ЖК Набережний квартал на вул. Пулюя

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Chuvachok, 10 тра 2014.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Lee Min

Lee Min Well-Known Member

Ну як тобі легше спиться з такою інформацією - то так далі і думай. Доречі, як ти вихвалявся урочистим відкриттям - грозився копію зробити. Щось не видно. Чи не дають ксерити? Закрита інформація :)

• Безграмотно Безграмотно x 1
  2. Fear

Fear Well-Known Member

Я чекав твого приходу, а ти тихенько через віконечко дивився і слюнки витирав!!!

3. Lee Min

Тобто нема таки копії? Ну тоді все зрозуміло :)

4. Fear

Fear Well-Known Member

Для тебе нема і ніколи не буде!!!

5. Lee Min

Та не треба так нервувати. Може і здадуть ще. Менеджери ж не могли надурити. Все буде добре. А поки що можна персенчику. І всі разом почекаємо публікації декларації хоча б десь.

6. Fear

Fear Well-Known Member

Так я не нервуюсь, бо декларацію я бачив. І бачив я не один. А тобі можу слюнячик на Миколая подарувати! Чи ти й на Миколая скаргу напишеш?!

7. Lee Min

Побачив - молодець. Піди понямай печеньку. Буде копія - приходь. А поки що твоя істерія на захист НК - невиправдана.
    Доречі. Маю містобудівні умови нові на НК. Дуже цікаво було почитати. Ввечорі опублікую. Тепер зрозуміло, чому НК не реєструє нових декларацій про початок будівельних робіт. Окрім 1-єї. Цікаво, як ви ставитесь до того, що решта секцій будуються без усіляких на то підстав?

8. pub

pub New Member

На сайті є декларація.
    http://asdev.com.ua/dabi/list.php?sort=num&order=DESC
    ЛВ 143143350111 Львівська декларація про готовність об’єкта до експлуатації Будівництво багатоповерхового житлового будинку із вбудовано-прибудованими приміщеннями на вул. І.Пулюя , 36 м.Львів (номер 1 на генплані); Львівська обл., м. Львів, вул. І.Пулюя, 36 3 Товариство з обмеженою відповідальністю "ДІЕКСБІ ІНТЕРНЕШНЛ"; м.Київ АТ № 002744

• Подобається Подобається x 1
  9. Lee Min

А ось це вже зовсім інша справа. Дякую за інформацію.

10. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Вони базі даних десь через тиждень-два оновлюють на сайті ДАБІ. Тому певна затримка є.
    Значить це круто, таки місто прийняло 12-поверховий будинок з газом в експлуатацію?

11. Lee Min

Не місто, а ДАБК. Наразі в цій сфері корупція рішає все. Впевнений, що людина, що підписала ту декларацію спить тепер не дуже спокійно. Але мотивація у вигляді кількох вічнозелених американських гривень - рішає справу швидко.

12. Chuvachok

Chuvachok Андрій

По великому рахунку, в Україні все і всюди так вирішується і то вважається нормою. "Подякою".

13. mikeng

mikeng Well-Known Member

х...ва то норма, хоча і кинути купу людей шо підписались на ту аферу теж не варіант
    отак і живем

14. Fear

Fear Well-Known Member

Ти вже накатав скаргу?
    І де обіцяні містобудівні?!

15. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Гарно виходить. Напевне, цей ЖК збудують достойно , щоб впевнено вийти на наш западенський ринок.
    Сьогодні в 16:00 в суботу будували. По відчуттям, там чоловік 70 будує. Якщо не більше.

Вкладення:

• Подобається Подобається x 2
  16. shvarc

shvarc Well-Known Member

17. Новий проект від "Набережного Кварталу"
    Акційна, Новорічна ціна.
    http://vk.com/club81622202
    http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=107102

---------- Додано в 11:08 ---------- Попередній допис був написаний в 11:07 ----------

Ознайомлюйтесь з новим проектом, пишіть свої відгуки.

18. Vadok

Vadok Well-Known Member

З Різдвом всіх!
    Щось тема заглохла, ну що отримав вже хтось свідоцтво на право власності на квартиру у зданій секції???
    Писали що секція здана а доступ до під'їзду загороджений.

19. Fear

Fear Well-Known Member

Не хочеться грішити в таке свято, але інших слів, окрім матів немає!!!
    Ніякого права власності, ніяких комунікацій - задовбали! З кожним днем все більше розчаровуюсь в них!

20. Vadok

Vadok Well-Known Member

В мене таке враження склалось що вони спочатку все збудують а вже потім будуть щось "рішати" з документами і комунікаціями!
    А що каже забудовник???

а де твій аватар? :)