ЖК Набережний квартал на вул. Пулюя

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Chuvachok, 10 тра 2014.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. unauthorized

unauthorized New Member

Всім привіт. Може комусь щось відомо по комунікаціям на Кульпарківській від ЖК "Фамілія"? Бо запитання вкантактє на таку животрепещащу тему вони видаляють. Може хтось вже купив там квартиру або має якусь інсайдерську інформацію? Дякую

2. Tasiks

Tasiks Active Member

Привіт)))
    Якщо налаштовані купувати квартиру в Фамілії, приблизно рік прийдеться чекати на комунікації, наприклад в набережному в єдиній зданій секції, обіцяють ГАЗ до кінця року, а це одна кантора, та і з документами в них проблеми...це не секрет вже ні для кого.

3. LilyaMinenko

LilyaMinenko Well-Known Member

Як раз на днях проїжджали повз Фамілію, не бачили ніякого прогресу в будівництві. Все ж таки, щоб тут не говорили, історія з банком національний кредит зіграла свою роль. Знаю точно що там було скорочення людей, схоже що проблеми з фінісами в них великі. Тому і темпі уповільнили.
    А стосовно того що всі незручні питання на своїх сторінках вони видаляють то правда, я теж питала стосовно документів та якості, так мій комент зник за хвилину.
    От і думайте собі тепер купувати там квартиру або ні.

4. unauthorized

unauthorized New Member

Ну рік ще так-сяк, цікаво чому нема офіцінйного якогось коментаря, типу умови такі-то, здаємо тоді-то, але комунікації очікуємо, до прикладу, через рік. Як на мене бути чесним в оцінці - нормальний підхід при конкурентній ціні. Але є певні побоювання опинитись внизу піраміди. Чи не рухне вона на десятому кульпарківському поверсі?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. mort

mort Member

Тому що ви офіційоного коментаря і не отримаєте від Фамілії. В офіс поїдьте, Вони вам розкажуть про ціни. А тут люди кажуть ту реальну інформацію. Зараз я бі Вам не радив там купувати, дуже хитка ситуація в цій компаній, з банком не понятно, з термінами не понятно, з якістю тим більше, якщо дивитись на будову НК.

6. LilyaMinenko

Запросто! Або рухне або зупиниться на10поверсі і скажуть Вам "Вибачте, але в нас не вистачає Ваших грошей для подальшого будівництва, і підключайте свої комунікаціі самі за Ваші кошти, а ми всі умови договору виконали".
    А ціни так, конкурентні))

7. Tasiks

Tasiks Active Member

Так в цьому і все заключається, що хочеться купити як найдешевше ....але питання щоб не залишитись при цьому ніжчим. Нажаль жодного задоволеного клієнта я не зустрічав...

8. Mylnyk

Mylnyk Well-Known Member

Все добре пишете, тільки район реально гівняний , от вам для прикладу хороший район , сходіть подивіться

9. Mylnyk

Mylnyk Well-Known Member

Блін стільки реклами на форумі що реально тупить. Так ось район гівняний те саме що сихів, тільки шувару під боком нема, на сихові єдиний плюс то шувар. Дерев немає , парків немає, навколо хрущовки і т.д. сам НК теж хрущовка тільки нова, як мурашник.. Стелі низькі, 8 квартир на поверсі..., я б сказав що це депресивний район, гірше тільки Б.Хмельницького біля станцвї підзамче, майже як по той бік вокзалу район вул. Стороженка. А де добре спитвєте ви? вул .Ів. Франка біля музею франка, вул. Кубанська, хіба мало затишних райончиків ? Біля парків ? Або навіть в старій частині міста, будь де - де НЕМАЄ транзитного автотранспорту, де авто проїзжає в ночі раз на годину, а в день не частіше разу в15-30 хв, де густота населення меньша, де дитина 9 років може умовно спокійно їздити по дорозі між будинками на велосипеді. Де не чути аеропорт або залізницю. А той вулик між інших вуликів з магістральними вулицями поряд - то жесть, ще й на окраїні міста, до лікарні швидкої допомоги їхати через весь львів, до центру пішки 3 години...

10. LilyaMinenko

Ні вони то ніби є , але не те щоб задоволені. Просто коли вже в'язались в цю аферу,то ніби не зручно казати що все так стрьомно.
    Кожен захищає своє.

