ЖК "Велика Британія" - Ріел 5-та черга.

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Pavlo from Lemberg, 20 чер 2017.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Є. Реальні штрафні санкції і зміна назви інвестор на дольову участь у будівництві житла. А ще краще - Ріел будує за свої кошти, а потім пробує продати свій непотріб майбутнім покупцям. І тільки тоді побачимо якість і дотримання строків.

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  2. Zinochka

Zinochka Well-Known Member

Чому?

• Безграмотно Безграмотно x 1
  3. Zinochka

Zinochka Well-Known Member

Це нереальна пропозиція. Це неможливо здійснити. Це ви видаєте бажане за дійсне

• Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  4. Це реально, якщо ви перестанете захищати Ріел, а почнете захищати свої вкладення. Але ви їх (вкладень) не робили, а тому для вас це нереально здійснити.

• Подобається x 2
    • Не подобається x 1
    • Погоджуюся x 1
    • Смішно x 1
    • Зе бест! x 1
    • Оптимістично x 1
  5. sosna

sosna Member

З такими темпами будівництва який є на даний момент,здача 5 черги прогностично відбудеться в 3 кварталі 2020 року в гіршому варіанті 1 кв. 2021 року.Нагадаю що продажі 5 черги стартували у лютому 2017 року,пройшло більше ніж 1.5 року а в 2-4 секціях немає навіть 1-го поверху. Тому підганяти забудовника можна починати вже.Нехай перерозподіляють робочі бригади з інших об'єктів на наш.

• Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Смішно Смішно x 1
  6. Vsevolod

Vsevolod Well-Known Member

"Дольова участь у будівництві житла", цікава пропозиція. Ви готові на себе взяти всі зобов'язання по документах, судові збори, адвокатів і тд? Ви ж чудово розумієте, що переформатувати всі документи у інвесторів не вийде...

• Не подобається Не подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  7. Vsevolod

Ок, Михайло, якщо у вас такі проблеми з сроками здачі, вас так все не влаштовує, то ви маєте повне право перепродати свої квадратні метри на етапі будівництва!

• Не подобається Не подобається x 1
    • Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
    • Безграмотно Безграмотно x 1
  8. Vsevolod

Яким чином можливо змусити забудовника перекинути бригади тільки на 5 чергу? Інші почнуть також бастувати...

• Тупо Тупо x 1
  9. eosylm

eosylm Well-Known Member

Правильно, давайте увійдемо в положення і просто почекаємо, не дивлячись, на вкладені гроші, тільки б інші не бастували.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  10. lookup

lookup Well-Known Member

Знаєте, в такій скрутній ситуації, враховуючи стан нашої економіки, здорожчання собівартості будівництва, та просто нелегкі часи - я пропоную скинутись ще по пару штук баксів і спрезентувати забудовнику! От просто так, за те що він є, за те що він будує, як може, незважаючи на всі складнощі! І думаю Zinochka, MrjanaLylka, IvanShym, Olgared та Vsevolod мене підтримають!!!11!один! :uanew::crazy:

• Зе бест! Зе бест! x 3
    • Подобається Подобається x 2
  11. sosna

sosna Member

Представники Ріелу ,особливо Ростислав Мельник повинні розуміти, що об'єкти які швидко розпродуються повинні відповідно швидше будуватися. Для прикладу одна із секцій ЖК Америка збудована на 17% готовності має продано 35 % квартир, до порівняння - 5 черга великої британії при такому самому відсотку готовності має продано 91% квартир.Кількість людей які не задоволені термінами здачі у великій британії значно більше, ніж на інших об'єктах(де люди куплять майже готове житло).Тому працівникам офісу Ріелу варто переконати Мельника що вигідно контролювати швидкість будівництва великої британії,якщо хочуть мати позитивний імідж компанії на майбутнє.

