ЖК "Велика Британія" - Ріел 3-тя черга.

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Taras Khomytskyy, 11 лис 2015.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Taras Khomytskyy

Taras Khomytskyy Active Member

Підозрюю договір ми підписували на різних умовах, у вас привязка до міжбанку а у мене привязка була до корпоративного курсу ріела, от тут і вся різниця. Спочатку я платив по 22 грн за долар а пару місяців назад підняли до 26 за долар

Sent from my iPhone using Tapatalk

2. Verchanu

Verchanu Active Member

ми оплачуємо поквартально(теж оплатили 60% перших)ті суми ,які нам розбили ще під час укладання договору.Сказали курс 22(внутрішній їхній курс) і сказали,що повідомлять за кілька днів якщо курс зміниться.Проте ми не отримували ні листів ні телефонних дзвінків.Як бути?
    А коли саме Вам підняли курс і коли повідомили?

3. Verchanu

Verchanu Active Member

Пункт 2.2.3.Увипадку зміни комерційного курсу долара,Довіритель та Повіритель зобов"язуються укласти додаток до цього договору про зміну оплати за виконання цього договору в частині несплачених коштів.
    Ось такий ще знайшла пункт.

4. Taras Khomytskyy

Саме це я складав. Не памятаю дати але це було десь 2 місяці назад

Sent from my iPad using Tapatalk

5. Taras Khomytskyy

Як бути не знаю, єдине що можу порадити звязатися з ріелом.

Sent from my iPad using Tapatalk

6. Redroid

Redroid Active Member

Були в Ріелі тиждень тому. теж перепитували про курси. останього разу платили по 24 на початку травня, Перед цим нас сповіщали по телефону , що курс зміниться до 26. Тепер кожна слідуюча проплата можливо буде з укладанням додаткової угоди, тому що курс зараз не 26 а 25...

7. VIV

VIV Well-Known Member

у нас в договорі також прописано, що перераховувати вартість мають право тільки якщо зміна є 10 відсотків або більше (внутрішній курс). Ми платимо по 24, відповідно нас мають повідомити якщо курс зміниться до 26,4. І мають право повідомити (хоча навряд) якщо курс зміцніє і буде 21,6.
    Останній раз платив 16го травня по 24.

8. Iuliia Sulima

Iuliia Sulima Well-Known Member

По поводу кондиционеров и остекления балконов , думаю что необходимо обратиться в Риел , т.к. была целая передача ( принимали участие архитекторы Риела) по поводу испорченных фасадов, над проектами наших домов трудится целое архитектурное бюро и жильцы не понимая и не вникая в красоту идеи, лепят кондиционеры и разные стеклопакеты, тем самым нарушая гармонию фасадов .

9. VIV

VIV Well-Known Member

У мене вікна виходять на ставок що за 100500 км від Львова :) це з іншої гілки на цьому форумі фото

• Зе бест! Зе бест! x 1
  10. maHnat

maHnat Active Member

Нічогенький такий ставок! *споглядаючи Ваш userpic*

• Креативно Креативно x 1
  11. Responsible

Responsible Well-Known Member

А можна лінк на цю передачу?

12. Iuliia Sulima

Шукаю . но поки не можу знайти , десь тут в якісь гілці я це бічила , ще и на радіоєфір була силка.

13. AlexGBP

AlexGBP Member

Добрий день, можливо хтось вже знайомився з основним договором. Маю до Вас два питання:
    1.) що розуміти під балансовою вартістю в пункті №3 ?
    2.) для чого цей пункт взагалі там фігурує ?
    Менеджер пояснила, що під балансовою вартістю слід розуміти собівартість квартири. Але я не впевнений, що в даному випадку це коректне визначення цього терміну. Прошу глянути на приєднаний файл: balansova_vartist.gif

14. Iuliia Sulima

Доброго дня !!! Хто що знае , як там будівництво ? Почали щось будувати вище фундамента? Давно не було ніяких фоточек. може хтось порадуе )))

• Подобається Подобається x 1
  15. WIXIW

WIXIW Well-Known Member

Доброго ! Сегодня постараюсь заскочить на стройку, вечером залью фотки

16. Yahooligan

Yahooligan Well-Known Member

По можливості зачепіть і 1-шу чергу ;) Дякую!

17. WIXIW

WIXIW Well-Known Member

Ок!

18. WIXIW

WIXIW Well-Known Member

Обещанные фото )

Вкладення:

• IMAG0237.jpg
      IMAG0237.jpg
      Розмір файлу:
      262,9 КБ
      Переглядів:
      90
    • IMAG0244.jpg
      IMAG0244.jpg
      Розмір файлу:
      244,3 КБ
      Переглядів:
      84
    • Подобається Подобається x 3
  19. Iuliia Sulima

Дуже дякую!!!! Фундамент залито, це вже прогрес !!! Сподіваемось , що все йде за планом!

20. WIXIW

WIXIW Well-Known Member

фото

Вкладення:

• IMAG0283.jpg
      IMAG0283.jpg
      Розмір файлу:
      179,7 КБ
      Переглядів:
      155
    • Подобається Подобається x 2
а де твій аватар? :)