб нарахувала

14. Vsevolod

Vsevolod Well-Known Member

А навіщо взагалі ідентифікуватись на форумі? Для кого? Задля чого? І перед ким? Як завжди - дурниці!

• Тупо Тупо x 1
  15. Vsevolod

Та нема таборів/кланів і тд! Є інформація від людей... всі чудово знають, що є затримки, проте, РІЕЛ будує і добудовує будинки за дешево. І тут має вибір кожен!

• Тупо Тупо x 1
  16. Vsevolod

Чого ж ментальний? Давайте ще й потойбіччя на форум почнем звати і енергоцентри кожного обговорювати...ахах..

• Тупо Тупо x 1
  17. Vsevolod

Вы чудово знаєте, які стоять дати в договорі! Нічого не помінялось! У вас є суттєві пропозиції? Чи знову на "а поговорити..."?

• Тупо Тупо x 1
  18. Vsevolod

Ого, який ви старий, а в неті шарите. Здивований.

• Тупо Тупо x 1
  19. Vsevolod

А знаєте, чому на майданчику 8 людей?

• Тупо Тупо x 1
  20. MariyaGretta

MariyaGretta Well-Known Member

Отак, сподіваюсь і інші відкриють очі!

• Тупо Тупо x 1
а де твій аватар? :)