ЖК "Велика Британія" - Ріел 5-та черга.

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Pavlo from Lemberg, 20 чер 2017.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Почався новий тиждень. Задачі отримані. За роботу боти. Тільки неврахували, що скільки б коротеньких постів ненаписали ви тут, щоб перескочити подалі від конкретних неприємних питань і інформації, рельні інвестори будуть продовжувати висвітлювати реальний стан речей. Включно з повторами колишніх постів і невеличкими дайджестами основних тем і проблем

• Подобається Подобається x 2
    • Тупо Тупо x 2
  2. eosylm

eosylm Well-Known Member

Ви не в тому положенні, щоб комусь щось радити. Я кілька сторінок тому писав, про дати заключення основних договорів вказані в попередньому договорі. І що прострочка буде це вже видно неозброїним оком. А от ви бот попереднього договору не маєте, тому і видно що неорієнтуєтесь. Ну а з позитиву, ви показуєте що ваша контора, дуже боїться розголосу, за що ми вам і вдячні.

• Подобається Подобається x 2
  3. Vsevolod

Vsevolod Well-Known Member

А що ви так запанікували про новий тиждень? Нема з ким спілкуватися? Мабудь, під парадним сидять бабці вашого віку, вони з радістю підтримають бесіду

• Подобається Подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • Тупо Тупо x 1
  4. Vsevolod

Свобода слова є у кожного в нашій країні..дуже цікаво
    1. В якому ж я положенні?
    2. Ви самі обирали компанію-забудівника
    3. Ви вважаєте, що ріел боїться розголосу? Дуже дивна в вас позиція!

• Тупо Тупо x 1
  5. А чому ви так розпереживались щодо думок інвесторів. Ви вклались в ЖК. Вас все влаштовує. Тоді сидіть спокійно і чекайте, коли здадуть вашу квартиру.
    Взамін ми бачимо шалену активність, десятки відповідей на пости інших і нуль інформаціїї про свою квартиру.
    Тут реально пишуть. Позитивно пишуть про ріел тільки на їх сторінці ФБ. Аж 27 позитивних відгуки від самих співробітників Ріел за всі роки існування сторінки. Решта негатив. Всі, хто написав негатив, тут же були позбавлені можливості писати відгуки. Вам туди.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. eosylm

eosylm Well-Known Member

1. Ви в положені проплаченого бота, ситуацією і термінами реального ви не володієте. Тому не пишіть про дзвін, і вже тимбільше порад про те в чому не розбираєтесь не давайте.
    2. Так обирали, і тепер будемо тиснути на неї щоб вона виконала договір, або компенсувала збитки в разі невиконання.
    3. Так вважаю, бо від цього напряму залежать продажі в інших ЖК як в короткотерміновій так і в довготерміновій переспективі, ну і репутація звісно. А контора ваша,якраз, намагається покращити репутацію саме зараз рекламою, по радіо і на вулиці, про 15 років успіху.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  7. Zinochka

Zinochka Well-Known Member

deja vu))))
    вас і ваших холопів ніхто не позбавив можливості писати негатив.

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  8. Мене позбавили ще в 2017 році.

9. Прошу звернути увагу справжніх і реальних інвесторів за кого, насправді мають вас в офісі Ріелу. Ви не інвестори, ви бидло і холопи, лохи,з яких треба викачати гроші. Цим постом Зіночка показала реальне відношення до всіх нас співробітників і керівництва Ріелу

10. Zinochka

Zinochka Well-Known Member

просто жах.
    Все перекрутив, як справжній троль.

ви переходите вже всі межі.

Я писала про вас Хомчин, і про вашого холопа- троля Lookup. А не про інвесторів, яким сама є.

• Тупо Тупо x 1
  11. Так я троль чи все таки інвестор? На відміну від вас, я тут під справжнім а не вигаданим ім'ям, реальною квартирою, описаною тут, з реальною проблемою в квартирі, яку описую. А що ви тут робите? Інвестор чого? Що погано особисто вам несуть наші пости, що ви з піною на вустах пробуєте заткнути нам рота? Чи це ваша робота і частина вашої інвестиції?

12. Olgared

Olgared Well-Known Member

Якщо з усього будинку проблема виникла з однією квартирою, то це не так вже й погано. Наявність однієї проблеми не говорить про проблеми у забудовника з іншими квартирами. Можна сподіватися, що наші квартири будуть у повному порядку і компанія не допустить повторення такої ситуації. Ви ж вирішуєте свою проблему, я не знаю як, через домовленості з Ріел, кошторис ви їм віднесли або через суд? Але на скільки мені відомо з ваших слів, то квартиру продавати ви не плануєте.

• Тупо Тупо x 1
  13. eosylm

eosylm Well-Known Member

Всім привіт. Маю кілька свіжих фото, на будівництві ті самі 2 бригади, але ще є люди які займаються якимись вимірюваннями, тому людей сьогодні трохи більше.

Вкладення:

• Подобається Подобається x 5
  14. Pavlo from Lemberg

Pavlo from Lemberg Well-Known Member

Дякую за фото. Вони зроблені з внутрішнього двору Манхеттена? Планую приїхати в суботу і глянути на хід робіт.

15. SerhiiKovalskiy

SerhiiKovalskiy Active Member

• Інформативно Інформативно x 2
  16. Vsevolod

Якщо все так погано, і тільки погані відгуки, нащо вкладались у житло?
    Я і чекаю на свою квартиру у 5 черзі! І я одразу розумів, що будівництво затягнеться, проте дешевизна вартості м2, мені була довподоби! Тому будьте відверті самі з собою!

• Тупо Тупо x 2
  17. Vsevolod

А ви, як вважаєте, коли купували свою квартиру, що вона прямо буде здана в срок? Не знаю таких компаній, які дотримуються сроків здачі!

• Не подобається Не подобається x 2
    • Тупо Тупо x 2
  18. Vsevolod

Ахах, круто! У РІЕЛу є одна всім відома проблема - це СРОКИ, проте ця проблема є і у інших забудовників! А ви ж зі своєю террассою усюди лізете, мабудь і там надоїли вже!

• Тупо Тупо x 2
  19. Vsevolod

Я ж кажу все перекладує, на свою, хвору голову... думаю це старість в ньому говорить...

• Тупо Тупо x 2
  20. Vsevolod

Михайло, а що ж ви такий "диванний активіст" усіх підговорюєте, а самі тільки тут сидите. Напишіть свій список невдоволення...це лише терраса... то ж які питання?

• Тупо Тупо x 2
а де твій аватар? :)