ЖК "Велика Британія" - Ріел 5-та черга.

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Pavlo from Lemberg, 20 чер 2017.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. MariyaGretta

MariyaGretta Well-Known Member

Можна, але навіщо? Один дійсно «дро****ть», що ж ще йому робити, як бідолаха без роботи залишився, щодо звіту, так, він є повсюди, для порівняння і власного заспокоєння прочитайте.

2. LeonidWelet

LeonidWelet Well-Known Member

Доброго дня, підскажіть мені будь ласка, з якою «комплектацією» вам здаватимуть квартиру у п‘ятій черзі? Штукатурка буде на всіх стінах повністю?

3. Vsevolod

Vsevolod Well-Known Member

Як і всім вікна, двері, мережі... ремонт ніхто не робитиме. Що конкретно можете переглянути на сайті, там є вся інфа більш розгорнута, не бачу сенсу копіювати її сюди.

4. LeonidWelet

Всі питання задав та все одно, цікаво почути хто що думає з власників квартир щодо будинків у комплексі, планувань, квадратури, тощо.

5. Vsevolod

Vsevolod Well-Known Member

Не знаю хто та що там думає, але я з нетерпінням чекаю на свою квартиру, обирав найкращий варіант планування для моєї родини. Як тільки отримаю ключі, одразу ж запущу 2-і робочі бригади до неї аби приступали до ремонту, щоб поскоріше заїхати.

6. LeonidWelet

Можу запропонувати вам свої послуги електрика, в мене своя фірма, все офіційно, якщо буде необхідно, то звертайтесь.

7. IncInc

IncInc Well-Known Member

Не звернуться, це ж працівники-інвестори РІЕЛ. Їм бетонометри треба продавати у всіх гілках, а не ремонтами займатись). Подивіться на активність, одні і ті ж користувачі (користувач) у всіх гілках РІЕЛу, більшу заангажованість навіть важко спланувати. Мало не щоденна активність їх видає з кожним новим дописом. Вони ж так переживають за "проінвестовану" нерухомість, що на форум - вже як на роботу, хоча чому як, таки на роботу. Причому з'являються нові "інвестори", перелогінюються і продовжуються оди вихваляння. В умовах кризи - псевдоінвесторів буде більшати для одурманення новачків.

• Подобається Подобається x 2
  8. lookup

lookup Well-Known Member

Так це ще +1

Яким кабелем робите проводку в багатоквартирних будинках?

• Подобається Подобається x 1
  9. MrjanaLylka

MrjanaLylka Well-Known Member

10. LeonidWelet

Навіть, якщо вони і працівники РІЕЛу, то й добре, більше мені інформації по комплексам нададуть. Про всі підводні камені мені і так відомо.

11. LeonidWelet

Дивлячись який будинок. Спочатку прораховуємо потужність на кожну фазу, а потім підбираємо кабель.

Для вас це має значення?

12. MariyaGretta

Тут всі боти та працівники забудовника. Що ж самі, не приходите та не пишите, не ведете діалоги, не спілкуєтесь з людьми? Знаєте, завжди можна нагнати на інших, а от про себе ані слова... Хто та що не зрозуміло, отак і живем у такій країні, де всі навколо винні, тільки не я!

13. MariyaGretta

Лукап вже перевіряю людину на «справжність», роблячи вигляд ніби тямить у електриці. Фу, який ви противний лукап, аж тошнить. Чого ж тут сидите, як всі такі гівнис**і? Бісите мене до луни і назад!

P.S. Лукап, як там коронавірус? Ще не хворіли?

• ... ... x 1
  14. MariyaGretta

У нашій черзі вже облаштовують фасад та влаштовують мережі газопостачання.

Також «повідомляється, що у четвертій секції завершується монтаж вікон та системи димовидалення та вентиляції.» Вітаю, не стоїм на місці!

15. lookup

lookup Well-Known Member

Так звичайно що має, то який тип кабелю ви використвуєте при кабелюванні окремих квартир?

• Смішно Смішно x 1
  16. MrjanaLylka

17. MrjanaLylka

будують потроху, але хотілось би пошвидше

18. MariyaGretta

Ох і Лукап, відстань від людей, так палишся. По типу ти не знаєш який... Чи це ти перевіряєш людину на скільки він обізнаний у своїй сфері? Тобі до того, яка різниця?

19. lookup

lookup Well-Known Member

Грета, я не з тобою спілкуюсь, йди краще поприбирай

Електрик запропонував свої послуги, то ж треба розпитати що та як, не наймати ж профана

20. MariyaGretta

Ой не сміши мене лукап, ти так палишся, як не знаю хто!! Тут один профан - це ти. Та і навіщо тобі електрика у новобудові, ти ж не маєш квартиру, а живеш з мамою у халупі. Мені просто смішно коли ти намагаєшся вивернути все у свій бік!

а де твій аватар? :)