11. Tasiks

Tasiks Active Member

Цікаву інформацію дізнався про Набережний. В збудованому ниму будинку впав балкон. Тепер не то що про квартиру в цьому будинку буду думати. а взалі обходити стороною щоб на голову не впав балкон, з щасливими мешканцями набережного кварталу http://zhzh.info/news/2015-07-14-24353

Вкладення:

• 23545534.jpg
      23545534.jpg
      Розмір файлу:
      77,3 КБ
      Переглядів:
      29
  12. Solare

Solare Member

Я думаю, важко заперечити той факт, що інфраструктура там розвинена добре. Поряд школи, дитячі садочки, поліклініка, супермаркети, хороша транспортна розв'язка... І до речі, це зелений район, дерев там багато. Недалеко Сокільницький сад, де місцеві мешканці люблять відпочивати на природі.
    В загальному, поняття "хороший район" кожен розуміє по-своєму. Одним подобаються тихі, спокійні райони, а інші, навпаки, люблять дивитись на рух машин перед будинком. Тема все-таки не про райони.
    Район в центральній частині, на який Ви дали посилання вище, можливо, й непоганий, але ціна квартир у вказаній Вами новобудові від 1500 $/м. Мені це точно не підходить))
    Я пам'ятаю, що Ви на попередніх сторінках в цій темі цікавились НК з метою придбання житла. Ви вже передумали купувати там?

Останнє редагування: 17 лип 2015
  13. Solare

Solare Member

Є й зовсім інша інформація про ту ситуацію в Житомирі. www.zhitomir.info/news_148910.html
    Демонтаж був проведений спеціально.

14. Leaenka

Leaenka Member

В кожному місті будують різні робітники, так само як і кожну секцію навіть тут у Львівському НК, де різні прораби, різні фірми підрядники. Є секції до яких не придратися, а є більш халтурні. В мене, наприклад, жодних притензій нема, приходили зі своїм знайомим будівельником, то серйозних зауважень від нього не було. Люди, коли купляють самі мають розуміти ситуацію щодо комунікацій (всі знають скільки часу потребує узгодження всіх документів) і коли вони зможуть заселитися. Зараз вони тільки світло підключили до трансформаторної першим 3 секціям, вода, каналізація є, газ, дійсно, обіцяють до опалювального, але там ще будівництво не закінчилося, остання секція десь на рівні 7-го поверху, то як там можно взагалі жити для мене не зрозуміло. Я одразу питалася, коли закінчать будівництво останньої секції - мені сказали кінець 2015, тому я і орієнтувалася що комунікації до моєї секції і можливість розпочати ремонт десь так і буде. А ті, хто купив квартиру і хотів жити, коли ще підстанція не була збудована, то, вибачте, самі себе обманули з очікуваннями. Про район, то дуже субєктивна оцінка, я живу з іншого боку від парку розрекламованої Зеленої тераси зверху і що там є: до нормального супермаркета, за покупками, в басейн, спортзал - іхати, дійсно, тільки парк. А інфраструктура Наукової-Кульпарківської - це і Арсен, Сільпо, зараз Вікторія Гарден, Ашан на В. Великого, більш-менш пристойних шкіл там по більше для дітей, як і дитячих басейнів, і приватні початкові школи поруч, до Шувару теж по прямій, тому кому що, при тому що на Пулюя не магістальна дорога, мені нехай шумить, гудить, аби все в досяжності пішки, коли, дороги занесе і не проїхати

• Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  15. AlexaUA

AlexaUA миється в бані

Можете уточнити скільки на то часу проходить в НК?

16. Mylnyk

Mylnyk Well-Known Member

яка висота стелі є , і буде коли зробити чистову стяжку підлоги та покласти паркет ?

17. Solare

Solare Member

Висота стелі без стяжки 2,8 м, зі стяжкою буде приблизно 2,7 м.
    Новобудови з такою висотою стелі відносяться до преміум-класу.
    А Ви вище чомусь писали, що в НК низькі стелі, зовсім нічого не знаючи про це.

• Подобається Подобається x 1
  18. Tasiks

Tasiks Active Member

Дивна у Вас логіка, якщо забудовником були обумовлені певний періоди здачі будинку по договору, то чому люди повинні чекати коли збудується цілком комплекс. Доречі закінчення останньої секції перенесли з кінця 2015 на 2016 рік, такщо і тут також обман.

19. malifis

malifis Member

Просто жах...Десь в попередніх дописах я читала відгук про те що страшно виходити на балкон з такою якістю будівництва.Людина яка це написала попала прямо в точку.Я надіюсь ніхто не постраждав.А власникам квартир в НК варто звернути увагу на цю ситуацію.

20. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Нема чого ображатись і під балконами ходити;)
    Але дуже дивує, що випробували міцність балкону на верхньому поверсі. Логічніше, практичніше і раціональніше це робити на нижніх поверхах.

а де твій аватар? :)