ЖК "Велика Британія" - Ріел 5-та черга.

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Pavlo from Lemberg, 20 чер 2017.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. SerhiiKovalskiy

SerhiiKovalskiy Active Member

Вашу позицію ви вже висвітлили.
    Не треба мені виписувати.
    Сидіть-чекайте.

• Подобається Подобається x 1
    • Безграмотно Безграмотно x 1
  2. SerhiiKovalskiy

Блін, ну слово в слово пропозиції "компенсації" від РІЕЛ-у інвесторам 3-4 черги.
    Ви що там, під копірку усі пишете?

• Тупо Тупо x 1
  3. SerhiiKovalskiy

Люди, ви бачите яку думку вони нам всі намагаються втиснути?
    Сидіть чекайте, тіштесь що будують.
    Не кіпішуйте, бо зупиниться будівництво.
    І це говорять люди що влили туди по мільйону? Ви серйозно думаєте що реальний інвестор в це повірить?
    Інвестори 3-4 черги виклали лист-попередження. Якщо забудовник не зреагує, почнуть висвітлювати ситуацію у ЗМІ, навіть до мітингів і перекриття доріг. Не схвалюю цей метод, але у нас справи тільки так і робляться. Бо інакше змусити їх рухатись не зможе ніхто.
    В свою чергу, з настанням дати вказаної у мене в договорі,я буду готувати позовну заяву до забудовника з вимогою компенсувати мені час очікування.

• Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  4. lookup

lookup Well-Known Member

Більше того, їх тут десь 4 чи 5 осіб яким все ок. Але от питання, що ж вони тоді роблять на форумі. Ну тобто ніхто нікому не забороняє сидіти на форумі з власною позицією. Тільки мені наприклад незрозумілими є мотиви. Бо ці "інвестори" якби задоволені перебігом справ, то незрозуміло чому вони взагалі йшли реєструватись на форум. Я просто по собі знаю, та й воно переважно так і відбувається - в інтернеті присутні хіба негативні відгуки. Я не кажу що це означає що відповідно є і позитивні моменти у Ріела. Ні, справа не в цьому. Справа в тому, що певна зграйка людей з піною у рота відстоює той стан речей, який склався. Часто у відверто агресивній манері, а здебільшого просто прикидаються дурниками. А коли ніхто нічого не критикує, то вони намагаються просто переписуватись між собою якимись нісенітницями "скиньте фото", "а ви дзвонили в офіс?", "будуть вже документи", "ну то й добре", тощо. Це все інформаційний шум, мета якого тримати обговорення в топі і звичайно що задля реклами.

Якби я був задоволений чимось, я би міг один, ну декілька разів прорекламувати просто від себе (в найкращому випадку), а далі би займався іншими справами і не було би мені діла комусь щось доказувати кожен день що все добре. Ну от мій ноутбук зараз добре працює, з якого я пишу, не піду ж я тепер на форум, де зібрались ті, у кого він не працює і не буду їм доказувати що вони дурні і несправності трапляються, тому їм варто змиритись і тд. Це було б тупо. Хоча це порівняння не є правильним. У випадку з нерухомістю - люди вкладають бабло, натомість не мають ні якості, ні дотриманих термінів. Це як придбати той ноутбук і чекати замість декількох днів доставки - декілька місяців. А потім побачити що в ньому не всі клавіші працюють )) А зграйка клоунів ще й пробує проштовхнути думку що так і має бути

• Подобається Подобається x 5
    • Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  5. MrjanaLylka

MrjanaLylka Well-Known Member

Он як вас бомбить, такий текст написали, часу вільного вистачило дивлюсь. Ви просто не можете змиритись з тим, що не усі підтримують вашу думку. Так, я не у захваті від затримки будівництва, але і не вважаю це чимось кримінальним. І так, я маю вільний час сидіти на форумі, так само як і ви.

• Тупо Тупо x 3
    • Креативно Креативно x 1
    • Баян Баян x 1
  6. sorokinvadoym

sorokinvadoym Well-Known Member

РІЕЛовці ви собі так ото по клаві тап тап , а може до вас асинізатора відправити, правда повного. Залити вас гімном так як ви це робите зі своїми клієнтами розказуючи байки.

7. lookup

lookup Well-Known Member

Та їх нещодавно полтвою залило, а це той самий асенізатор, не допомогло )

• Смішно Смішно x 1
    • Креативно Креативно x 1
  8. Vsevolod

Vsevolod Well-Known Member

А хто з них думає про наслідки та можливе призупинення будівництва?

• Не подобається Не подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  9. Vsevolod

Ну звісно, люди давно вже живуть і сплять спокійно))

• Тупо Тупо x 1
  10. lookup

lookup Well-Known Member

А чого це ріел має зупиняти будівництво? Чому б йому навпаки не підняти темпи в 3 чи 4 рази? Та ніхто нічого зупиняти і не буде, а далі будуть соплі жувати

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. Olgared

Olgared Well-Known Member

Я вважаю, що Ріел вигідніше прискориться і швидше здати наші об'єкти і приступати до нових.

• Оптимістично Оптимістично x 1
  12. SerhiiKovalskiy

А чому будівництво має припинятись?
    З якого дива?
    Бо РІЕЛ образиться, чи що?
    :)))

13. lookup

lookup Well-Known Member

Можливо Всеволод і Ваня на пів ставки ще на будові працюють, і якщо їх звільнять за програний "форум" то і будівництво остаточно зупиниться )) Бо скільки ж їх там працює? "Хтось має нові фото? Скиньте!!!111!" :crazy:

• Тупо Тупо x 1
  14. Zinochka

Zinochka Well-Known Member

На форумі задоволених і незадоволених 50 х 50. І ті й інші строчать тут пости, і женуть один на одного. Що ви всi намагаєтесь довести один одному? Таке враження, що тут одни боти)))

• Тупо Тупо x 1
  15. lookup

lookup Well-Known Member

Ріеловський ботнет вже дав тріщину, втомились ))) Час міняти роботу на щось пристойніше

16. eosylm

eosylm Well-Known Member

Та ні, виглядає ніби ріелівських ботів і всіх інших, і не 50 на 50 а 80 на 20 просто ви більше шуму інформаційного створюєте.

17. SerhiiKovalskiy

Угу, форум перетворився на вигрібну яму. Нічого тут цікавого немає.

18. Vsevolod

На що ви людей підбиваєте... схема проста: страйк-зупинка будівницта-РіЕЛ об'являє себе банкрутом...ви чекаєте нового інвестора! Скільки? Невідомо. На скільки підіймуть вартість кв.м - невідомо!

• Тупо Тупо x 1
  19. Vsevolod

Так давайте, ми ж тут вже розбились на 2 табора (точніше ви самі так розбили). Тож можна все на чистоту...

• Тупо Тупо x 1
  20. Vsevolod

Ну от, як напишите позовну, оплатите її в суді, зачекаєте деякий час, відбудеться суд, то й дасте нам знати про себе

• Безграмотно Безграмотно x 1
а де твій аватар? :)