ЖК Набережний квартал на вул. Пулюя

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Chuvachok, 10 тра 2014.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Mylnyk

Mylnyk Well-Known Member

AndriyLi,
    Дописів:1

• Подобається Подобається x 1
  2. Fear

Fear Well-Known Member

Черговий бот.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. Particoliare

Particoliare New Member

на рахунок Казначейства - це правда! якимось чином причетне.
    Коли зарплату затримують, то завжди відмазка - казначейство грошей ще не перекинуло

4. Stas Lvovskij

Stas Lvovskij Member

Та ви шо ? Все так серйозно? У вас не вірна інформація, квартиру не заберуть, а просто підселять гройсмана до вас.
    П. С. Давайте відберем квартири у всіх хто за януковича накупляв і від забудовників партії регіонів.

5. tolshal

tolshal Member

6. avax

avax Member

Чи вже було здано хоч одну секцію?

7. Fear

Fear Well-Known Member

Так, одна секція вже здана, деякі люди отримали документи про право власності. Але поки що не пустили по квартирах воду і немає газу.

8. mort

mort Member

З вигляду будинок абсолютно нормальний,але те що я бачила в середині просто жах.Як можна так халатно будувати будинок.Та ще й як виявляється документів в них нема...Це аж смішно....Купити квартиру що б потім на вулиці жити.В цієї фірми ще є декілька проектів.Цікаво там така ж фігня?....

9. Fear

Fear Well-Known Member

Як нема документів?! Люди вже отримали право власності.

10. Yatsysh

Yatsysh Member

Хто отримав, я не отримала-?

11. Fear

Fear Well-Known Member

А Ви акт прийому квартири підписали? Ті хто підписав, вже місяць, як отримали документи.

12. Yatsysh

Yatsysh Member

Так звичайно, зараз я їм підпишу, нехай виправлять спочатку те, що вони мені набудували....

13. Fear

Fear Well-Known Member

Та ніхто Вас і не заставляє підписувати. Підписали ті, в кого не було проблем по квартирі. Як наслідок, мають документи на свої квартири.

14. Yatsysh

Yatsysh Member

А ті у кого є проблеми-? Що їм робити-?

15. Fear

Fear Well-Known Member

Добиватися їх виправлення.

16. Yatsysh

Yatsysh Member

ага, тих кому видали документи можна на пальцях перерахувати. А таких кому треба "добиватися їх виправлення" всі решта

17. Fear

Fear Well-Known Member

За Вас ніхто нічого робити не буде. Тому успіхів.

18. mort

mort Member

Що значить "за вас"....Чому квартири здаються в такому вигляді???!!!Чи щелини під вікнами це такий дизайн інтер"єру? Це їхня робота не дороблена.

19. Fear

Fear Well-Known Member

Так йдіть і вимагайте щоб усе доробили, переробили. Якщо будете чекати що вони самі щось зроблять, то ніколи не заселитесь в квартиру!

20. Yatsysh

Yatsysh Member

Дякую за рекомендацію, але ходити і вимагати.....це вже стало частиною мого життя....я до них як на роботу ходжу. Але питання в наступному: Чому я за свої гроші повинна псувати собі нерви-?

а де твій аватар? :)