ЖК Набережний квартал на вул. Пулюя

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Chuvachok, 10 тра 2014.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Fear

Fear Well-Known Member

Так ти теж крім скасованих декларацій жодного факту не навів! Яка може бути з тобою дискусія?!

2. Martin Martin

Martin Martin Member

Та ні шановний Лі Мін
    Ви є правдолюб. Ви чесна людина - тому Вам немає чого ховатися. Так мало б бути.
    Та насправді Ви просто такий собі путін, ну чи як там кричать на стадіонах ?
    Ви НК критикує, але насправді ж про себе не говорите все.
    Я не бот, я не працюю в НК, я простий покупець квартири ( але не в НК), то говоріть все або нічого.
    І не треба темв про Вас, ви цього поки не варті. Ви боїтесь назвати свої проекти чому?

3. Lee Min

Lee Min Well-Known Member

Ну значить перечитай форумну гілку від початку. Тоді побачиш, що твоє твердження, м'яко кажучи, неправдиве.

4. Fear

Fear Well-Known Member

Скинь номери постів, де ти навів факти, які підтвердились, бо я щось тільки брехню знаходжу!

5. Martin Martin

Martin Martin Member

Пане Лімін Ви на жаль не хочете про себе розказати, а може немає про що? МОже ви архітектор тільки лего? Просто Лі Мін Ви погрожуєте прокуратурою, а може у Вас на обєктах те саме?
    Дискутувати про НК? Я там не був, Ви теж - то давайте дискутувати про житло в Вашингтоні, але ми ж там не були і не знаємо?
    Пане Лі Мін мені здається, що кричите Бот6 хоч зараз виглядає що Ви БОТ - купа у Вас інформації про НК. ЦІкавість Вашу хто оплачує? І чи платите податки з того?

6. Lee Min

Я не маю кому звітуватись в даному випадку. І не планую цього робити. В цій темі ми обговорюємо не мою діяльність, і аж ніяк не мою особистість. Мені приховувати нема чого, але й з транспорантом з своїм ІНН, ЄДРПОУ та інш. не збираюсь маячити. Он тут достатньо осіб хвалилися знанням моїх особистих даних, от у них і позапитуйте.
    Я не потребую оцінки своєї діяльності, тимпаче від незголошених осіб. Тому і доводити нікому нічого не буду.
    В мене є намір публікувати на цьому форумі фактичні дані, що стосуються теми гілки - і Вам раджу робити те саме.

Доречі хтось хвалився, що зробить копію декларації про здачу? Чогось не бачу добровольців опублікувати. Зато просто поговорити - маса. Хмммм.

---------- Додано в 11:41 ---------- Попередній допис був написаний в 11:40 ----------

Та я тебе носом ткну - ти не побачиш. То ж натура така. Тут випадок клінічний, тому не заморочуватимусь. Вже вибачай. Твоя думка стосовно наведеної мною інформації - не-ці-ка-ва.

7. Fear

Fear Well-Known Member

Так ти людям покажи де ти правдиві факти навів! Я й так знаю що ти з себе представляєш!

8. Martin Martin

Martin Martin Member

Ваші відповіді Лі Мін підтверджують, що Ви БОТ - Ви пусте місце - Ви кричалка на стадіоні Лі Мін (путін) х ,,,,,,,,,,,,,о :)
    Тому Вам счастливой дороги в крану вузькогоких. О дочери может тому так у Вас все погано? Через зір :yahoo::yahoo::yahoo::yahoo::yahoo::yahoo:

9. Lee Min

Бла-бла-бла. Пост знов ні про що.

10. Fear

Fear Well-Known Member

Відповідь в твоєму стилі: ні про що!

11. Dmytro D

Dmytro D Active Member

Відчуваю, що хтось таки при хорошому настрої вкладе кучерявим співбесідникам любов і повагу до сусідів та розуміння, що не треба псувати життя іншим людям. Я зовсім не розумію суті розмови - НК поганий забудовник, бо в нього проблеми з документами і він обдурує державу, а покажіть мені хорошого забудовника у Львові? Такі що є?)))))))) Чекаю відповіді!

