ЖК "Велика Британія" - Ріел 5-та черга.

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Pavlo from Lemberg, 20 чер 2017.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. sosna

sosna Member

Перші інвестори в п'яту чергу мають в договорі час здачі 1 кв.2019.Тому юридично дані люди можуть з нового року виставляти вимоги до Ріелу.

2. Pavlo from Lemberg

Pavlo from Lemberg Well-Known Member

Хороша ідея, але потрібно то все організувати

3. MrjanaLylka

MrjanaLylka Well-Known Member

За договорами, ще немає затримок у нашої черги. З приводу чого ви хочете страйкувати? І чи не призведе це до зупинки будівництва?

• Тупо Тупо x 2
  4. MrjanaLylka

Шкода, за договором у нас невелика компенсація за затримку здачі. Сподіваюсь забудовник її збільшить у вигляді додаткового устаткування будинку, двору, доступу до ремонтів і т.д.

• Баян Баян x 1
  5. Vsevolod

Vsevolod Well-Known Member

Звісно не підтримую! Мені не довподоби такі затримки! Проте я вас не знаю, ви мене... вам здається, що я захищаю РІЕЛ, мені здається що ви з компанії-конкурента... я не розумію вашого сир-бору.. постоїм з плакатами, змусимо будувати тільки наш дім, дольові частини і тд... начебто не в Україні живемо....

• Подобається Подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  6. Vsevolod

А хіба вас не "гріє" те, що ви платили за м2 в 2 рази менше, аніж зараз зможете перепродати (наприклад) квартиру.

• Тупо Тупо x 2
  7. Vsevolod

Ви ж чудово знаєте (я думаю), що дуже мало будівельних компаній вкладають власні кошти у будівництво...

• Не подобається Не подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  8. Vsevolod

Можливість перепродати по переуступці ніхто не відміняв...
    не розумію, де ваші сусіди з поверху по "нещастью", їх же, мабудь, також топить...

• Тупо Тупо x 2
  9. Vsevolod

Перепродати не мені, дякую, вважаю, що після вас, в цій квартирі буде погана энергетика....ахах...чи ні, я ж бот, нащо мені квартира

• Тупо Тупо x 2
  10. Vsevolod

Послухайте, Сергій, щоб щось було, треба підійматись, і робити, а не лежачи під пухнастою ковдрою, на дивані, писати пости, сподіваючись зібрати актив... якісь чіткі кроки, а не розпилятися словами на форумі...

11. Zinochka

Zinochka Well-Known Member

Є. Реальні штрафні санкції і зміна назви інвестор на дольову участь у будівництві житла. А ще краще - Ріел будує за свої кошти, а потім пробує продати свій непотріб майбутнім покупцям. І тільки тоді побачимо якість і дотримання строків.

Як ви збираєтеся це втілити в життя? Уявімо, що всі боти зникли, якщо вам так легше?

• Тупо Тупо x 2
  12. Zinochka

Zinochka Well-Known Member

Це питання задають всі)
    Таких сусідів мабуть немає.

• Тупо Тупо x 2
  13. Vsevolod

Ні ну чого, можна сказати, що о 5 закінчується робочий день... шуткую. Дуже шкода, коли ви ще й в кредит влізли...співчуваю

• Тупо Тупо x 2
  14. Vsevolod

Звісно, можуть виставляти претензії...проте, скажу вам, нічого так не добитись (навіть коли будівництво здається невчасно, люди сидять і чекають. Навіть якщо стройка "замирає" всі сидять і чекають ... блін... ми в різних країнах живемо..

• Тупо Тупо x 2
  15. Судячі з сьогодняшній постів певної категоріїї дописувачів понеділок дійсно важкий день. Був пендиль животворячий.

• Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  16. MrjanaLylka

наслідки будуть невеселі, тому є купа прикладів. Страйками самі собі горе зробимо. Я за діалог із забудовником.

• Баян Баян x 2
  17. MrjanaLylka

я давно їх шукала вже, певне їм нема часу тут теревені вести, ремонти собі роблять.

• Тупо Тупо x 1
  18. sorokinvadoym

sorokinvadoym Well-Known Member

19. sorokinvadoym

sorokinvadoym Well-Known Member

Пару таких страйків і Рієлу більше нема що робити на ринку нерухомусті. ПЕРЕДАВАЙТЕ ПРИВІТ КЕРІВНИЦТВУ

20. lookup

lookup Well-Known Member

Але і тон змінився у зграйки, пом'якшився. Занадто палились мабуть. І я не з компанії конкурента, написав би більше, але не буду ))

• Тупо Тупо x 1
а де твій аватар? :)