12. Ви непрвильно зрозуміли. Це наразі так зване інвестування, фактично дольове будівництво, де ріел виступає тільки посередником, не вкладаючи в саме будівництво ні копійки власних коштів. Якщо б ріел вклав частину прибутку в саме будівництво, терміни і якість зросли б в рази. А так гроші зібрав, а здамо коли здамо.

13. В мене перша черга. Будинок зданий. Я не приймаю квартиру через порушення ДБН в процесі будівництва до приведення квартири до вимог ДБН. І тут ви такий весь в білому на білому коні пропонуєте перепродати недороблену квартиру комусь, а чому невам?

14. SerhiiKovalskiy

SerhiiKovalskiy Active Member

Це черговий бот. Навіщо розпалятись і щось йому пояснювати?
    Вони всі намагаються пропхати нам думку щоб ми сиділи і чекали, а забудовник, зібравши наші гроші поліз на Кіліманджаро.

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  15. Shakti

Shakti Member

F9B7B97E-14C2-47F0-9CD8-E5CB520C54E9.jpg 14767732-D1F2-4DAA-B4C6-FCB0524EB02B.jpg D90736A2-F604-4682-8EB9-DBDD1E67D5EF.jpg
    Доброго дня!
    Зробила декілька фото з оглядового майданчику =)
    Кран працює і люди працюють. Звісно не 100 чоловік, але поки видно рух і ніхто не стоїть а будинок будується.
    Кому цікаво нарахувала там людей 12
    Відомо що в нашій черзі змінилася ремонтна бригада, бо були затримки з попередньою. Після зміни видно що і робота пришвидшилася.
    Стосовно ботів в нашій гілці прошу не коментувати мій пост, БО мені абсолютно байдуже я неадекватів не сприймаю!
    Всім решта бажаю терпіння!

16. dmitriyludwig

dmitriyludwig Active Member

20.10.2018
    Яка постановка. Молодці. Як би я не заїхав спеціально о 17.00 сьогодні то навіть повірив би.

Будують ДУЖЕ ПОВІЛЬНО та і якось ситуативно.

Тому що о 17.00 я нарахував як завжди 0. І кран рухався тількі від вітру :) . Ну давайте пищіть про сім'ї, діти. Але за нащі грощі будласка несіть відповідальність. Так як ми виплати робимо вчасно.
    Хотілосья би дуже бачити план робіт щоб всі захисники вже бачили наскільки нас натягують.

20181020_172104.jpg 20181020_172100.jpg 20181020_172057.jpg

17. sorokinvadoym

sorokinvadoym Well-Known Member

ШАНОВНІ, прискорити процес можна, пікет біля офісу рієлу, масовка 200 чоловік, запросити пару телеканалів, журналістів спонсорнуть конкуренти. АЛМАЗ ІНСТРУМЕНТ СТАНЕ ТОМУ КОСООКОМУ ПОПЕРЕК ГОРЛА, і інвестиції в мед заклади Львова в пригоді стануть. Так повторити раз в місяць до нового року і вся Україна буде знала шо то за компашка-какашка. Головне неперестаратися :)

• Подобається Подобається x 2
  18. prius

prius Well-Known Member

Пане або пані боте у вас з математикою проблеми внизу я нарахував п‘ять робітників двое з яких сидять і ніц не роблять і наверху троє, так що вісім робітників вам побудують дуже швидко

19. Olgared

Olgared Well-Known Member

А якщо перестаратися, то які наслідки будуть? Про це теж потрібно заздалегідь подумати. Нам потрібно прискорити будівництво, а не зупинити його.

20. SerhiiKovalskiy

SerhiiKovalskiy Active Member

Для того щоб прискорити, треба їх напрягати, скандалити, дзвонити і приходтити, вимагати звітності.
    Запрошую всіх в приват для консолідації і обговорення наших наступних кроків.
    Звісно хто не бажає сидіти вдома і чекати що десь там за 3-4 роки тих 5-8 чоловік збудують комплекс.

а де твій аватар? :)