ЖК "Велика Британія" - Ріел 5-та черга.

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Pavlo from Lemberg, 20 чер 2017.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. MariyaGretta

MariyaGretta Well-Known Member

То що ж ви так залягли лукап, після вашого викриття? Де ваші поеми обсирання форумчан? Рильце і справді в пушку.

• Подобається Подобається x 2
  2. MariyaGretta

Лукап, а змістовні повідомлення маєте? У вашій тупій голові є хоча б щось окрім пустоти? Чи ви собі таким чином намагаєтесь серед певних кругів авторитет заробити?

• Подобається Подобається x 2
  3. lookup

lookup Well-Known Member

О, перейшла в напад. У мене голова не тупа як мінімум через те, що вас псевдо-інвесторів ріелососів дозволяє розрізняти. А от ви ріелососи дійсно тупі, бо в свої 40-50+ працюєте в цій шаразі і займаєтесь відвертим низькосортним лайном. Ганебні клоуни.

• Тупо Тупо x 2
  4. Kalugni

Kalugni Well-Known Member

перечитав пару останніх сторінок вашої писанини. Наразі ганебним клоуном у цій компанії виглядаєте саме ви.

• Подобається Подобається x 1
  5. Kalugni

схоже на те, що він навмисно тут дуку таку веде. 100% відпрацьовує якесь замовлення. Адекватна людина не буде поводити так себе на форумі

6. Kalugni

7. MrjanaLylka

MrjanaLylka Well-Known Member

так так воно і є, можливо ви не бачили пост, що він працівник забудовника, там навіть лінк на його фб є. Засланий козачок і добре проплачений

8. MrjanaLylka

MrjanaLylka Well-Known Member

а навіщо, у його завдання змістовність та наявність розуму не входить

9. Vsevolod

Vsevolod Well-Known Member

А чого ж йому не залягти, як натворив тут всяких справ, занедбав ім‘я свого роботодавця! Мало того що себе гімном виставляє, то ще й його так само виставив дурнем.

10. Vsevolod

40-50це ви по собі судите, чи як? Лукап в 50 років я планую відпочивати десь на Балі, а не читати тут те що ви пишите, і я для цього зараз створюю собі основу, і це ніяк не ріел.

11. lookup

lookup Well-Known Member

Основу він створює. Скляну пляшку помив, щоби сісти на неї як з ріела попруть? Ти ж ніякий не інвестор, так, форумний писака, за пару гривень.

• Баян Баян x 1
  12. Vsevolod

Вам же видніше хто я та що я. Я не планую та незбираюсь вам доводити нічого. Якщо вам так приємніше думати, то нехай так і буде, головне щоб ВАМ було так комфортно думати... вже дістав настільки, що немає сил вам щось відписувати.

13. lookup

lookup Well-Known Member

О, мені це вже починає подобатись. Це тільки початок ))

• Тупо Тупо x 1
  14. MariyaGretta

Зараз осьо, заляже він, розмріялись! Якщо роботодавець не такий ідіот як лукап, то цей «красень» буде продовжувати тут з‘являтись, але МОЖЛИВО писатиме більш тактичніше, хоча останнє не обов‘язково.

15. MariyaGretta

Скоро гімно-лукапчик відправиться спочивати і зникне з просторів Львівпорту, ось побачите. Лукап, як же мені вас шкода, дуже шкода! Але, нажаль, ваша карма стукає вам у двері!

16. lookup

lookup Well-Known Member

У мене немає роботодавця взагалі, не мій рівень

Це погрози чи надії? Грета, дивись не до...іздись, в вашій свинофермі давно вже треба чистку зробити, підеш на вулицю

• Баян Баян x 1
  17. Vsevolod

А чому ні, в принципі жодна людина не витрачатиме стільки часу на всі гілки форуму у ЖК в який вона не інвестувала. Тож якщо його приберуть, то і не буде писати.

18. Vsevolod

Дуже схоже що вона вам прямо погрожує. А хто вас тут всіх знає, чи мало у нас відьом, екстрасенсів та всяких інших дамочок.

19. lookup

lookup Well-Known Member

Та це після вас, ботів, цей форум відмити треба буде. А ви звідси звалите як тільки-но добудують вашу "інвестицію", хіба під новими нікнеймами в інших подібних темах вспливете. Такі, як всеволод, як відомо, не тонуть

• Тупо Тупо x 1
  20. MariyaGretta

А ви мене вирішили залякати? Думаєте це мій рівень? Придурок, до того ж без своїх мозгів не може навіть уявити що люди мають іншу роботу аніж ви.

а де твій аватар? :)