ЖК Набережний квартал на вул. Пулюя

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Chuvachok, 10 тра 2014.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Fantazy

Fantazy Active Member

А можна взяти 2-ох кімнатну і зробити перепланування, забудовник сам це пропонує, або з кухні в 20 квадратів зробити кухню-студію + 2 спальні кімнати.

Про це нас попередили зразу, цього не роблять саме тому, що у ванні, туалеті і робочій стіні на кухні переважно кладеться плитка (на цеглу її краще класти)

вперше чую що ціна на 3х кімнатну має бути нижчою. Ціна за кв. метр залежить від поверху а не від кількості кімнат - жоден забудовник такого не пропонує. А з середини літа ціна вже буде не 5900 а 6300 (як тільки збудують 4 поверх третьої секції) різницю підрахувати не важко. А якщо вже дуже хочеться 3 км - то можна обєднати дві онокімнатні і того получиться 3 км з квадратурою 80 м.кв - не поганий варіант. Ми самі розглядали такий - але з тих квартир що залишились не подобалось то планування, то вигляд з вікна. Тому зупинились на 2-ох кімнатній в другій секції.

2. promisto

promisto Well-Known Member

це вони Вам таке казали?

---------- Додано в 13:32 ---------- Попередній допис був написаний в 13:30 ----------

Ціна м2 залежить від кількості м2 в квартирі і відповідно трикімнатні мають меншу ціну м2 - не чув про забудовників, в яких не так

Якщо тут фінансування не іде через ФФБ, то ризик збільшується

3. Fantazy

Fantazy Active Member

Наведу вам приклад Карпатбуд, Добра оселя - точно продають квадратний метр в залежності від поверху а не від розміру квартири.
    Про інших забудовників не знаю, бо не цікавилась - але знайома купляла 3-км квартиру в Ріел саме на останньому поверсі щоб зекономити.

4. denverod1

denverod1 Well-Known Member

Дешевше має бути на демнянській на 3х кімнатні за метр порівняно з 2х.

У вас в набережному я так зрозумів тільки двох і одно?

Ціна за метр залежить від поверху і окрім цього звичайно що від кількості кімнат, чи згідно ваш міркувань однокімнатна квартира буде коштувати як пів 2х чи 1/3 3х? Те ж саме стосується і об'єднання двох квартир 1 кімнатних, це найдорожчий варіант .. Поцікавтесь і порівняйте ціни як на вторинці так і серед новобуд ..

---------- Додано в 18:41 ---------- Попередній допис був написаний в 18:28 ----------

Чудес не буває, якщо вам пропонують по 490 уо за метр значить чогось нема або щось не так як у решти, звісно бувають випадки, якщо це той випадок то тільки буду тішитися , я не конкурент а простий мешканець

Попередній дописувач наводив аргументи що все є і то і се , і навіть можна з двох одно кімнатних зробити 3х .. Ну значить людина чітко вирішила купувати там, все решта її не цікавить , закрити очі на все решта ..

Демнянска так само як еко дім це вже певно останні новобуду на сихові, ще є на монастирського, антонича, кінець скрипника-вернадського, далі вже нема куди .. Я до того веду, що демнянську беруть багато тих хто живе на сихові, бо потім такої нагоди не буде, вам хіба можу порадити приїхати погуляти, глянути де шо і як ..

Сам сихів дуже щільно весь забудований, у більшості будинків як такого двору навіть нема ,демнянська це останній рубіж, тут як на диво більше зелені .. Про решта читайте у відповідній гілці форуму :)

---------- Додано в 18:49 ---------- Попередній допис був написаний в 18:41 ----------

Цікаво як тут вдало зробити перепланування

5. Dmytro D

Dmytro D Active Member

з огляду на план 20-25% квартири займають балкони, ось звідки такий великий метраж. Думаю задумано не вказувати на плані метраж балконів))

6. mikeng

mikeng Well-Known Member

глянув ще на демнянську, старт від 8тис, ті і був там, хз вночі там якось не дуже, але то діло звички ті і будинок там дійсно гарний
    http://dmk.lviv.ua/
    по об"єднуванню квартир - як ан мене то навряд чи реально
    види з вікна тут як всюди в тому бюджеті бідові
    але загалом все не так і зле, явно тяне ан ті гроші
    за штукатурку в санвузлі і кухні мені до речі теж казали - хз, не вчитувався в технологію але не бачу в тому проблем щоб зробити самому

а що по площі балконів то я щось не зрозумів, вона хіба рахуеться до загальної?

