ЖК "Велика Британія" - Ріел 5-та черга.

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Pavlo from Lemberg, 20 чер 2017.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Vsevolod

Vsevolod Well-Known Member

Я так дивлюсь, наш народ знаходить вихід та способи заробітку на карантині, тож не зупинилося майже нічого з того без чого ми не зможемо прожити.

2. Vsevolod

Тут навіть офіційне працевлаштування не допомогло, проте ж бачите люди знаходять способи вижити, міняють цінності, пріорітети...

3. lookup

lookup Well-Known Member

Ох ріелососи розвели тут свою переписку. І все далі ні про що, головне щоб теми ріелу були в топі ))

• Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  4. Vsevolod

Який топ, Лукап? Я розумію якби тут один позитив лунав звідусіль, а так ви про що взагалі кажете? Давайте реальніше на речі дивитись, інвестор не читає форумів на стільки на скільки ви собі придумали.

5. lookup

lookup Well-Known Member

Ну то чого ви тут промишляєте постійно своїм квартетом? Підняття індексу цитування в гуглі? Ще якісь мотиви? Ви ж не покупці в Ріелі, це і так вже давно зрозуміло

• Тупо Тупо x 1
  6. MariyaGretta

MariyaGretta Well-Known Member

Зараз всі наплюють, бо грошей вже не вистачає у людей, тож будуть по-маленьку відкривати крамниці та інше. Люди самі себе з карантину виведуть.

7. MariyaGretta

Майже нічого? Ви що? Зупинилося майже все, просто деяка частина того бізнесу перейшла в онлайн, нажаль літати онлайн ми не можемо.

8. MariyaGretta

Серед моїх знайомих, то всім виплачують зп, а ось з травня - свій рахунок, оскільки приватним підприємцям також гроші з неба не падають.

9. MariyaGretta

А ти що лукап сумуєш на карантині, роботи немає вже? Зараз прийшов час перекваліфіковуватись..!

10. MariyaGretta

У нього своє бачення навколишнього світу. Якщо він бачить його так, то нехай. Щодо квартири згодна, але коли обираю новинку косметики, наприклад, то гортаю форуми.

11. Vsevolod

Ти справді ідіот!!!

Я не знаю з чого ти взяв що я не інвестор! Те що я не тупий як ти, те що пишу тут багато і жодного разу лайном нікого не облив, а лише даю відповіді та зворотній зв‘язок, тобі зокрема.. ти б краще роботу собі шукав, а не тут шарився, бо скоро твоїх 3 копійки закінчаться.

12. Vsevolod

Правильно сказали - зупинилося все в офлайні, а в онлайні все ок! Всі працюють, просто трохи система змінилась.

13. MrjanaLylka

MrjanaLylka Well-Known Member

але ж не усі бізнеси можливі онлайн

14. MrjanaLylka

так, у моїх знайомих акож з травня якщо карантин продовжать або зріжуть або взагалі відмінять зарплатню

15. Vsevolod

А які не можливі? Неможливі лише ті, на яких фантазії не вистачає.

16. MrjanaLylka

ти за себе краще скажи навіщо ти промишляєш по всіх форумах різних жк? що собі піднімаєш? олівець?

17. MrjanaLylka

заводи, фабрики, ферми, ті самі будівництва, сфера краси. Та безліч, і усі зараз простоюють і кажуть, що карантин продлять до 23 травня... отакої

18. MrjanaLylka

бачу тема бути в топі тебе не полишає, але ніяк не вдається

19. Vsevolod

З чого ви вирішили що він по всім форумам ЖК шариться? Якщо так, то це ще раз підтверджує, що він загнаний чувачок.

20. Vsevolod

Заводи та фабрики працюють, ще більше аніж раніше. Сфера краси відкрита, підпільно, на дому і тд... тому не влучно.

а де твій аватар? :)