ЖК Набережний квартал на вул. Пулюя

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Chuvachok, 10 тра 2014.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Fear

Fear Well-Known Member

Годують обіцянками замість куті.

2. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Так зараз свята. Практично все стоїть і нічого не працює.

3. Fear

Fear Well-Known Member

Ага, а півтора місяці перед святами вони готувались до святкування!

4. Vadok

Vadok Well-Known Member

Дивує те, чому вони так будують, все зразу!
    Ні щоб збудувати одну секцію-здати, другу-здати, і т.д., так і клієнти б підтягнулись, тим більше що почали Фамілію будувати і ще щось на Винниках, сам факт здачі секції був би хорошою рекламою!

5. citadeldimon

citadeldimon Member

Щось Ви дуже багато чекали від них)) Я вже задовбавля чекати всі комунікації на Інструментальній від Еко-Дому, 19 серпня здали в експлуатацію, світло було десь в кінці жовтня, газ підключили в кінці грудня, води ще досі немає. Вхід дозволили тільки по заявам на ремонт, які почали підписувати в кінці грудня тільки, а з 1-12 січня опечатали під"їзди. Так що НК має ще запас перед нашими "надійними" (як надувна кулька проти їжака) львівськими забудовниками.

Ось так у нас у Львові все через одне місце!!!

6. Mylnyk

Mylnyk Well-Known Member

то на Пулюя ? там вже щось збудували навіть ? бо реклама по радіо просто вже .... в мозок впялась ... то вирішив глянути через що стільки шуму

7. Fear

Fear Well-Known Member

А Вам в договорі прописували якісь конкретні дати? Бо у нас було прописано 18 листопада, а в деяких договорах навіть штрафні санкції передбачені за протермінування. Але забудовнику все це до лампочки!

8. citadeldimon

citadeldimon Member

в договорі максимум пишуть, що я бачив, термін здачі в експлуатацію і можлива затримка. В Еко-Дому наприклад це 3 місяці, потім пеня. А вже підключення комунікацій проводиться згідно закону за 120 днів після здачі в експлуатацію. Їхній ЖЕК прийняв будинок на баланс, хоча мешканцям далі бреше, що ще не повністю)))
    Так, що по закону все добре, тепер проблема мешканців стоїть на рівні жеку, думаю скоро будемо зносити шини))

В Вашому випадку я думаю на протязі 120 днів мають скликати збори мешканців, на яких створять ОСББ і виберуть голову, і вже ОСББ заключить договори на подачу води, світла,...

Осносне запитайте на будові чи підведені і розведені комунікації до (по) будинку, чи робили тестові запуски. Бо якщо того немає, то чекати ще дуже довго(((

9. Fear

Fear Well-Known Member

Та нам ще до створення ОСББ як до Китаю на колінах. А про тестові запуски й говорити нічого.

10. citadeldimon

citadeldimon Member

це сумно, бо в нас на кінець вересня зробили повністю світло, ОблЕнерго (чи хто там) зробили щитову-розпридільну (не знаю як то правильно назвати), провели газову трубу і врізалися в систему, а в жовтні зробили пробні пуски повітрям чи ніде не пропускає і навішали лічильників.
    І після того минає третій місяць, а я ще досі не можу запустити котел(((

11. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Вчорашні фото:

[​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

12. sasha iron

sasha iron New Member

Всем добрый вечер :) Интересно немного оживить тему... Сегодня были в офисе продаж (да и много где были на других стройках в том числе РИЕЛ - поэтому есть с чем сравнивать). Конечно от увиденного были немного в шоке - дом выглядит реально круто а цена ещё лучше (особенно с текущим курсом) - одним словом все нравиться. Я лично в курсе по поводу их договоров, которые попахивает аферой и нюансом с тем что до сих пор никто не получил документы на право собственности и есть траблы с коммуникацией к дому (инфа с сети). Но увиденное конечно создает иллюзию того что дом почти завершен (все хорошо) и риски сокращены к минимуму. Кроме этого ведутся другие стройки у них, поэтому не вижу смысла (логики) , чтоб это было обманом... Квартира которая нам понравилась уже готова и находиться в секции 2 (оксфорд) - реально она живая и её можно потрогать ;) По коммуникации обещают к концу марта все подключить, а именно:
    - построить свой индивидуальный энергоблок (им не хватает мощности)
    - подключить газ
    - подключить воду

