ЖК Набережний квартал на вул. Пулюя

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Chuvachok, 10 тра 2014.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Chuvachok

Chuvachok Андрій

живучи в нашій країні, особисто стикаючись з корупцією в різних сферах, в тч.дозвільних, орієнтуючись в рості цін на матеріали, то думаю, що так. або націнка ну дууууже маленька.

2. Green belt

Green belt Well-Known Member

а при 600$ чи 650$ заробляє чи дарує?

3. Vernadsky

Vernadsky Member

Згідний на 100%. Доречі, в Києві ціни вже давно +/- на рівні львівських, тобто у Львові їх регулює попит а не собівартість будівництва.

Маю колегу, який був у Хмільницькому, зробив декілька фотографій на телефон, обіцяв закинути. Привіз звідтам цікавий факт:

1) Можливо, в них дешевше ще й тому, що одразу ставили вебкамери - дивилися щоб ніхто не розкрадав матеріали.

від себе додам цікавий факт по Львову:
    2) хоча на паспорті об'єкту та в офісі вони стверджують, що в них генпідрядник Екскомбуд, телефоном гол. інженер далі говорить, що вони нічого не будують ще з НК.

4. Chuvachok

Chuvachok Андрій

а таке буває?:)

---------- Додано в 17:23 ---------- Попередній допис був написаний в 17:21 ----------

залежить від собівартості матеріалів, роботи і величини хабарів на папери

5. Green belt

Green belt Well-Known Member

розташування будинку це левова частка його ціни. будинок збудований однією і тією ж фірмою у Львові ставить ціну 900 дол в Стрию 500 дол, тому ціна квартир "в бамбуках" (як Малоголосківська) завжди була меншою, хоча підводити туди інженерні мережі є значно дорожче ніж наприклад на Скрипника.
    Здається, що така ж ситуація і з Набережним.

6. denverod1

denverod1 Well-Known Member

Демнянська 2013 лютий була одна з найдешевших, 5700 грн = 712 уо тобто різниця 232 уо , плюс у адамаса не було нічого окрім магазину з кілечками, плюс не все було так як на папері ... А тут долар по 12, будують по всій україні, ризиків як таких не мало б бути ...

---------- Додано в 18:17 ---------- Попередній допис був написаний в 18:15 ----------

Еко дім , за ту ціну мали б щось краще пропонувати ..

---------- Додано в 18:22 ---------- Попередній допис був написаний в 18:17 ----------

А ще робочих годують домашньою бульбою і на тому теж економлять :)

7. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Друг продаэ будматеріали, каже що ціна на них виросла мінімум на 50%

8. Fantazy

Fantazy Active Member

На рахунок ціни, так вона заманчиво дешева, але:
    1. в ЖК Львівська Мрія (той самий район) початкова ціна була 6400 - не сильно більша яку зараз пропонує НК (хоча також наголошую що ціна буде зростати)
    2. для НК це перша будова, якою вони хочуть зайняти своє місце на ринку у Львові - все-таки планують будувати біля 13 секцій (як намальовано на рекламці)
    3. і чому ж в інших забудовників ціна за метр значно відрізняється в місті і за містом, невже собівартість матеріалів в селі дешевша

Я не намагаюсь когось переконати, скоріше всього цей пост це заспокоїти себе, бо ну дууууже подобається цей район і мабуть ризикнемо купити квартиру в НК в другій секції.

І дійсно цікаво чи є тут хтось хто вже придбав квартиру, бо сторінок багато, різні настрої, а чи є реальні покупці. І чи цікавились документами (бо ми чесно кажуши в цих питаннях не сильні:blush:)

9. denverod1

1. 6400 то у 2013 році чи сьогодні?
    2. У львові перша по україні купа
    3. Мабуть земля дорожча

10. mikeng

mikeng Well-Known Member

Був сьогодні в їх офісі у Львові
    вроді все пояснили-переговорили
    Забукав 2-кімнатну в 1-й секції (зрештою ні до чого не зобов"язує)
    Договір вже вдома почитав, нічого кримінального не найшов

От тепер сижу і мучусь, бо є ряд + і -

"+"
    ціна
    район +/- живу недалеко звідти то все звично

"-"
    непонятна контора, хоча вінниця, хмельн і рівне таки шось набудували
    дуже великий будинок, практ гуртожиток (8кв на поверсі)
    неадекватні площі квартир (моя 2-к 79кв м)
    поруч щільна забудова, фактично одні вікна в двір, інші - через дорогу общага
    саме в тому районі не найкраща слава - багато малосімейок, панельок, пту і ше всяка гидота
    аеропорт - літаки можуть шуміти

Перед тим дивився:
    -карпатбуд кн Ольги - гуд, але дорого (1000дол і більше)
    -нова оселя - непонятно шо з землею і якістю і зараз знов дорого (ост ціна 900дол)
    -ренуар - місце таке саме і фігова слава про кантору
    -демнянська, поруч тюрма і дебрі, хоча більше всього по балансу ціна/якість
    -ювелірний, якийсь саморозвод про "на порядок вищий рівень якості" і теж ціна 900дол
    -малоголосківська, казна-де знаходиться і продаеться ще повітря
    -івано-франкове - супер ціна, але вікна виходять на будову яку рано чи пізно побудують і стане вікна-вікна + далеко (20км від центру)
    -котеджі ременів/вислобоки, - карткові доміки на основі корівника, фігня якась

мож комусь мої думки будуть цікаві

11. Fantazy

Fantazy Active Member

На рахунок ваших "-"
    Так, але на то вона і новобудова і приблизно така квадратура для 2-ох км практично у всіх забудовників.

