ЖК "Велика Британія" - Ріел 5-та черга.

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Pavlo from Lemberg, 20 чер 2017.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. MrjanaLylka

MrjanaLylka Well-Known Member

ви праві, але за своє здоров'я відповідаєте тільки ви, тому не беріть приклад з тих кому начхати на своє життя. Сидіть вдома

2. MrjanaLylka

напевно ви праві, сумно тут йому стало, нема з ким посперечатись

3. MrjanaLylka

яке там Балі, він і не знає де це.

4. MrjanaLylka

Судячи з того в якому стані наша медицина, то в нас хворіти небезпечно. Тому краще сидіть вдома

5. lookup

lookup Well-Known Member

Ріелівські хвойди активувались ))

6. MariyaGretta

MariyaGretta Well-Known Member

Коли читаєш стрічку фб, то розумієш, що всюди повний крах, всі хворіють всі помирают, а виходиш на вулицю: сенечко, люди без масок, компанії... і здаєть то все сон.

7. MariyaGretta

Чого ж, слово таке може й чув. Якщо серьезно, то соромно не знати де Балі, сподіваюсь Лукап, читаючи це повідомлення тобі не довелось дивитись в атлас...

8. MariyaGretta

Більш за все мене не так сама медицина лякає, як лікарня, ліжка, туалети... то просто в страшному сні не привидиться... ці стіни, грибок - бридота! Уххххххх!!!

9. MariyaGretta

А ти тоді хто, с*ка, як ти мене бісиш м‘ячеголовий, я як би тебе побачила, то мабудь побила нафіг!!! Може вже годі всяку ****ню тут строчити? Придурок. От бісиш, аж не можу!

• ... ... x 1
  10. lookup

lookup Well-Known Member

мухахах

11. MariyaGretta

Чудові новини сьогодні прочитала про нашу чергу! Як виявилось, РІЕЛ гарно попрацював на карантині!!

Не знаю хто з якої секції, але давайте коротко і по порядку:

1-ша секція: облаштування фасаду;

2-га секція: штукатурять стіни;

3-тя секція: штукатурять стіни, а також завершили замурування шахт комунікацій, встановили майже всі зовнішні огорожі;

4-та секція: встановлюють вікна.

12. MariyaGretta

Корисно іноді заходити на офіційну сторінку РІЕЛу, там є інформація, що тепер можна придбати квартиру он-лайн, я так розумію з будь-якої точки світу це можна зробити за допомогою електронного підпису. На минулому тижні і сама собі робила той підпис, думала складно, а ні, зайняло аж 5 хвилин у власному кабінеті Привату! Так це я до чого? До того, що хто хоче той працює і знаходить безліч крутих варіантів і втілює сучасні системи роботи в свою повсякденну робочу атмосферу!

• Баян Баян x 1
  13. Vsevolod

Vsevolod Well-Known Member

Я слідкую лише за своєю секцією, у 2-й та 3-й вже давно стоять всі вікна, а також зроблена повнісю побутова і дощова каналізація.

Проте, добре, що ви зробили цей пост, видно все, що зроблено. Як бачимо все вже наближається до завершення! Хто б що не казав.

14. MariyaGretta

Чому слідкуєте лише за своїм будинком? Я дивлюсь динаміку по всім секціям, так само слідкувала і майже за всіма чергами. Мені хочеться розуміти якими темпами все йде. Ну і так, на разі без змін та претензій - все чудово!

15. lookup

lookup Well-Known Member

Ото придурки

16. Vsevolod

Vsevolod Well-Known Member

Слідкую лише за своєю, а от інфу переглядаю проте не детально по всіх. Мені що головне - отримати квартиру, і щоб все ок було! Одне упустив...ліфти будуть в усіх будинках однакові, чи на кожен будинок свій тендер?

17. MariyaGretta

А ви по типу нічого кращого чим пиздану** два слова не придумали? Чи ви не знаєте що на будівництві відбувається, тож і не можете розмову підтримати?

18. MariyaGretta

Навіть не цікавилась цим питанням, але я так розумію, що на кожну чергу свій окремий тендер. Хоча можливо ліфтів це не стосується.

19. JuliiZesar

JuliiZesar Well-Known Member

А тут нічогісенько не змінюється. Один ходить дро**** тут по 2 слова, інші продовжуть вести діалоги ні про що, хоча ні, що я там бачу? Здається то звіт виконаних робіт! Круто, але те саме можна відслідкувати і у кабінеті, хоча, Лукапа ви просвятили!

20. JuliiZesar

JuliiZesar Well-Known Member

Іноді роблять тендер для закупівлі та встановлення певного обладнання на весь комплекс, а іноді лише по певним будинкам. Якщо говорити стосовно всього ЖК, то можу сказати, що буває коли фірма «злітає», тоді проводять новий тендер де обирають нових виконавців тих чи інших робіт.

а де твій аватар? :)