ЖК "Велика Британія" - Ріел 5-та черга.

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Pavlo from Lemberg, 20 чер 2017.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Vsevolod

Vsevolod Well-Known Member

Ну, якщо не вдалось, то є ваші проблеми, ботику)

• Тупо Тупо x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. Дуже цікаво спостерігати за деякими так званими інвесторами 5 черги. Вся їхня активність спочатку була зведена до вихваляння забудовника та приглушення невдоволення справжніх інвесторів кричущими затримками із введенням, навіть не введенням, а завершенням будівництва 2-5 черг ЖК Велика Британія. Коли всі їх зусилля переконати справжніх інвесторів в тому, що чорне це є біле провалились, завдяки і моїм зусиллям, сії панове та панянки створили в жовтні місяці чергових клонів самих себе і кинулись переконувати інвесторів, що я бот. Чесно, я збився з рахунку скільки раз мене подібні "інвестори" оголошували ботом і представником конкурентів за останні три роки, ні разу не надавши підтверджень. До речі, найти конкурента такому халтурщику непросто, хіба що Ірокс. І ні разу вони не написали аргументованого посту про хід, якість, затримку будівництва.

• Подобається Подобається x 2
    • Тупо Тупо x 1
  3. eosylm

eosylm Well-Known Member

Які лічильники? В 2/3 будинку навіть першого поверху немає.

• Подобається Подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  4. Zinochka

Zinochka Well-Known Member

А ви про що пишете? Крім статей і посилань на другі форуми, у вас аргументів немає.

• Тупо Тупо x 2
    • Не подобається Не подобається x 1
  5. Zinochka

Це вже давно не новина.

• Тупо Тупо x 2
  6. Zinochka

Що за питання? Як воно вам в голову прийшло?

• Тупо Тупо x 2
  7. Я описував і описую хід і якість будівництва і ставлення Ріелу дО інвесторів на власному гіркому прикладі. Що описуєте ви і вам подібні? Для вас світ клином зійшовся на прізвищі Хомчин. Я для вас як червоний прапор для бика під сам кориди. Тільки не забувайте що потім стається з тими биками.

• Тупо Тупо x 1
  8. Zinochka

Не спокушайтеся. Я вам те ж саме можу сказати. Вам Зиночка спокою не дає. І схоже вона для вас, як ганчірка для бика. А ваш "гіркий досвід" це лише привід.

Ви вже забули, коли хід будівництва описували. Ваш будинок вже давно побудований. У ньому живуть люди. Про який хід ви говорите? Моя вам порада-купуйте ще одну квартиру в нашій черзі 5, і тоді поговоримо про хід будівництва.

• Не подобається Не подобається x 2
    • Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  9. Дякую. Були плани купити у 6 черзі ще одну велику квартиру. АЛЕ я вже раз вступив в гуано під назвою Ріел. Тепер уважно дивлюсь під ноги і іншим раджу теж саме: ніколи не зв'язуватися з Ріелом, тому що гуано.

10. SerhiiKovalskiy

SerhiiKovalskiy Active Member

@Mykhaylo Khomchyn
    та сама історія. І ми також ще думали інвестувати у 6-у чергу. І планування непогані і ціна видавалась хорошою.
    Але обрали Київ, там перспективніше, і забудовник працює, а не теревенить.

11. Vsevolod

Це його міссія...ахах

• Тупо Тупо x 1
  12. Vsevolod

Доречі, мені так прикро іноді наблюдати таку війну світів на форумах, де 2 інвестори намагаються облаяти один одного...це звісно жах...

• Тупо Тупо x 1
  13. Vsevolod

Ви ніби привид на цьому форумі, дійсно, немає різниці чи є ви, чи ні!

• Тупо Тупо x 1
  14. Vsevolod

А вам є, що сказати по СУТІ?! Ви тільки копіпастите і все.

• Тупо Тупо x 1
  15. Vsevolod

1. Якщо цікаво наблюдати, то і наблюдайте...мовчки
    2. Я не маю доказів, що ви не бот, так само, як і ви... тому краще не переходити на особистості! Живете на цьому форумі, то й живіть!

• Тупо Тупо x 1
  16. Vsevolod

Так само, як і інші дивні думки приходять до нього...

• Тупо Тупо x 1
  17. Отримати докази дуже легко. Можем влаштувати відеоконференцію на ваш вибір по Вайберу, месенджеру, скайпу, фейстайму

18. Vsevolod

Ооо, точно, Михайло, велкам до нас! А то сидите там, чекаєте на свій ремонт..))

• Тупо Тупо x 1
  19. Vsevolod

Блін, ну Михайло, чому ж ви на всіх своє гуано розповсюджуєте? Затримки - так, є...а що ще? P.S. Про вашу типу ситуацію ми чули

• Оптимістично Оптимістично x 1
    • Тупо Тупо x 1
  20. Ще раз підкреслюю, що не є забудовником, який підсовує інвесторам гуано, а одним з тих, хто з необережності вступив в гуано під назвою Ріел.
    Але, на відміну від вас, я не закликаю інших вступати в це гуано, а, навпаки, застерігаю інших бути обачними і дивитись під ноги, не дивлячись на запевнення в безпечності гуано.

а де твій аватар? :)