ЖК Набережний квартал на вул. Пулюя

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Chuvachok, 10 тра 2014.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Stas Lvovskij

Stas Lvovskij Member

Так так, і вирішив купити в ЕД де ціна 1000 ує є оправданою і рівень будівництва високої якості, якраз на всі гроші)

2. Vanka Mokryy

Vanka Mokryy Well-Known Member

От і купуй житло задешево, комунікацій напевно не дочекаєшся зовсім, аж зло бере. :sad:
    Газу не має, а воду взагалі люди напевно будуть брати з обіцяного фонтану.:))) А як рекламували....

3. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Я б не розглядав пост від користувача Kasander всерйоз.
    Цей пост я бачив на багатьох форумах, де обговорюють цього забудовника. Схоже, що це просто масовий вкид від конкурентів проти НК.

Те саме про фото з фекаліями чи слідами від походу в туалет на балконі. Таке є всюди, навіть в новобудовах за 2000$ за квадрат.

Останнє редагування: 8 кві 2015
    • Подобається Подобається x 1
  4. Vanka Mokryy

Я не згоден з фразою про фото з фекаліями, на нормальних будовах забудовник має дбати про робочих і облаштовувати для них біотуалети, так, щоб ніхто по кутках не гадив.

5. Vanka Mokryy

І взагалі, ви пишете так ніби це так має бути, жах, 21 століття на дворі, а ви вигорожуєте мічення території!!!

6. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Це ненормально, але це сувора реальність ;) Багато-чого в Україні ненормально, але існує через мовчазну згоду усіх

7. Vanka Mokryy

Нічого собі реальність, я б не хотів щоб в моїй майбутній квартирі хтось відмітився, я плачу кровні гроші за свою омріяну квартиру, а в ній.... Бо хтось собі мовчазно домовився:facepalm:

8. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Vanka Mokryy, те, що ви б не хотіли - це ваше особисте побажання. Робіть з ним що хочете. Наприклад, не хотіть далі.

• Оптимістично Оптимістично x 1
  9. Vanka Mokryy

Судячи з ваших відповідей, я так розумію ви представник Набережного кварталу, скидати на все , бо ми в Україні - це не любити власної країни це раз, а по друге це хамство чистої води, тепер зрозуміло, чому цегла сипиться, а на будові гадять, хто захоче по людськи працювати на такого!!! Вам не на конкурентів треба нарікати, Ви собі і без них самі добре гадите.

10. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Та ні, я така ж особа, що чекає новобудову, як і ви.
    Просто написав пост щоб вам не здалось, що у НК все погано а всюди решта все добре. Всі новобудови будують одні і ті ж люди.

• Корисно Корисно x 1
  11. Leaenka

Leaenka Member

А ми все ж таки купили. Якщо десь недоклали облицювальну цеглу- не найбільша проблема, а комунікації там прокладають, бо ми як раз зранку там були і бачили як Львівводоканал робить врізку, може не все зразу, але у нас у Львові раніше ніж за рік ніхто 12 поверхівку з комунікаціями, напевно, і не здавав. Подивилися їх новобудову в Хмельницькому- все там добре, здається, навіть басейн в комплексі. Нічим ця новобудова не гірша за інші, ціна мала бути трохи меншою, бо невідомий забудовник для міста, хоча зараз багато будівельників мають приблизно таку ж саму ціну біля 500 у.е. просто, НК раніше перейшов на гривню і цим забрав багато клієнтів. Стосовно ділянки, то вона в оренді у технікума, це не є чимось новим для міста, у Рієла на кульпарківській така сама ситуація. По деклараціях роблять в процесі будівництва, на певні секції є, так юридично не дуже правильно, але це теж практикується в Україні. На 3 секцію, що вони здали є акт про здачу в експлуатацію. Ми купляли по цій, як на мене обгрунтованій ціні, вже вибудувану квартиру, нам цей район підходив, бо як раз близько до родини, а альтернатив не було багато.

Останнє редагування: 15 кві 2015
    • Інформативно Інформативно x 1
  12. Fear

Fear Well-Known Member

А наш Костя перейшов на масштаби міста: тепер він підготував список проблемних забудов і активно піарить його в соцмережах. Росте!

• Смішно Смішно x 1
  13. Stas Lvovskij

Stas Lvovskij Member

А я думав цей список розкручує жаба, така б***ь велика зелена жаба

14. Fear

Fear Well-Known Member

Жаба сидить зверху!

15. Machaon

Machaon New Member

16. Mylnyk

Mylnyk Well-Known Member

1) яка секція зараз вже майже добудована але не здана ?
    2) скільки там всього секцій ?
    3) яка секція вже задана ?
    4) що таке секція ? :)

17. Vlasnuk Kvarturu

Vlasnuk Kvarturu New Member

Підкажіть хтось як забрати свої гроші з того проклятого кварталу. Думав купив собі квартиру, а виявляється нові пригоди.
    Ніяких дозволів на зовнішні комунікації, будівництво не витримує жодної критики, планували 10-поверхівку, а вийшла 12-ка, прийшли експерти з держслужб, виявили порушення і пішли. А я з договором про участь в ЖБК так і лишаюся, мої гроші вкладені з жовтня місця, здача секції - січень місяць, зараз на дворі кінець травня і нічого - ні грошей ні квартири. Шахрайство. Ніхто не йде на вирішення питань, обіцяють, мені вже в Дельта Банку обіцяли - не повірив тим злодіям, забрав гроші і вклав в Набережний квартал. Нафіга? Скільки разів звичайний працівник має попадати в цій державі.

18. Mylnyk

Mylnyk Well-Known Member

напишіть в приват деталі скільки квадратів поверх секція , за скільки брали і номер телефону обговорим деталі перекуплю у вас собі. Якраз хочу там брати тож якщо ви брали ще по 7000+ За м2 то я точно візьму

19. AndriyLi

AndriyLi New Member

Увага не попадіться на аферу з Набережним кварталом! Комплекс будують незаконно, на незаконно отриманій території! Своїми очима бачив квитанції, про закупівлю будматеріалів Набережного кварталу, сплачені Казначейством Україні! Клятий Гройсман геть знахабнів, думав там квартиру дочці купувати, на майбутнє, але з таким розкладом, влада зміниться і попруть з квартири. Бачив усіляке, але від такої нахабності волосся дибом встає

Останнє редагування: 1 чер 2015
  20. Fear

Fear Well-Known Member

О, щось нове!

а де твій аватар? :)