12. kabanYra

kabanYra Well-Known Member

Навіть по 7400 не йде? Не розстроюйтесь:empathy:.
    Все так не буде... буде ще гірше:fu:

---------- Додано в 21:38 ---------- Попередній допис був написаний в 21:31 ----------

З часом, гадаю Smith Wesson мав на увазі, коли діти будуть, і нехватка площі стане більш відчутною:)))

13. Vadok

Vadok Well-Known Member

Вже є двоє)))

14. kabanYra

kabanYra Well-Known Member

Ну значить коли у дітей будуть діти:)
    А якщо серйозно, не партесь, Ви зробили не найгірший вибір(ну хоча б тому, що в Ріелі не купили:))) )

15. Kyc

Kyc Member

Скажіть, є вже декларація про готовність об'єкту? Декларація про початок будівельних робіт (та що від 24.11.2014р.) вона лише на одну секцію ? На інші секції є ?

16. Lisiccca

Lisiccca Member

На рахунок ЖК "ФАМІЛІЯ" ...

НА МОЮ ВИМОГУ НАДАТИ БУДЬ-ЯКІ ДОКУМЕНТИ ОКРІМ ДОГОВОРУ, - ВІДПОВІЛИ ЩО ЩЕ НІЧОГО НЕ МАЮТЬ.
    АЛЕ ЯКЩО Я НЕГАЙНО НЕ ОПЛАЧУ БРОНЬОВАНУ КВАРТИРУ, ТО НА НАСТУПНИЙ ДЕНЬ ЦІНА БУДЕ 6900 ЗА М.КВ.
    ЯК МОЖНА ПРОДАВАТИ КВАРТИРИ НЕМАЮЧИ ЖОДНИХ ДОКУМЕНТІВ ТА ДОЗВОЛІВ, НАВІТЬ НА ПОЧАТОК БУДІВНИЦТВА ???????
    Сказали що документи будуть в понеділок, коли повернеться їхній юрист з відрядження( бо вони ніби то у нього) ....

---------- Додано в 18:06 ---------- Попередній допис був написаний в 17:47 ----------

Сьогодні побувала на місці будівництва ЖК "ФАМІЛІЯ " по -перше : компанія стверджує, що розпочала будівництво, а там жодної техніки . Там ще кіт не валявся , а вони вже від завтра ціни на квартири піднімають? Тут є логіка?)
    По -друге: Один малюсінькій трактор почав їздити , коли приїхали співробітники міліції :) МАЛА ЩАСТЯ НА НИХ ПОПАСТИ) виявляється павільйон який згодом мав би стати центром продажів , встановлено не законно, на нього не має жодних документів) Самовільно його облаштували на місці автостоянки готелю, що поруч) Хтось може це пояснити???

---------- Додано в 18:18 ---------- Попередній допис був написаний в 18:06 ----------

Сьогодні побувала на місці будівництва ЖК "ФАМІЛІЯ " по -перше : компанія стверджує, що розпочала будівництво, а там жодної техніки . Там ще кіт не валявся , а вони вже від завтра ціни на квартири піднімають? Тут є логіка?)
    По -друге: Один малюсінькій трактор почав їздити , коли приїхали співробітники міліції :) МАЛА ЩАСТЯ НА НИХ ПОПАСТИ) виявляється павільйон який згодом мав би стати центром продажів , встановлено не законно, на нього не має жодних документів) Самовільно його облаштували на місці автостоянки готелю, що поруч) Хтось може це пояснити???

17. VovanVovan

VovanVovan Well-Known Member

Зараз Вам лімін відповість! він знає все, краще від НК
    тільки закінчить донос в прокуратуру писати і відразу Вам відпише

18. Fear

Fear Well-Known Member

Лімін зараз немає часу: він трудиться в поті лиця над написанням серії чергових кляуз. Думаю, що і на місце майбутнього будівництва Фамілії міліція приїхала з його подачі.
    А щодо декларації про завершення будівництва - вона вже давно є.

19. VovanVovan

VovanVovan Well-Known Member

тільки декларацію тому ідіоту не показуйте - воно відразу буде в прокуратуру писати.

20. Fear

Fear Well-Known Member

Та воно вже тим і займається!

а де твій аватар? :)