ЖК Набережний квартал на вул. Пулюя

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Chuvachok, 10 тра 2014.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. accau

accau New Member

одним словом трошки дістав весь срач на форумі,
    коротко: маю сумніви на рахунок ЖК, але враховуючи +: ціна, місце розташшування, проектування квартири (якщо коротко) то дійсно часто думаю про купівлю квартири в НК, але зараз замість інформування про отримані офіційні, правильні доки перечитую лайку. Не розумію що хто хоче доказати?
    з критиком все більш менш зрозуміло, але замість обіцяних фото або копії декларації про здачу всі Петросянять)
    прошу не як злий сусід, а як майдутній хороший сусід.. викласти Декларацію про здачу об"єкту..

• Подобається Подобається x 1
  2. Fear

Fear Well-Known Member

Вибачте, але через "допомогу" нашого сусіда, викласти копію декларації не можемо. Але щапевняю Вас, що вона є, і ознайомитись з нею Ви зможете в будь-який момент в центральному офісі на Гнатюка.

3. Lisiccca

Lisiccca Member

Еййй народ , хватить звертати увагу на того ліміна, хай іде собі з богом) а то зараз знов буде розборок на три сторінки....я просто хочу знати чи варто звязуватись з цією канторою) може поділитесь досвідом?) які в вас фраження від цього забудовника???) як таак розумію ви вже клієнти))) порадьте щось....

4. Fear

Fear Well-Known Member

2 Lisiccca
    Приблизно щось таке.

---------- Додано в 00:37 ---------- Попередній допис був написаний в 00:35 ----------

2 Костя.
    Давай, викладай які пакості ти натворив на цей раз.

5. accau

accau New Member

ну киньте тоді будь ласка на скриньку

do6epmah@gmail.com

дякую

6. promisto

promisto Well-Known Member

На скільки мені відомо декларації нема і не буде доти, доки Київський проектний інститут не допоможе організувати погодження газифікації верхніх поверхів. А відомості про декларації (зареєстровані) викладаються на сайті держархбудконтролю - раз там нема, то значить нема

7. Fear

Fear Well-Known Member

Тобто, по-вашому виходить, що в офісі я в руках тримав просту бумаженцію, зареєстровану 1 грудня?! Не знаєте, то не плетіть усілякі здогадки тут. Декларація є, і кожен мешканець може з нею ознайомитись.
    І на відкритій групі в ВК її викладали на певний період. Просто звідти її видалили, щоб Ліміну і КО не полегшувати роботу в написанні чергових заяв і скарг.

8. accau

accau New Member

ну чесно кажучи то доволі слабий аргумент, якщо документ є, і він пройшов всі процедури за що боятись то? ну не вірю, що один такий собі Архітектор закошмарив забудовника..
    через такі дрібниці Я й далі вагаюсь.. цей процес триває з вересня як мінімум ((
    п.с. Лімін таки може собою гордитись..

9. Fear

Fear Well-Known Member

Не вірите, підійдіть попросіть. Вам покажуть. А викладати в загальній групі немає доцільності. Хто захоче, знайде можливість ознайомитись.
    А Лімін щось підозріло притих, напевно знов подлянку підготував і вичікує результат.

10. accau

accau New Member

зрозумів, дякую

11. Vadok

Vadok Well-Known Member

12. Lisiccca

Lisiccca Member

...то ппц:facepalm: і як тут не сумніватися )

13. VovanVovan

VovanVovan Well-Known Member

тій новині вже місяць. вже є нова декларація замість скасованої

14. Ulra

Ulra Member

• Подобається Подобається x 1
  15. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Молодці! Так і думав, що почнуть будувати і утруть всім носа.
    До речі, а хтось вже документи на квартиру отримав?

А де тут є декларація про готовність об’єкта до експлуатації? Шукаю по масці "Пулюя".
    http://asdev.com.ua/dabi/list.php?sort=num&order=DESC
    Є "декларація про початок будівельних робіт" і багато документів "зміна даних у декларації про початок будівельних робіт"

16. Ulra

Ulra Member

А де тут є декларація про готовність об’єкта до експлуатації? Шукаю по масці "Пулюя".
    http://asdev.com.ua/dabi/list.php?sort=num&order=DESC
    Є "декларація про початок будівельних робіт" і багато документів "зміна даних у декларації про початок будівельних робіт"[/QUOTE]

Декларація є лише про початок робіт. Про здачу ще немає, але й жодна з секцій повністю також ще не завершена. Тому чекаємо на завершення й декларацію.

17. promisto

promisto Well-Known Member

а я звідкіля знаю що ви там тримали - декларації про готовність нема

18. Fear

Fear Well-Known Member

Ви в цьому впевнені?! Чи її просто нема на сайті ДАБІ?!

19. Lee Min

Lee Min Well-Known Member

Кумедне запитання. Якщо її ніхто не бачив, окрім вас, якщо замість того, щоб гордо оголосити про неї - забудовник її виключно "з-під плаща" демонструє. ДАБК на свому сайті соромиться зобразити. Як ви думаєте, воно на що виглядає? А виглядає на те, що її попросту наразі неіснує. І підстав сподіватись в іншому - наразі нема. Думаю, коли вона таки буде, якщо буде, то НК мав би це по всіх джерелах розтрубити.

20. Fear

Fear Well-Known Member

Що, не можеш знайти на кого чергоу скаргу написати. То сходи до своїх улюблених менеджерів і вони тобі покажуть.
    Декларація є, а те що ви не хочете піти й подивитись на неї - то є ваші проблеми!!!

а де твій аватар? :)