ЖК "Велика Британія" - Ріел 5-та черга.

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Pavlo from Lemberg, 20 чер 2017.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. eosylm

eosylm Well-Known Member

Претензій до локації, чи щільності забудови немає, все це було зрозуміло одразу, а от швидкістю роботи і зриванням строків, незадоволений дуже.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
  2. Olgared

Olgared Well-Known Member

Людей небагато на фото. Хотілося би бачити більше помаранчевих жилетів і касок. Але якщо порівняти фотографії п'ятниці і ваші сьогоднішні, то на об'єктах видно позитивні зміни. У вас не буде можливості викласти фото на кінець тижня в п'ятницю або суботу? Буду дуже вдячна.

3. Olgared

Погоджуся з вами, що багато питань, типу щільності забудови та ін. не мають великого значення. І мене більше хвилюють терміни виконання робіт. Хочеться перестати хвилюватися і бути впевненою, що ось-ось, і ми будемо підписувати акти прийому.

4. Zinochka

Zinochka Well-Known Member

це фото з фейсбука, є вже перекриття .

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  5. MrjanaLylka

MrjanaLylka Well-Known Member

та звичайно і я незадоволена затримкою, зовсім інші плани мала, щодо житла. Але наразі ми нічого зробити не можемо, тільки псувати собі нерви. Отож чекаємо.

• Тупо Тупо x 1
  6. eosylm

eosylm Well-Known Member

Звісно можемо, нам так чи інакше потрібно тиснути на забудовника, і маючи приклад 3ї і 4ї черги варто почати раніше організовуватись. Якщо просто чекати і не змушувати виконувати договір, будемо довго чекати. Якщо вам таке цікаво, прошу в приват.

• Подобається Подобається x 2
  7. Zinochka

3 і 4 черга організувалася, і все одно чекає. То зборів, то відповідей на питання. Опитування провели, і що дало це опитування. І так все ясно без опитування. Ніхто не може бути задоволений затримкою. Навіть якщо завтра почнуть будувати швидше, все одно очікування забезпечено. І до речі, як ви пропонуєте змушувати виконувати договір? Є конкретні пропозиції?

• Не подобається Не подобається x 2
    • Тупо Тупо x 1
  8. Olgared

Я за те, щоб шукати компроміси, так, нагадувати потрібно про себе. Не можна повністю розслабитися. Якщо перегнути палицю, то і забудовник може нам підкласти "тухле" яйце. Все таки конструктивний діалог краще, ніж звинувачення. Потрібні зрозумілі кроки.

Я не знаю, що робити ділі. Може хтось дасть розумну пораду?

• Баян Баян x 2
    • Тупо Тупо x 1
  9. lookup

lookup Well-Known Member

Блювати хочеться від того, що пишуть ці рієло-боти. "Перегнути палицю", "тухле яйце", "конструктивний діалог". Людина віддає гроші, причому робить це без затримок, навідміну від забудовника. Так виявляється ще треба поцілувати в дупу ріел, аби той не забув збудувати. Не розумію на яке соціальне дно треба впасти, аби погодитись писати таку ахінею, нехай і за зарплату. І потім ці жінки звикають брехати, і вже брешуть і друзям, і чоловіку, і дітям. Це падші люди. Вони після себе нічого не лишать. Вони вважають що так правильно, а винуватий в ситуації яка панує в Україні як завжди хтось інший.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  10. dmitriyludwig

dmitriyludwig Active Member

Шо за херню несуть деякі "інвестори". З такими темпами будивництва і в 2025 не заїхати. Ви читали що такий стан як в нас в 4 черзі був десь в 16 або 17 році. А їм зараз сказали що вони заїдуть десь в червні 2019.
    Все вірно пишуть реальні інвестори що ми ЗОБОВ'ЯЗАНІ вчасно платити. А забудовник клав на нас вчасно здавати.
    І ніякіх компенсацій або будь що інше не розглядає за свої ОГРОМНІ профтикі зі здачею.
    А квартири вже майже всі продані. Таке поводженя подібне на шахрайство. Роблять вигляд а не будують. Це свинство.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. З Ріелом мати справу все одно ,що читати Ільфа і Петрова “12 стільців“:
    - А можна стільці вечором, а гроші зранку.
    - Можна, але гроші вперед.
    Тільки там хоча б стільці були в наявності, а тут квартири, як їжачок в тумані.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  12. Plastunka N

Plastunka N Well-Known Member

Шановний Дмитре, прошу не підмінювати понять:
    не "заїдуть" , а "Термін завершення будівельно-монтажних робіт у будинках 3-4 черг ЖК Велика Британія. Червень 2019 року."
    А прибудинкова? а комунікації? а сертифікат-адреса-газ? А ремонти?
    Гадаю, пролетимо ми з 2019 роком...

• Зе бест! Зе бест! x 1
  13. dmitriyludwig

dmitriyludwig Active Member

13.10.2018
    Дивлюся в суботу так працюють що нема слів :sad:
    20181013_131316.jpg
    20181013_131319.jpg

Хто з псевдо інвесторів найде своїх співробітників на об'єкті?

• Інформативно Інформативно x 1
  14. Pavlo from Lemberg

Pavlo from Lemberg Well-Known Member

Я був там в суботу о 15:00 з присутніх на майданчику я бачив тільки охорону....

15. Zinochka

Охороняють наш будинок )

• Баян Баян x 1
    • Тупо Тупо x 1
  16. lookup

lookup Well-Known Member

Ще декілька тижнів осінньої погоди, а потім вже +/- 4 місяці зими і Ріел нічорта робити в цей час не буде

17. Pavlo from Lemberg

Pavlo from Lemberg Well-Known Member

Буде, але процес буде значно довшийю. При нульовій температурі вони без проблем лиють стяжки.

18. Plastunka N

Plastunka N Well-Known Member

Я була в суботу між 15.00 та 17.30 - "шукала відмінності"))) Було 3 охоронця та 3 людей в касках в охайному одязі.

19. Zinochka

По вашому будівельники повинні ходити в костюмах від "Армани"?)

• Тупо Тупо x 1
  20. MrjanaLylka

MrjanaLylka Well-Known Member

в мене за договором поки що все чітко, строки не горять, але організуватись я не проти, можемо у фб вимагати зустрічі з керівництвом і готувати наші питання і вимоги.

• Баян Баян x 1
а де твій аватар? :)