ЖК "Велика Британія" - Ріел 5-та черга.

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Pavlo from Lemberg, 20 чер 2017.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. lookup

lookup Well-Known Member

Ах какой мужчіна, настаящій палковнік. Чому ти таке тупе створіння і постійно палишся?

Ріелесоси, ви занадто тупі щоб писати щось путнє.

2. MariyaGretta

MariyaGretta Well-Known Member

Бо лайном нікого не облили, тому ви не інвестор - це ж лукап, логіка відсутня!

3. MariyaGretta

Прийшов час всім перейти в онлайн - це зручніше, аби ще змінили нашу систему з 1000-а папірцями, то можна було б і гос.структуру переформувати.

4. MariyaGretta

Моя майстер манікюру робить манікюр у масці, каже: а що, лікарям можна працювати, а мені ні? І знаєте вона правда, де ж людям гроші брати?

5. MariyaGretta

А як вам вчорашні торги по нафті? Вперше ціна впала на 300%, вже віддавали з доплатою в 40$...це крах, крах економіки! Думала вранці россійський рубль буде 1000 до 1 доллара, але дивлюсь тримають, але чи довго?

• Подобається Подобається x 1
  6. MariyaGretta

А ще, нарешті наші злі сусіди почали прокидатися та бастувати, знайшли вихід в онлайн бастуваннях, бо інакше пакують всіх. Я сподіваюсь скоро закінчиться панування того демона і закінчиться війна на сході!

7. lookup

lookup Well-Known Member

Йопт, про що ти пишеш, тупе створіння, хоч почитай свої висери. Якийсь набір символів, каша, якийсь словесний пронос. Ви там що йобу дали з тим ріелом своїм? Опустились вже до рівня повних здеградованих відбросів. А те що тут пишеться від імені "всеволода" то окрема тема для психіатрії. Шановні, ви зійшли з глузду. Ваша робота, яка полягає в просуванні тем РІЕЛу, зробила з вас тупеньких нікчем і судячи по постам, ця тенденція продовжується.

Навіть не так, ота хвора особина, яка грає тут роль відразу усього квартету, почергово перелогінюючись, вже має навіть не роздвоєння особистості, а її повне розмиття. Від імені всеволода вже неоднократно пишуться якісь суто бабські теми, на цей раз про індустрію краси. Ботихо, кидай накуй цю тупу роботу, тебе скоро в дурдом заберуть

Можеш тут з усіх акаунтів серанути на мене знову, але це не змінить реального стану речей. Таке враження що РІЕЛ тримає в рабстві. Тікай поки не пізно. Невже ти таке тупе і нікчемне створіння що просто не здатна ні на що інше, крім заробляння грошей отаким здеградованим методом.

Та навіть повії заслуговують на куди більшу повагу, ніж ці ріелівські шлюхи.

Останнє редагування: 21 кві 2020
    • Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  8. IncInc

IncInc Well-Known Member

Можливо ви трохи жорстко, хай навіть до однієї особи, але мляяяя, я давно так не реготав. То борщ з сметаною десь там вище, то квартет з розмитою особистістю. Виходить у вас кумедно написати. Правда моментами було б менше матюків та злості, бо ж й так усім все зрозуміло хто є хто, але нікому нічого не вказую, лиш побажання. Хухххх, ще сміх клекоче. Даруйте працівники чи то "інвестори" Ріелу, але пан лукап таки розвеселив, ще й на фоні тих параной з короняками. Іноді для розрядки можна й посміятись)

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  9. MariyaGretta

А ти що пишеш? Я навіть прочитати всю ту х**ю не змогла! Не судіть, да судимі не будете. А щодо повій, бо останнє речення я таки розібрала - то тобі ж і видніше. Але не стану тебе судити бо хз яка в тебе там доля та з якого дитбудинку ти з такою психіатрією вийшов.

10. MariyaGretta

Так він ото тільки і веселити може, клоун, просто сміх і нічого більше - ПУСТОТА! Я б і уваги на хворого не звертала, але ж він переходить на особистості та образи.

11. lookup

lookup Well-Known Member

Мабуть сам Мельник з паяльником стоїть над душею і змушує писати це все. Грета, перестань вже розмазувати лайно по лицю, збийся вже з цієї ганьби. Ти ж морально здеградованою стала працюючи в ріелі, бо мало того що доводиться в це все вірити і ліпити відмазки (про дитячі будинки), так ще й суть твоїх дописів - повне нелогічне гівно і набір слів. Ваш квартет вже навіть слова не може зв'язувати до купи і вести віртуальні розмови. Тому від ваших тем так і смердить

• Баян Баян x 1
  12. MrjanaLylka

MrjanaLylka Well-Known Member

так переходити на особисте це єдине що у нього залишається, адже якихось розумних аргументів він не має.

13. MrjanaLylka

лукап тобі вже і в лікарні не допоможуть, яке ж ти хворе створіння

14. MrjanaLylka

нащо вам манікюр буде у лікарні? не наражайте себе на небезпеку, сидіть дома

15. lookup

lookup Well-Known Member

Але боти відпрацьовують свою пайку. Головне ніякого діалогу, ніяких новин, ніяких фото. Все тупо з методичок і фотозвітів РІЕЛу. Їх накуй відверто посилають, а їм все далі роса. Бо ж поставили задачу - тримати в топі теми РІЕЛ на цьому форумі. Люлька, давай Всеволодом логінся і напиши щось про педікюр або чим там Псевдолод у нас цікавиться.

16. JuliiZesar

JuliiZesar Well-Known Member

Дуже цікаво як ви змогли зробити такий висновок лише сидячи дупою на стільці на цьому форумі. Рівень айкью ніхто нікому тут не перевіряє.

17. JuliiZesar

На разі багато державних структур перейшло в онлайн. Це дійсно зручно. Проте не знаю поки яким чином отримують паспорти та роблять фотографії.

18. JuliiZesar

А ваші злі сусіди, чи то наші злі сусіди, це ви про державу говорите? Якщо і так, то та війна наврядчи скоро закінчиться, бо це прибуток багатьох людей. За рахунок життя інших.

19. JuliiZesar

Гортав сторінку.... Лукап, якщо ви такий розумний і все про всіх знаєте, то нах*** вам воно взагалі треба? Розумом ви так само ніяк не відрізняєтесь, повірте, читаючи всі ваші пости, розумієш, що тут тема для психічно хворих.

20. lookup

lookup Well-Known Member

Грета, не пались, не треба по 4-5 постів писати, імпровізуй трішки. А ще бажано ІванШим залогінитись, для різноманіття

Якось дивно читати про розум чи айкью від одноклітинних інфузорій-ріелівців.

Останнє редагування: 25 кві 2020
а де твій аватар? :)