ЖК "Велика Британія" - Ріел 5-та черга.

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Pavlo from Lemberg, 20 чер 2017.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Vsevolod

Vsevolod Well-Known Member

Ну так, в чому проблема - вперед, нащо тут прохолоджуватись?

• Тупо Тупо x 1
  2. Vsevolod

Всі тут за гроші, за свої кровні, які вкладені, або будуть вкладені в будівництво.

• Тупо Тупо x 1
  3. Vsevolod

Good bye! Гарної поїздки на своєму сміттєвику!

• Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  4. Vsevolod

Прошу в підтвердження ваших слів, відкоментувати хоча б один коментар, де я б говорив, що РІЕЛ хороший! Буду чекати!

• Не подобається Не подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  5. MariyaGretta

MariyaGretta Well-Known Member

Дорогі інвестори, 5-ї черги, хто може, будь-ласка скиньте фото, або розкажіть на словах, що там з квартирами та на якому єтапі будівництва все? Нажаль, немаю можливості глянути на етап будівництва. Дякую.

• Тупо Тупо x 1
  6. MariyaGretta

Чекаю удар про бота і на себе. Смішно, але, як на мене тут тільки декілька реальних людей...всі інші -боти!

7. MariyaGretta

Блін, купила квартиру...тепер в голові ваші коменти.

8. eosylm

eosylm Well-Known Member

Ви писали, що треба просто почекати і всерівно, на прострочки, недотримання договору, і може тоді до 2025 8-12 людей які зараз є на будові може і добудуть 5ту чергу. От такі вони хороші, дають надію. А захищати свої інвестиції, і змушувати пришвидшити будівництво не можна, бо не дай бог ріел збанкрутує. Надіюсь вам гарно за те платять, бо займаєтесь підлою і низькою справою.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  9. sorokinvadoym

sorokinvadoym Well-Known Member

Звичайно нам це вигідно ми за це заплатили і будем цього вимагати або стрем репутації ріел до мінусової токсичної контори, алмази будете самі між собою перекупляти створювати видимість успішної компанії.

10. sorokinvadoym

sorokinvadoym Well-Known Member

Підбиваємо людей нагадати Ріелу що ми заплатили за будівництво і нехай виконують свої зобовязання, або в протилежному випадку зіпсуєм їм ділову репутацію і клієнтуру на пару років вперед відібємо, ой як важко буде потім львівянам розказувати що вони такі собі солідні і відповідальні, бабла піде неміряно і нефакт що люди повірять. ВОТ ТАКА ТО ФІГНЯ РІЕЛОВЦІ. а ви так от зразу, збанкрутують, заморозять виробництв. Якщо вони так висять на волоску, то вже якось похер коли то станецься через тижлень чи ще протирмаються місяць два.

• Подобається Подобається x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. SerhiiKovalskiy

SerhiiKovalskiy Active Member

Я буду сьогодні там, пофоткаю.

12. SerhiiKovalskiy

SerhiiKovalskiy Active Member

@sorokinvadoym
    Зголосіться в пп.
    Діятимемо разом.

13. Zinochka

Zinochka Well-Known Member

хто висить на волосині? Ріел? якби так було, вони б нові будівництва не починали.

А нагадують їм постійно про їхні обов'язки, але будівництва від цього не заморожуються.

• Тупо Тупо x 1
  14. Olgared

Olgared Well-Known Member

26.10.2018

• Подобається Подобається x 3
    • Тупо Тупо x 1
  15. prius

prius Well-Known Member

Цей баян тут кожний ріеловский бот показує

• Баян Баян x 1
  16. Vsevolod

Чую дзвін, а не знаю де він..так і ви. Раджу спочатку вивчити тему, і подивитись на приклади інших, а потім тут намагатися всіх на мітинг вигнати..

• Тупо Тупо x 1
  17. Vsevolod

Удачі! Ви хоча б юриста, для початку наняли!

• Тупо Тупо x 1
  18. Vsevolod

Шановні!
    Ви, як вважаєте, до что в нашій країні приводять мітинги/страйки/майдани...явно до покращення! Ахах

• Тупо Тупо x 1
  19. Vsevolod

Ніхто не висить на волосині, просто декому так хочеться вийти, потусити на мітингу..чим ще можна зайнятись у вихідні дні

• Тупо Тупо x 1
  20. Vsevolod

Вони працюють, ми відпочиваємо...не густо, звісно...

• Тупо Тупо x 1
а де твій аватар? :)