ЖК "Велика Британія" - Ріел 5-та черга.

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Pavlo from Lemberg, 20 чер 2017.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. lookup

lookup Well-Known Member

До речі, на західній Україні царів ніколи не було, що ще раз підтверджує походження цієї ріелошпани - Київ. То русизм проскочить, то псевдолод москальским луном користується, а ще й жарти з рос імперії.

Ці ріелососи у Львові ніколи і не були.

• Тупо Тупо x 1
  2. MrjanaLylka

MrjanaLylka Well-Known Member

цікаво Ріел і в тому винен що у форуму дизайн поганий? Що ще придумаєте?

3. MrjanaLylka

Так пишіть скагру до ЛУН, що не та мова у їх сайту. Чи то знову Ріелу провина? От що б ще придумати вам, нема на що поскаржитись. От дибіли

4. lookup

lookup Well-Known Member

Але то тупа курка, просто київський вилупок вибрав російську мову в налаштуваннях. Видно що цей москалик дедве витискає з себе українську на цьому форумі, через слово вставляючи русизм, то ж і не дивно що лун у нього расєйською.

5. Vsevolod

Vsevolod Well-Known Member

Я і російську мову знаю, і що з того? До чого тут взагалі все те, що ви написали? До києвлян я відношусь дуже добре, а от ваше відношення взагалі некоректне.

6. Vsevolod

Не виставляв собі мову сайту, бо на ньому не сиджу, але мені все одно на якій мові сайт, головне, щоб не індійською. Вам не зрозуміти, тупий чебурек.

7. Vsevolod

Дивись на себе, що і як ти там витискаєш, видно, що тебе вже самого від себе тошнить, але ти продовжуєш... сидиш собі там маслаєш поки строчиш на форумі.

8. LeonidWelet

LeonidWelet Well-Known Member

По нашій черзі вже провели газові мережі. Штукатурка стін та стяжка підлоги зроблена. Йдемо до логічного завершення будівництва та здачі будинку.

9. MrjanaLylka

У П’ЯТІЙ ЧЕРЗІ ПРОКЛАДЕНІ ВНУТРІШНІ ГАЗОВІ МЕРЕЖІ
    Корпорація нерухомості РІЕЛ інформує, що в п’ятій черзі ЖК «Велика Британія» прокладені та підключені до зовнішніх мереж внутрішні газові мережі (крім лічильників). Про це повідомив керівник проекту Олег Мельник.

Додатково повідомляється, що у третій секції (крім першого поверху) виконані штукатурні роботи та залиття стяжки.

У четвертій секції (крім першого поверху) завершене штукатурення стін. Незабаром фахівці розпочнуть виконувати залиття стяжки.

Також, за словами керівника будівництва триває облаштування фасаду будинку. Роботи виконані на 40%.

Водночас, майстри завершили мурування підвальних комірок.
    ЖК «Велика Британія»: у п’ятій черзі прокладені внутрішні газові мережі - Будівельна корпорація RIEL

10. Olgaooolga

Olgaooolga Well-Known Member

Всю основну громіздку роботу в будинку вже виконано, залишились підрядники, правильно? Тобто по всім параметрам будинок скоро буде здаватись в експлуатацію?

11. LeonidWelet

Дивлячись, що саме ви вважаєте громіздкою роботою. По факту на будівництві завжди працюють підрядні компанії, тож відповідь на ваше питання: так, залишились підрядники, і так, скоро здача.

12. Olgaooolga

Дякую за відповідь. Я мала на увазі довготривалі роботи по будинку. Підрядники всі мають тепер паралельно працювати, що значно підвищить швидкість усіх робіт.

13. Olgaooolga

А як зараз з введенням будинків в експлуатацію? Можливо хтось має інформацію про те, що там робиться зі структурою? Вже переформували, з цим проблем немає?

14. Vsevolod

Всі працюють, внесли ж, напевно, якісь коррективи, хто наближений, той знає. Нас це ніяк не повинно стосуватись. Ми маємо інформацію щодо здачі, тож і від неї відштовхуємось.

15. lookup

lookup Well-Known Member

Ппц, діалог ні про що. Але видно що один бот перелогінюється

• Подобається Подобається x 1
  16. Vsevolod

То приєднайтесь до діалогу, та зробіть його змістовним. А щодо «перелогінитись», то краще за себе кажіть, бо чия б корова мичала...

17. lookup

lookup Well-Known Member

Ну слухай, я вже вп'яте питаю тебе про твій улюблений автомобільний форум. Може хоч тепер відповіш? Чи не цікавишся таким?

18. LeonidWelet

Всі в паралелі точно працювати не будуть, я такого ще не зустрічав. Але запускати можливо. Подивимось як буде на нашій черзі.

19. LeonidWelet

Введено. Як мені відомо, то трошки довше вся процедура введення будинку в експлуатацію проходить ніж зазвичай, бо додалось папірців. Термін не такий суттєвий, різниці ми не помітимо.

20. LeonidWelet

Автомобільний форум тут зовсім недоречний, краще пошукай у іншому місці. Тут про цеглу, штукатурку, плитку, меблі...

а де твій аватар? :)