Есть инфа что уже коммерческие площадки тоже куплены и там даже планируется супермаркет (одна из известных во Львове сеток).
    Есть знакомые (далекие), которые тоже купили там квартиру и говорят что якобы все хорошо.
    Есть инфа что где-то в другом городе они уже сдали один такой НК (сейчас будем искать инфу в интернете)

Теперь вопрос к тем кто уже купил квартиры... Какая есть у Вас информация? все хорошо, плохо, сомнительно или как?

Буду благодарен за любую информацию друзья ;)

• Подобається Подобається x 1
  13. Rosy

Rosy New Member

Здравствуйте! Наверное, те, кто купили квартиры в 3 секции "Набережного квартала", в курсе многих дел. Мне бы тоже было интересно узнать что-нибудь новое об этом. Я наблюдаю пока, как обстоят дела с подключением коммуникаций и оформлением права собственности в 3 секции. Если там с этим будет все в порядке и не затянется надолго, то значит, этого же можно ожидать и в других секциях.
    Учитывая то, что "Набережный квартал" строит уже несколько объектов во Львове, а также в очень многих городах Украины, тоже считаю, что вряд ли они заинтересованы в афере. Знаю, что в Виннице, а, возможно, и в других городах, в сданных домах от Квартала уже живут люди. Что касается коммуникаций, то, по словам "Набережного Квартала", в 3 секции уже подведена вода и канализация, строится трансформаторная станция.
    Думаю, что скорее все хорошо, чем плохо :). Единственное, что я бы не рассчитывала на быстрое подключение всех коммуникаций. Ведь даже известные застройщики Львова часто надолго зятягивают с коммуникациями.

Останнє редагування: 8 лют 2015
  14. Ken

Ken Member

Можливо комусь буде цікаво.

Тут список об"єктів, які будуються та збудовані даною компанією. Зданих об"єктів небагато, але список тих, що в процесі вражає )

http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=1745516

15. GreKri

GreKri Well-Known Member

Є тут хтось із форумчан, хто отримав вже документи на право власності у Львові?І чи підключені комунікації?

16. Elena P

Elena P New Member

Всем добрый день! Тоже ждем введения в эксплуатацию. У нас 2-я секция. Обещают на конец марта 2015:sad:

17. citadeldimon

citadeldimon Member

18. Elena P

Elena P New Member

Что то ваша ссылка не открывается:sad:

19. Shalom

Shalom Member

Чи будуть з*єднювати секції які знаходяться напроти до 32 будику,одна з яких знаходиться трохи правіше від іншої ?

20. Kasander

Kasander Member

Доброго Дня. Розглядаю придбання житла в ЖК Набережний квартал, першочергово був вражений дешевою ціною, на що звичайно і мене підкупили, але життя навчило що дешевий сир лише мишоловці, в чому тепер остаточно переконався. Будують незрозуміло з чого, знайшов фото зовнішньої стіни, яке зробив один з щасливих власників жк Наб.Кв, цегла відлітає з фасадної стіни не простоявши і місяця, цікаво що ж буде з будинком через рік. Окрім того немає ще зданого жодного з під'їздів. Також ключовим питанням залишається, земельна ділянка....Консультування з Юристами не дало позитивної відповіді чи можна довіряти даному забудовнику. Нажаль потратив багато часу, проте на щастя мої заощадження не викинуті на вітер.

Вкладення:

а де твій аватар? :)