ЖК Набережний квартал на вул. Пулюя

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Chuvachok, 10 тра 2014.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Solare

Solare Member

Так, стосовно якості НК нічим не гірший від новобудов багатьох інших забудовників. Я знаю про якість деяких з них і Набережний Квартал явно не найгірший. Звичайно, недоліки там є, як і всюди, але над ними працюють, виправляють.
    А стаття річної давності, на яку Ви дали посилання, вже давно не актуальна. По-моему, люди вже давно зрозуміли, що подібні статті проти НК замовні і кимось проплачені. Так що тепер просто смішно таке читати. Особливо, коли вже частина мешканців отримали
    свідоцтво про право власності, а деякі вже й живуть там.
    Про банк "Національний кредит" я вже писала, що НК зараз вже працює не з тим банком, а з іншим. Тому ніякого відношення до того банку не має.

2. Anetiva

Anetiva Well-Known Member

В НК що є якісь привілеї і всі гроші які заморожені вдалося забрати, цікаво на яких таких підставах? Наскільки знаю, поки ведеться слідство всі операції з грошима не можливі... Єдиний для них варіант це по бистрячку почати активно продавати для того, щоб знов прийшли гроші. Думаю скоро вискочить якийсь новий ЖК, за супер дешевою ціною, і тими грошима будуть пробувати добудувати. Але, що буде з тим новим ото питання...

3. Solare

Solare Member

НК припинив співпрацю з "Національним кредитом" ще задовго до теперішньої ситуації з цим банком.

4. Vitalij S

Vitalij S New Member

Добрий день. Мене цікавить чи хтось звертався до юристів по перевірці документації забудовника, аналіз договору. Якщо так, то що відповідали?

5. Yatsysh

Yatsysh Member

Так уже вискочив новий ЖК. Галіція це ж теж здається їхній-? Хтось в курсі-?

6. Mylnyk

Mylnyk Well-Known Member

ще один бот ! ого скільки конкурентів певно Н К так и добре комусь перейшов дорогу, або просто купа заздрісників :)
    Vitalij S
    Активність:Вчора, у 20:15
    Дописів: 1

пояснюю реєструються на всіх форумах пишуть по одному (особливо стійкі по пару) повідомлень де об..ть НК і зникають з форуму на завжди. Пишіьб люди тоді де ви купили за скільки що вас так жаба дусить або якого забудовника представляєте :)

7. Vitalij S

Vitalij S New Member

Я зареєструвався, тому що мене цікавить ця новобудова і хочу придбати там житло. Є ще ряд питань на які я хочу почути відповідь. Це було одне з них

8. LilyaMinenko

LilyaMinenko Well-Known Member

По-перше, і основне це те, що ви підписуєте договір з житлово-будівельним кооперативом, тобто будують за Ваші гроші, ніяких інвесторів в будівництві не має. Тому гарантією того, що ви отримаєте квартиру є тільки Ви самі і Ваші сусіди, які сплатили свій внесок. Так що в разі чого судитись будете самі з собою))
    Ну і в принципі менеджери з продажу в НК так і говорять, типу ми Вам нічого не гарантуємо.
    Рішайте самі, чи готові ви за невисоку ціну мати великий ризик?

9. Solare

Solare Member

А Добра Оселя (і багато інших забудовників), яку Ви в інших темах рекомендуєте людям, хіба не працює з пайовими внесками? Саме так і працює.
    Менеджери НК, навпаки, гарантують, по їх словах, і обіцяють аж надто багато))

10. Solare

Solare Member

Судячи по відгуках, в тому числі на форумі і в соцмережі, деякі люди звертались до юриста. Нічого кримінального в договорі він там не побачив. Майже у всіх забудовників в договорах є якісь свої нюанси. В НК договір про пайові внески.

11. Vadok

Vadok Well-Known Member

НЕ ПРАЦЮЄ!!!

