ЖК "Велика Британія" - Ріел 5-та черга.

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Pavlo from Lemberg, 20 чер 2017.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Vsevolod

Vsevolod Well-Known Member

Суть в тому, що із всього будинку (і не одного!) пишуть негатив лише ви, 5 людей!! Вы кожного дня заходите, перепровірити, чи нічого не змінилось по вашому будинку на сайті? Який сенс?

• Не подобається Не подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  2. Vsevolod

Ну у вас і бажання...одразу видно всю суть

• Тупо Тупо x 1
  3. @lookup
    А який сенс вашого перебування на форумі, крім того, який стирчить з суті ваших постів, як шило з мішка

4. Vsevolod

Чого зупиняти? Ну не знаю, ви ж тут бунт підіймаєте, що нічого не будується, все стоїть... важко знайти робочу силу, коли всі вуйки повиїзджали працювати за кордон, а молдавани у рашку поперли...

• Тупо Тупо x 1
  5. Vsevolod

Звісно, що вигідніше..і хоча є затримки, все одно здадуть об'єкт!!!

• Тупо Тупо x 1
  6. Vsevolod

А ви не знаєте приклади, коли будівництво повністю зупиняється?

• Тупо Тупо x 1
  7. Vsevolod

Не меліть дурниць! Поганий форум...зайдіть до інших забудовників і почитайте...у нас тут так...квіточки..а вище й заводитесь

• Не подобається Не подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  8. Vsevolod

Так тут так і є... жодної слушної думки , пропозиції чи плану дій...всі ми боти...ахах

• Тупо Тупо x 1
  9. Vsevolod

А ви, не дали тріщину? Не розумію чого ви тут намагаєтесь добитись?

• Тупо Тупо x 1
  10. Vsevolod

Форум для того, щоб спілкуватися, а не поливати г****м!

• Баян Баян x 1
  11. eosylm

eosylm Well-Known Member

Та ні схема ще простіша, висловлення незадоволення, врахування інтересів інвесторів і пришвидешння будівництва.

12. eosylm

eosylm Well-Known Member

Ніхто не ділився, ваша сторона то боти за гроші і це дуже видно.

13. eosylm

eosylm Well-Known Member

Все є, неодноразово, я та Сергій запрошували в приват, і реальні інвестори відгукнулись, тільки вас ботів там не було.

14. Zinochka

Zinochka Well-Known Member

Це вигідніше нам.

• Безграмотно Безграмотно x 1
  15. SerhiiKovalskiy

SerhiiKovalskiy Active Member

Люди, заходьте в профілі цих ботів і тисніть "ігнорувати". Ви не будете бачити їхніх нікчемних коментарів.
    Бо судячи з їхньої останної активності вони сруть у всіх групах що стосуються РІЕЛ-у. Повідомлення однотипні і націлені на срач.
    Ці зіночки-всеволоди-марянки і решта сміття.
    Ще раз запрошую в приват задля обміну контактами і консолідації для подальших спільних дій.

• Подобається Подобається x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  16. lookup

lookup Well-Known Member

Вони тільки і чекають коли всі невдоволені перемістяться у приват, будуть тут надалі розповідати який ріел хороший і пухнастий

17. SerhiiKovalskiy

SerhiiKovalskiy Active Member

Ні, ви не зрозуміли.
    Ніхто і не переміщуватиметься в приват. Просто в рамках форуму говорити про якісь конкретні дії не дуже зручно. Бо це одразу перекривається скепсисом, срачем і інформаційним шумом.
    Щоб щось обговорювати конкретне, треба бачити ту людину.
    А значить обмінятись контактами, зустрічатись, збиратись і тд.
    Я не в захваті від цього, мені простіше було б просто почекати поки добудують, якби вони нормально будували.
    Але я бачу що цьому довгобуду ні кінця ні краю немає.

18. dmitriyludwig

dmitriyludwig Active Member

Бунт тут ніхто не піднімає. Наразі реальні інвестори роблять висновки з 3,4 черги нашого жк та такого жк як америка. Ще робляться висновки що 8 робітників не побудують наш жк. Ах да в вас сім'ї та діти. Ви же не знаєте те що деякі інвестри винаймають житло до кінця будівництва.
    Вам же плювати на терміни та й на наші сім'ї та діти. Беріть приклади з інших якщо ви читаєте відгукі на інших форумах. За затримку в пів року людям фінансово відшкодування роблять. І працюють в три зміни щоб затримок не було.
    А ви же покращення території пропонуєте. Ви і так маєте зробити територію. Не несіть маячню.
    Я особисто вже трьох відмовив інвестувати до вас.
    І знаєте вони через дорогу вже майже ключі отримали тай вдячні за то.

• Подобається Подобається x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  19. sosna

sosna Member

Особливо Vsevolod напевно обкурився або думає що інвестори тупі і схавають дурну логіку ріелівського виправдовування.

20. Vsevolod

Мій сенс перебування тут..ви, що до сих пір не зрозуміли... не даю дідусеві на пенсії засумувати!

• Смішно Смішно x 1
а де твій аватар? :)