ЖК Набережний квартал на вул. Пулюя

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Chuvachok, 10 тра 2014.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. LilyaMinenko

LilyaMinenko Well-Known Member

Сьогодні ще один жах стався на Набережному, кажуть! Ніби то з крану піддон з цеглою впав на будівельника. Не чули???
    Треба терміново щось з технікою безпеки робити! Як вони та інші забудовники взагалі за цим слідкують?

2. Andryi

Andryi Member

І я чув про таке. Якщо це правда - то без коментарів, другий такий випадок буквально за тиждень. Що там взагалі робиться на будівництві, ніякої техніки безпеки в них немає, а страждають від того працівники

3. Vasyok

Vasyok Active Member

це один і той же випадок, деякі ЗМІ тупоголові, нових новин не мають от і старі з інших беруть

4. LilyaMinenko

смі тупоголові то нема питань, але серйозності ситуації це не відміняє! бардак на будівництві треба карати. І тепер зрозуміло чому там така якість будівництва. А людину дуже жалко(((

5. Vanka Mokryy

Vanka Mokryy Well-Known Member

Якщо така халепа з безпекою, то що ж вони там на будують, стіни падати не почнуть?

6. Mylnyk

Mylnyk Well-Known Member

вже є прециденти !

7. Slavych

Slavych Active Member

Хіба вже десь щось обвалювалось?

• Подобається Подобається x 1
  8. LilyaMinenko

Ого! Давайте факти в студію! Авжеж повірити легко що там будинок від відру може розвалитись, але цікаво подивитись.

• Подобається Подобається x 1
  9. Mylnyk

Mylnyk Well-Known Member

Хлопці я трошки потролив :)

10. LilyaMinenko

Та їх і тролити не треба)))
    А от ще на рахунок банку національний кредит скажіть мені яка ситуація? Набережний ж там гроші тримав?
    Банку гаплик, будинок хоть добудують?

11. Anetiva

Anetiva Well-Known Member

12. Solare

Solare Member

Ну "тролення" в цій темі вже достатньо. Люди явно займаються тут антирекламою Набережного кварталу.
    Насправді цей комплекс нічим не гірший від інших забудовників, а в дечому, можливо, має свої переваги.
    Знаю, що там хороша товщина і матеріал міжстінних перегородок, тому і звукоізоляція повинна бути хорошою, на відміну від багатьох інших новобудов. Крім того, оригінальні планування квартир з панорамними вікнами.
    Не знаю жодного забудовника у Львові, який би здав будинок в експлуатацію зі всіма комунікаціями раніше, ніж за рік. Просто НК понаобіцював людям нереальну дату здачі.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. Solare

Solare Member

Наскільки мені відомо, НК зараз співпрацює з іншим банком.

14. Vadok

Vadok Well-Known Member

ДОБРА ОСЕЛЯ-10місяців!!!

15. Solare

Solare Member

Я чула, що вони досить швидко будують, але не думала, що настільки. Хоча 10 місяців - це і є майже рік:) Молодці, що так швидко здають. Але там і ціна вища, ніж в НК.

16. nobodies

nobodies Member

Приклад: ЖК "Новий" здали будинки вчасно як обіцяли і за 3 тижні видали людям документи на квартири. Це було в травні.

17. Vadok

Vadok Well-Known Member

МетГал серйозна компанія!

18. LilyaMinenko

"Нічим не гірший"???? "переваги"????
    Одну перевагу яку ще можна озвучити - то ціна, але і вона не рятує. Краще вже купити за ті гроші десь під Львовом, але якісніше і без проблем.
    http://glavnoe.ua/news/n186513 - ось вам чудова стаття про НК, про їх якість та "чесне" будівництво.
    Ще зараз спливла ця історія з банком національний кредит, в якому нк тримає свої гроші. Все це дуже попахує схемою відмивання грошей, і чим все це закінчиться не відомо? Добудують вони обіцяне? Де зараз ті гроші які люди вже заплатили?
    Як це все пояснює НК?

19. Solare

Solare Member

Так, стосовно якості НК нічим не гірший від новобудов багатьох інших забудовників. Я знаю про якість деяких з них і Набережний Квартал явно не найгірший. Звичайно, недоліки там є, як і всюди, але над ними працюють, виправляють.
    А стаття річної давності, на яку Ви дали посилання, вже давно не актуальна. По-моему, люди вже давно зрозуміли, що подібні статті проти НК замовні і кимось проплачені. Так що тепер просто смішно таке читати. Особливо, коли вже частина мешканців отримали
    свідоцтво про право власності, а деякі вже й живуть там.
    Про банк "Національний кредит" я вже писала, що НК зараз вже працює не з тим банком, а з іншим. Тому ніякого відношення до того банку не має.

20. Anetiva

Anetiva Well-Known Member

В НК що є якісь привілеї і всі гроші які заморожені вдалося забрати, цікаво на яких таких підставах? Наскільки знаю, поки ведеться слідство всі операції з грошима не можливі... Єдиний для них варіант це по бистрячку почати активно продавати для того, щоб знов прийшли гроші. Думаю скоро вискочить якийсь новий ЖК, за супер дешевою ціною, і тими грошима будуть пробувати добудувати. Але, що буде з тим новим ото питання...

а де твій аватар? :)