7. Dmytro D

Dmytro D Active Member

до оплати точно рахується)))

8. promisto

Загальну площу квартир визначають як суму площ усіх приміщень
    квартири (за винятком вхідних тамбурів в одноквартирних будинках),
    вбудованих шаф і літніх приміщень, підрахованих із такими
    знижувальними коефіцієнтами:
    для балконів і терас - 0,3;
    для лоджій - 0,5;
    для засклених балконів - 0,8;
    для веранд, засклених лоджій і холодних комор - 1,0.

9. Grek

Grek Well-Known Member

А що означає ця суборенда? Що потім в кварплату будуть включати вартість цієї оренди чи щось інакше? Хто може розяснити з юридичної точки зору?
    Ну і щодо договору ви пишете, що він з Екскомбудом, хоча він не є генпідрядником, бо відмовився. Тобто будує "Компанія іноваційне будівництво" без дозволу і без договору.
    Боюсь щоб усі ці розбіжності на певному етапі не випливли в зупинку будівництва.

10. Lancaster

Lancaster Well-Known Member

Я телефонувала в Екскомбуд,вони не відмовлялися,вони мають дозвіл на будівництво.

11. Grek

Grek Well-Known Member

Плутанина повна - так хто насправді є генеральним підрядником все-таки Екскомбуд чи Іноваційне будівництво? Якось би пасувало львівському Набережному кварталу нарешті запустити свій офіційний сайт і все розписати по-пунктах аби люди бачили що все прозоро.

На скільки я читав на форумах по інших містах, то вони свої засклені балкони рахують по коефіцієнту 1.

12. promisto

Вони можуть рахувати як хочуть, а в свідоцтві буде відповідно до Інструкції про порядок проведення технічної
    інвентаризації об'єктів нерухомого майна

13. Dmytro D

Dmytro D Active Member

в свідоцтві хай пише, основне, що заплатити треба буде по коефіцієнту 1.0, а не 0.3.

14. promisto

на то і є голова на плечах щоб адекватний вибір зробити

15. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Дмитро, так 0,3 - це дешевше

16. mikeng

mikeng Well-Known Member

Як не крути а по балансу ціна/розташування цій будові аналогів не видно
    як варіант просто купити там 1к з норм площею 43кв м, - і планування поадекватніше і балкон один і ризик якшо шо менший)

вчора ще раз дзвонив в адамас - 2к квартир нема
    1к 8000-8500грн ціна залежить від поверха

поїхав ще ось сюда
    http://bic.lviv.ua/uk/
    ціна ок, планування і площі супер, але будинок в чистому полі і досить далеко, без машини пробл

17. Grek

Grek Well-Known Member

Може маєте фото, як зараз цей будинок виглядає? Бо цей забудовник дає хіба зимові фото цього будівництва, а актуальні зробити йому дуже важко.

18. mikeng

mikeng Well-Known Member

нажаль не фоткав
    по готовності: коробка, всередині вже всі перегородки, сходи
    в половині проемів вже вікна/двері

крокви даху

так на око відсотків 70-80готовності

по хорошому обкласти пінопластом, поштукатурити, дахом накрити, недостаючі вікна-двері встановити ну і внутр і зовн оздоблення

сторож казав що був момент коли дуууже помалу все робилось а зараз знову все закрутилось

був там по 9-й то ясно що робочих не було

• Подобається Подобається x 1
  19. нутелла

нутелла New Member

Цікавить надумали купувати житло в НК чи ні? Бо ми теж хочемо купувати, ціна дуже спокушає, але звісно страшно прогоріти. Може дізналися якусь нову іншформацію щодо цього будинку. Ми туди їздили - сказали нам, що ближчим часом ціна вже буде 6300 грн.

---------- Додано в 11:52 ---------- Попередній допис був написаний в 11:45 ----------

Бачили план квартир - там по суті балконів нема - а лоджії, йдуть як продовження кімнати або кухні. Дверей нема, просто там, як арка, щось таке, наскільки зрозуміла. Мають 6 квадратних метрів ці лоджії.

20. Dmytro D

Dmytro D Active Member

тоді план не відповідає дійсності, якщо 6 квадратів. Якось цікаво намалювали. Та й як на мене бавитися в такі ігри дуже ризиковано, купили в минулому році в Еко-домі, і то переживали, а тут навіть не знаю((

а де твій аватар? :)