живемо в цьому районі 7 років і такого сказати не можу. Не знаю про яку саме славу ви кажете, але будучи в декреті, тільки на Пуляю любили гуляти з калясками де тихо, затишно і є де перепочити (стадіони шкіл і технікумів). А сокільницький яблуневий сад який в 10 хв пішки - це улюблене місце для шашликів.

а для нас буде мінусом в новій квартирі (якщо все закінчиться успішно), те що ми не зможемо бачити літаків з вікна (особливо вечірня посадка). І повірте - мотоциклісти що гасають по Науковій створюють шум в рази більше ніж літак.

Ми все-таки наважились і підписали договір:)

12. Grek

Grek Well-Known Member

А яку інформацію вони надали про права власності на землю де будується будинок і декларацію про початок будівництва? Бо дана інформація іще досі публічно не оприлюднена і складається враження що там не все чисто.

13. Lancaster

Lancaster Well-Known Member

Якщо не секрет,на якому поверсі забронювали квартиру?

---------- Додано в 12:14 ---------- Попередній допис був написаний в 12:11 ----------

Земля в них в суборенді,а в будконтролі сказали що дозвіл на будівництво вони мають.Взнавала через знайому,бо сама договір підписала.

14. Grek

Grek Well-Known Member

Ось ви кажете земля в суборенді, інші кажуть що є "інвестиційний договір з харчовим коледжом". Далі на скільки я знаю декларація на будівництво є на цю ділянку але видана вона на «Діексбі Інтернешнл», а не на генерального підрядника цього будівництва. Можливо вже є інша декларація але в реєстрі її немає.
    Я веду до того, що якщо по іншим містам уся інформація та документи оприлюднені і на сайтах і в групах Вконтакті, то у Львові все покрито грифом таємності, нема офіційних розяснень та оприлюднень.

15. Lancaster

Lancaster Well-Known Member

Коледж дав в оренди для Діексбі інтр.,а він в свою чергу в суборенду для ЖБК Апартаменти Захід.А договір на будів. укладений між Екскомбудом і ЖБК.Це те що мені показували в офісі.

• Подобається Подобається x 1
  16. mikeng

mikeng Well-Known Member

Grek, я шось за то не запитав, але бачу що багато тут народу вже про це описало

Lancaster, не секрет, на 4-ому

17. denverod1

Різниця 2 кімнатної із іншими будовами 20 метрів = 10 тис уо
    Якщо врахувати що вони планують піднімати ціну , плюс по начинці не буде того що пропонують інші, то впринципі ціна відповідає тому .. Сам метр дешевий але сама квартира вийде близько до конкурентів ..

18. mikeng

mikeng Well-Known Member

denverod1, а що саме не то вони пропонують в ціні м. кв. - той самий котел+батареї, вікна, стяжку, чорнову штукатурку, ті самі двері які потім скоріш за все заміниш. Про список вище я питав манагера
    Як на мене то те саме що і в інших

Більше турбує сама конструкція будинку -
    - силікатна цегла (хоча в нас цілі райони з тої цегли і нічого страшного), зрештою з мін ватою і облиц цеглою, вже не зле
    з 6-ого вроді поверху будуеться з червоної цегли
    - перекриття не монолітні а з плит - як на мене можуть бути пробл з нерівною їх кладкою + як ан мене при моноліті відсутній ризик затопити сусідів, хоча так само в нас купа будинків 80-х, 90-х саме з такими перекриттями і ніц то не шкодить

думаю що така ціна скорше через те, що написав вище.

• Подобається Подобається x 1
  19. denverod1

На 2 сторінці і не тільки є купа відгуків людей про набережний

З цього був зроблений висновок що , логічно коли така ціна то і відсутність радіаторів, стяжки і т.д

Якщо ж все це буде то звичайно за ту ціну супер ..

Якби тут була квартира 50-60 квадратів 2х кімнатна за 25-30 уо то навіть нехай вона пуста але це дуже добра пропозиція, але якщо тут 2 х кімнатна 81 квадрат то це вже 40 уо плюс нема того і того, якість і так д не найкращі то чи не краще узяти позику 10 уо і 3х кімнатну у конкурентів

3х кімнатні завжди метр дешевший за 2х .. Вигідно брати 3х, тому дивіться у конкурентів пропозиції по 3х кімнатним, перші два поверхи, останній, там ціни найнижчі

---------- Додано в 15:31 ---------- Попередній допис був написаний в 15:25 ----------

Ще раджу шукайте, може де ще є старі ціни чи акційні по старому курсу ..

Ще для прикладу, ми купували на демнянській, зараз вже з здорожчанням є 2х кімнатні, 63 метри від 7050 грн*63=444 тис грн ділимо на 12 = 37 уо різниця не така вже і велика але думаю якість на демнянській на порядок іишча, те саме можете порахувати від інших забудовників

Але , я б чекав середини літа коли почнеться 3х кімнатних в останніх секціях, ціна має бути нижчою на 3х від чого стане вигіднішим метр ..

20. mikeng

mikeng Well-Known Member

Дякую за грунтовну відповідь

Теж дивився на Демнянську
    в більш менш не віддалених районах аналогів їй нема + дійсно будуеться

хоча коли стартувала демнянська я думаю в їх портфоліо крім пари магазинів з побрякушками нічого і не було.
    Тут - таки збудовані і здані будинки в 3-ї містах + ще в 3-х розпочато будівництво
    Відгуки також двоякі - перечитав все що було по хмельн, вінниці, рівному

а де твій аватар? :)