ЖК "Велика Британія" - Ріел 5-та черга.

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Pavlo from Lemberg, 20 чер 2017.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. MrjanaLylka

MrjanaLylka Well-Known Member

так ви праві, вони все одно чекають, але отримали відповіді на перелік своїх питань, думаю і нам час так зробити.

• Безграмотно Безграмотно x 1
  2. MrjanaLylka

так це ж були довгі вихідні, свято Покрови і день Захистника, думаю більшість працівників на вихідні по домам роз'їхались. Тому і не дивно, що нікого небуло на будівництві. Цікаво, а що там на сьогодні?

• Тупо Тупо x 1
  3. MrjanaLylka

то вже добре, що охороняють ;)

• Баян Баян x 1
  4. Vsevolod

Vsevolod Well-Known Member

Що означає тиснути на забудовника? Як ви собi це уявляєте? Хочу наголосити, що нам на разi ще пощастило в тому, що наш забудовник будує будинки, та здає ïx...а не як деякі інші... тому вдих-видих, все буде добре!

• Тупо Тупо x 2
  5. Vsevolod

До речі, милi сусiди, якщо там все погано на будiвництвi, можливо, ми всi, iнвестори, зберемося великою купою та допоможемо добудувати наш будинок? Можливо ще й знижку на житло отримаємо. Ви як?

• Тупо Тупо x 2
  6. eosylm

eosylm Well-Known Member

Буде звісно, але все дуже просто є договір, в попередньому договорі вкзана дата до якої інвестор і забудовник повинні укласти договір купівлі-продажу. Невиконання договору саме по собі викликає негативні емоції, а ще тягне за собою, відкладання планів і інші негативні моменти. Шкода що вас влаштовує подіне ставлення, мене до прикладу ні.

• Подобається Подобається x 2
  7. eosylm

eosylm Well-Known Member

Всім привіт, маю кілька фото. А ще є інформація, з достовірного джерела про те що дата завершення будівництва 01.01.2020 по планах ріелу, і те що вони мені і вам втирали, чистої води фікція. Ну а дата отримання документв залежить від виборів, і чи відповідно зміниться влада.

Вкладення:

• Подобається Подобається x 1
  8. lookup

lookup Well-Known Member

В хід пішла важка артилерія

9. Olgared

Olgared Well-Known Member

Поясніть вашу думку:

Я не зовсім зрозуміла зв'язок: як зміна або не зміна влади впливає на будівництво і здачу будинку?

10. Zinochka

Zinochka Well-Known Member

Дякую за фото. Що за джерело?

• Баян Баян x 1
  11. Vsevolod

Підтримую! Взагалі, на будмайданчику також люди працюють, і в них є сім'ї, діти...та і просто відпочивати необхідно!

• Тупо Тупо x 1
  12. Vsevolod

Не влаштовує, звісно, проте, я дивлюсь на речі реально, і чудово розумію, що немає сенсу хвилюватись, повсюди забудовники не вкладаються в срок! Не забувайте, що в них також є підрядчики, які можливо, не такі ж і пунктуальні.

• Тупо Тупо x 2
  13. Vsevolod

1 січня 2020 року? Ого, ні, звісно круто під ялиночку отримати свою квартиру, проте, думаю ваше "надійне джерело" дуже помиляється...

14. Vsevolod

Отак вам і сказали, що за джерело..ахах... а моє джерело (кум/брат/сват друга мого кращого друга дитинства) сказав, що заселення будинків розпочнеться в 1 кварталі 2019.

• Тупо Тупо x 1
  15. Vsevolod

Про "тухле яйце" ви абсолютно праві, тому я якраз раджу просто понаблюдати, як буде діяти 3-4 черга, а вже потім приймати якісь рішення

16. Vsevolod

Низько впали ви! При чому давно! Чого сидите на форумі? Кого чекаєте? Думаю, навряд чи людина, яка не знає елементарних правил етикету, не має поваги до людей може купити собі квартиру... і обливаючи лайном ріело-ботів, ану скажіть, чого ж ви сидите і поливаєте людей на різних гілках форуму? Вже накипіло!

• Тупо Тупо x 1
  17. Vsevolod

Михайло, у вас є якісь альтернативні варіанти, чи можливо якісь пропозиції по прискоренню будівництва?

• Тупо Тупо x 1
  18. Vsevolod

Ну чого не буде? Хіба люди взимку не працюють? Так, можливо на вулиці активно і не побудуєшь, але ж у них така робота, зупиняти будівництво точно ніхто не буде.

19. Vsevolod

Хоча б видно, як до людини звертатися, все ж таки майбутні сусіди! Якщо навіть і боти, особисто від мене - дякую хоч за моральну підтримку!

• Тупо Тупо x 1
  20. А чому інвестори тоді мають вкладатись в обумовлені строки оплати? Можливо варто урівноважити цей аспект - затримуєте будівництво, не очікуйте своєчасної оплати.

• Подобається Подобається x 5
а де твій аватар? :)