ЖК "Велика Британія" - Ріел 5-та черга.

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Pavlo from Lemberg, 20 чер 2017.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Olgared

Olgared Well-Known Member

Ви начебто казали, що квартиру берете для себе, продавати не збираєтеся. Пам'ятаю ви говорили про будівництво заміського будинку (якщо неправильно написала, виправте), це зрозуміло, але скажіть, навіщо вам ще одна квартира? Мені здається ви десь лукавите

• Тупо Тупо x 1
  2. MariyaGretta

MariyaGretta Well-Known Member

Так голови нема, такий собі зомбі друкує текст! Лукап без мозку, тож сиди і помовкуй!

• Тупо Тупо x 1
  3. MariyaGretta

Давайте поспілкуємось про будівництво...не бачу проблеми!

• Тупо Тупо x 1
  4. Легко. Цю квартиру брали з дружиною для себе. З самого початку це була односпальна, в українському вимірі - двокімнатна, квартира з терасою .......120 м.кв.. На фініші вона стала двоспальною (трикімнатною) з терасою 60 м.кв. Сину залишали стару квартиру. В подальших планах був продаж старої квартири і покупка поряд ще однієї. Через затримку зі здачею, брак, порушення ДБН такий варіант відпав. Що б гроші, відкладені на ремонт не втратили свою цінність, купив участок на березі водосховища в 50 км від Львова, звів невеличкий будинок там. Зараз там йдуть внутрішні роботи. Якщо все буде добре, наступного року вже ловитиму рибу. До водосховища 50 метрів.

• Подобається Подобається x 2
  5. MariyaGretta

Дякую, що вам приємно за мною спостерігати...але будьте обачнішими!

• Тупо Тупо x 1
  6. MariyaGretta

Фірма яка? Є варіант замовити файні, то і питаю.

• Тупо Тупо x 2
  7. MariyaGretta

Ні, ну як, круто Михайло там про групу в фб казав...я передивився всіх, вас 3-х немає, то ви є боти. Проте, мене там також не має, але я не бот...логічно!

• Тупо Тупо x 1
  8. Olgared

Olgared Well-Known Member

Знаєте, я по життю дотримуюся філософії: все, що не робиться, все на краще. Легше приймати всі удари долі. Можливо, і у вашому випадку це найвдаліший варіант. Я теж люблю рибалити, навіть в чомусь заздрю Вам.

• Тупо Тупо x 1
  9. MariyaGretta

Ага, готовий тут прям кістьми лягти...:skull:

• Тупо Тупо x 1
  10. Zinochka

Zinochka Well-Known Member

Давайте називати речі своїми іменами. Ви невдало вступили. Решта ваші сусіди вступили вдало, в тому ж будинку. Ваші сусіди вже здають свої квартири, і відбивають витрачені гроші. А ви ловіть свою рибу, може зловите золоту рибку, або залишитеся у розбитого корита.

• Тупо Тупо x 1
  11. Ну от, а потім буде стверджувати, що їй світ не зійшовся клином на моєму прізвищі. Та напишіть вже хоч один пост про те як йде будівництво 5 черги і як почувають себе інвестори, в яких у договорі вказана здача 5 черги 30.05.2018, а будинок навіть не зведений.
    У розбитого корита не залишусь. До речі, ви навіть казок не знаєте. У розбитого корита там бабка лишилась, а не дід. І в цю квартиру я заселюсь, але коли поправлять всі недоліки. Я ж писав про складений ОСББ перелік недоліків із більш ніж 100 пунктів на суму більше ніж 5 000 000 грн. Там частково усувають недоліки, які я вказав в акті, арешту буду вимагати усунути через суд.

Останнє редагування: 20 лис 2018
  12. lookup

lookup Well-Known Member

Знову ріел-тори зуби заговорюють, базарні бабки якісь, аби не по темі і розмазати факти своїми нісенітницями.

• Подобається Подобається x 1
  13. eosylm

eosylm Well-Known Member

Ви б ще про ОСББ і тарифи спитали. Думаю фірму, виробника лічильників, ще і ріел не знає, бо до здачі будинку такими темпами ще роки 2.
    Вище ви називали інших ботами, а от такі недолугі запитання видають бота у вас.

• Смішно Смішно x 1
  14. Vsevolod

Vsevolod Well-Known Member

Відеоконференцію? Хмммм... я подумаю над вашою пропозицію, але, що це вам дасть?

• Тупо Тупо x 1
  15. Vsevolod

І знову, ніякої конкретики, чи відповіді на питання...лише вода!

• Тупо Тупо x 1
  16. Vsevolod

Там взагалі тихий ліс, сьогодні одне, завтра інше, при чому вийти з ВБ Михайло не хоче.

• Тупо Тупо x 1
  17. Vsevolod

Ну чого, хай висловлюється, цікаво подивитись яких людей світ носить!

• Тупо Тупо x 1
  18. Vsevolod

Та не буде він з вами норм спілкуватись, тим пачче про будівництво.

• Тупо Тупо x 1
  19. Vsevolod

Що вам заважає заїхати в свою, давно відбудовану квартиру?

• Тупо Тупо x 1
  20. Vsevolod

Мабудь, все ж таки, краще дочекатися здачі будинку, і потім вже дивитись на якість лічильників... можливо, вони будуть норм.

• Тупо Тупо x 1
а де твій аватар? :)