ЖК "Велика Британія" - Ріел 5-та черга.

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Pavlo from Lemberg, 20 чер 2017.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Vsevolod

Vsevolod Well-Known Member

Хай буде так, це його думки з цього приводу, не більше. Я знаю на що очікую, а також знаю хто такий лукап і що він тут робить!

• Подобається Подобається x 1
  2. Vsevolod

Ще 10-15 днів відпочиваємо і стартуємо вже по всім фронтам, немає сенсу затримуватись на карантині. Повітря очистили, річки стали прозорими, себе прокачали, пора і гаманцем зайнятись.

3. Vsevolod

Звідки у вас стільки гнилі? Ось ваш пост - який в ньому сенс? Що змістовного в ньому відображається? Нічого, такі ж пусті балачки, як і ви самі.

4. Vsevolod

На те він і копірайтер, пише тут всякі кумедні речення, орієнтуючись на свого роботодавця з іншого ЖК. Ви не знали?

• Смішно Смішно x 1
  5. Vsevolod

Судячи з ваших слів та вашої манери, психіатрія по вас плаче. Я навіть не уявляю як можна було взагалі виростити таке бидло! Бідні твої батьки.

6. Vsevolod

Та все буде добре, занадто все в світі перебільшили з тою короною. СМІ зробили свою справу і протестили народ на те, на скільки важко всіх можна буде беззаконно загнати в клітки! Як виявилось легко, навіть занадто.

7. Vsevolod

А які тобі новини? Писати, що робиться на будівництві, яку цеглу кладуть, яке вікно встановили та який шнур провели? Зайди у власний кабінет та почитай... вибач, забув, немаєш ти власного кабінету, бо не інвестор!

8. Vsevolod

Ну я часто користуюсь електронним підписом, мені це зручно по роботі. Фото поки що робити не було потреби.

9. Vsevolod

Ото ж Лукап розумний, він мажор, сидить на своїй віллі на Балі та відписує тут, тупим створінням на форумі, бо ми ж життя не знаємо.

10. Vsevolod

До речі, цікаво, що там Михайло, зовсім забув про форум. Зробив ремонт в своїй новій квартирі та кайфує?

11. lookup

lookup Well-Known Member

Як тут мене тільки не називали. Якого ЖК, дебіле, де ти тут взагалі бачиш щоб я щось рекламував?

Дурню, я на минулій сторінці написав про психіатрію імені ріелу, а ви, клоуни, підхопили то слово як папуги. У вас взагалі немає власних думок і слів. Тупі копіянти чужого. Яка ж ви тупа пиздота...

P.S. Давай клоуне, до 20 постів нажени, щоб відразу сторінку перегорнути

• Тупо Тупо x 1
  12. MariyaGretta

MariyaGretta Well-Known Member

Теж саме хочеться і тобі сказати. Далі, додам, судячи з твоїх дописів, то я і була по життю «здеградованою», але ми ж навіть не знайомі. І ще, аби я слухала кожного дібіла у своєму житті, то я б нічого не досягла! Тож, хай щастить, невдаха!

13. MariyaGretta

А я не про себе кажу! Та і зараз вже немає сенсу сидіти, вийдіть на вулицю, всі без масок ходять - бродять!

14. MariyaGretta

Дивно, Лукап, а хто тобі заважає виставити фото, відео, поговорити про будівництво? Чому ти про це не пишеш?

15. MariyaGretta

Частіше заходьте на форум і зрозумієте хто він такий та чому тут з‘являється зі своїми беззмістовними повідомленнями!

16. MariyaGretta

А по суті може щось напишите? Чи про наше будівництво поговоримо? Ні? Не хочете, то йдіть на**й звідси... а то лише про когось можете казати, тільки самі навчіться щось робити перш ніж обсирати...

17. MariyaGretta

Після карантину треба подумати яким чином відкрити свій продуктовий магазин, як бачимо - вигідна ніша.

18. MariyaGretta

Напевно, якщо дійсно так то добре, він же там собі будинок відбудував, тож сидить та радіє на дачці напевно.

19. MariyaGretta

Боже, лукап, тільки не лопни від злості. Ржу з тебе не можу! Тут вже всі твої дивовижні слова використовують, і що з того?

20. MrjanaLylka

MrjanaLylka Well-Known Member

бо він точно не бачив наш жк своїми очима, диванний писака. Що він тут по суті напише

а де твій аватар? :)