ЖК "Велика Британія" - Ріел 5-та черга.

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Pavlo from Lemberg, 20 чер 2017.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Vsevolod

Vsevolod Well-Known Member

Звісно він не бот, єдина людина тут на форумі у якої вже давно здана квартира, проте, він продувжує хаяти РІЕЛ, бо порушення ДБН, на його думку)

• Тупо Тупо x 1
  2. Vsevolod

100%, це краще і для нього, і для його майбутніх сусідів..ахах

• Тупо Тупо x 1
  3. Vsevolod

Баба чи дід не важливо - сім'я одна, тож робіть висновки..)) затримки є...це всі знають, чекаємо, варіантів нема.

• Тупо Тупо x 1
  4. Vsevolod

Які факти? Давайте, строчіть факти! Вони і так всім відомі, і без вашого абсурду!

• Тупо Тупо x 1

5. [​IMG]
    Мария пишет:
    Ноябрь 20, 2018 к 23:04

Везде все ок, рабочие строят, краны движутся, время идет, как по мне, то все ускорилось в разы, поэтому, можно уже заняться подбором мебели“

Два різних форума на різних мовах, але щось їх єднає здавалось би невидими нитками. Це невидиме - Ріел.
    І в першому тексті мова про “теля в задниці, а баба з довбнею стоїть“ і вдругому теж. Тільки перший про 5 чергу ЖК ВЕЛИКА БРИТАНІЯ у Львові, а другий про 7 чергу ЖК ЛЬВІВСЬКИЙ КВАРТАЛ у Києві. Тут і там ще навіть не побудовані коробки. Тут пише Марія-Гретта, а там просто Марія. Я довго не міг зрозуміти, чому завмер форум ЖК ЛК на domik.ua, аж поки не побачив статтю “ Три роки потому: ЖК Львівський квартал“ і все стало на свої місця. Всі боти перебрались туди і достатньо прочитати одну сторінку як стає зрозумілим хто є хто, який обмежений світогляд у цих ботів. Ніякого креативу, тільки “всьо хорошо прєкрасная маркіза, всьо хорошо“.

ЖК «Львовский квартал» в Киеве (короткий обзор) | Блог о Новостройках Киева, форум и отзывы

Останнє редагування: 21 лис 2018
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  6. Pavlo from Lemberg

Pavlo from Lemberg Well-Known Member

Можливо в когось є свіжі фото з місця подій ?
    Є якийсь прогрес?

7. Vsevolod

Та не прийме він свою квартиру, і не продасть взагалі... що він буде робити цілими днями на пенсії? Тут хоч якесь спілкування є!

• Тупо Тупо x 1
  8. Vsevolod

Слухайте, ви Америку нам не відкрили! Ми всі прекрасно знаємо, що є затримки у будівництві, але ж може хватить підсипати солі у на компот!! Ідіть у свою чергу і там всіх діставайте своєю сраною террассою! Вже надоїли, чого сюди лізите? Рррр

• Тупо Тупо x 1
  9. lookup

lookup Well-Known Member

Дійсно, там ті самі шарманщики
    Ото їх дрючать цілими днями, аби писали ці нісенітниці. Вважаю що люди, які виконують таку роботу - це не люди, а біо-роботи, а по простому - сміття

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  10. Я вже переживаю за Всеволода. У хлопчаки дуже зрушена нервова система. Через затримку Ріелом зі здачею 5 черги його бомбить по чорному, але замість виясняти стосунки з забудовником, вчепився в мої пости. Наче,якщо я перестану писати, будівництво прискориться.
    Всеволод, якщо надасьте 100% пруф, що припинення мною розміщення тут постів приведе до здачі будинку в обумовлений термін, припиню тут постити негайно. Домовились?

11. SerhiiKovalskiy

SerhiiKovalskiy Active Member

Приєднуйтесь в групу на фейсбук.
    Все актуальне там. Тут тільки срач.

12. MariyaGretta

MariyaGretta Well-Known Member

Давайте всі інвестори будуть писати на своїй гільці, а не по всім гілкам! Бо тошно вже!
    Я б хотіла з сусідами познайомитись.... і ні в якому разі не з михайлом!
    Михайло, це в вас діарея мозку! Що ж спільного між текстами? Тільки те, що ім'я в нас однакове? Вистріліть собі в голову!

• Тупо Тупо x 1
  13. MariyaGretta

Краще підходити до таких питань оптимістичніше, все одно я каску не одягну і будувати не пійду, тож чекаю.

• Тупо Тупо x 1
  14. MariyaGretta

Круто, що у вас стільки часу розбирати і слідкувати за всіма форумами, що, шеф вздрючив, так?

• Тупо Тупо x 1
  15. MariyaGretta

Ой, Михайлику, що ж ми без вас будемо робити, з ким сваритись? Сумно, подамо в розшук, якщо ви зникните з форума!

• Тупо Тупо x 1
  16. lookup

lookup Well-Known Member

Баба вже взагалі мізками попливла, хоча мені щось здається що Псевдолод і ця Псевдомарія і ще декілька акаунтів - то все одна людина робить. Ладно би то ще сам пан президент строчив, ну я розумію що це бізнес і всяке треба робити. Але коли до такого опускаються найняті клоуни, то мені прикро за таких людей. Вони ж ніколи не вміли жити, це все самозневага

17. Vsevolod

Дуже дивно називати себе сміттям, проте, погоджусь з вами, ви-сміття!

• Баян Баян x 1
    • Тупо Тупо x 1
  18. Vsevolod

Ахах...бомбить якраз вас, Михайло, я давно видохнув!!

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  19. Vsevolod

Даааа, зато ви креативний чувак! Доречі, Карп на тому форумі пише з вамі однакові тексти... нічо?

• Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  20. Zinochka

Zinochka Well-Known Member

А ось казку ви не знаєте, там залишилися дід з бабкою. Як що усувають недоліки , хоч і частково, це вже добре.

• Тупо Тупо x 1
а де твій аватар? :)