12. Solare

Solare Member

Добра Оселя працює через систему попереднього та основного договору купівлі-продажу. Я чомусь вважала, що то теж через пайову участь, можливо, й помилялась. Але по надійності договори НК і ДО приблизно однакові, вони не працюють через Фонд Фінансування Будівництва. Через ФФБ працює не так вже й багато забудовників.

Якщо є сумніви в потенційних покупців НК, то вони завжди можуть проконсультуватись в юриста, щоб зважити всі плюси і мінуси цього житлового комплексу. Звичайно, ризик є завжди і у всіх новобудовах. Але, як кажуть "хто не ризикує, той не п'є шампанське...":)

Останнє редагування: 11 лип 2015
  13. Vadok

Vadok Well-Known Member

В ДО є інвестор, тобто в теорії, навіть якщо ніхто не купить жодної квартири, будинок всеодно збудують, а у випадку НК, все залежить від тих самих пайових внесків(ІМХО)!

14. Solare

Solare Member

Інформація про договори, яку я написала вище, від людини, яка розуміється у всіх юридичних нюансах, тому я схильна цьому вірити. Проти ДО немаю нічого проти. Я цікавилася цим житловим комплексом, але ціна для мене виявилася зависокою.
    А в самих пайових внесках немає нічого такого аж поганого. Я не сумніваюсь, що НК добудує і здасть будинки. Компанія серйозна, будує майже по всій Україні, успішно здала вже декілька об'єктів.

Останнє редагування: 13 лип 2015
    • Подобається Подобається x 1
  15. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Solare, які зараз ціни?

16. Solare

Solare Member

Якщо не помиляюсь, то зараз в НК акційні ціни від 9000. Але не знаю, на які саме квартири такі ціни.

17. IvankaIvanka

IvankaIvanka Active Member

Я купила квартиру в Добрій Оселі, і можу Вам сказати що договіір у них більш ніж нормальний. Ніякой пайової участі там не має. Є інвестор, якій будує за свої гроші, та в разі чого він повертає Вам ваші гроші, які ви заплатили.
    І я як раз з юристом читала договора інших забудовників, в НК як раз найгірши договір.

18. aragornff

aragornff New Member

доброго дня всім. хочу купити квартиру на пулюя в секції номер 8, 5 поверх 46 метрів, 11 тис за метер... говорять здача через 2 місяці. Почитав деякі поганні відгуки і засумнівався дещо чи варто... хто що може порадити, всетаки варто чи ні?

19. Solare

Solare Member

Добрий день! Вирішувати це тільки Вам. Я вважаю, що варто. При тому, що здача досить швидко, при такій ціні і в хорошому районі з розвиненою інфраструктурою - це непоганий варіант. Щодо негативних відгуків, то пишуть їх в основному ті, кому Набережний Квартал чимось заважає. Я спілкувалась з багатьма власниками квартир цього кварталу, так от ніхто з них не вважає себе обдуреним чи незадоволеним, що вклав туди кошти. Єдине, що багатьох хвилює те, що комунікації підключаються з запізненням. Зрештою, як і в більшості новобудов, незалежно від ціни і репутації забудовника. Зараз вже залишилось не так багато часу до здачі цілого комплексу, тому ті, хто зараз купує там житло, очікувати на комунікації будуть менше часу, ніж ті, хто купив раніше.
    В першому зданому будинку НК (3 секція) частково вже є комунікації, в деяких квартирах живуть люди. Вклали люди кошти і в комерційні приміщення в 3 секції. Скоро там буде відкриття маркету "Близенько".
    Бажаю Вам прийняти правильне рішення!

20. Andryi

Andryi Member

Особисто я б не радив там купувати квартиру, бо плюсів не дуже так і багато. Хоть зараз там проживають люди в зданому будинку, проте без газу, а провести його мають вкінці року. Також електрика нестабільна, подається з будівельного майданчика, є інші новобудови в яких всі комунікації проведені з моменту здачі будинку. Але вибір за Вами .

а де твій аватар? :)