ЖК Набережний квартал на вул. Пулюя

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Chuvachok, 10 тра 2014.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Taras Pistol

Taras Pistol New Member

Не сваріться ))...

Мені здається що вже зрозуміло, що група збудує всі будинки і здасть). Вони мають надто багато будинків по всіх областях, будуть в непризначених місцях масово...потім ці питання вирішують за гроші, колись дізнаємось який олігарх за ними стоїть. Тому трохи нервів власникам квартир, і все здасться. Получаєтья що група порушуючи кучу правил будує, заробляє гроші ...АЛЕ і перепадає покупцям у вигляді нижчої ціни. Якось так:bandera::uanew:

• Подобається Подобається x 1
  2. Lee Min

Lee Min Well-Known Member

Каску маю свою. Робота така :) Але на Ваше свято життя мені не дуже хочеться. Шампанське об стіну бити не рекомендую :) Самі розумієте чому.

3. Martin Martin

Martin Martin Member

А ким працюєте якщо не таємниця і де?

4. Fear

Fear Well-Known Member

Та вийди, бо нема об чию голову шампанське розбити (ти ж об стіну не рекомендуєш).

5. Vadok

Vadok Well-Known Member

Lee Min, що ж там такого поганого в тій будові, відкрийте таємницю???
    Ясно що це не VIP-TOP-LUXURY, але все ж краще панельних чи інших будинків з силікатної цегли, пропитаних сечою, неутеплених з центральним опаленням!

6. Fear

Fear Well-Known Member

А він звідки знає? Він що через вікно побачив, що десь почув, що десь вичитав. Але ж на будові він жодного разу не був.
    Костян вибачай що можливо образив твої прохвесійні якості.

7. VovanVovan

VovanVovan Well-Known Member

Костику, тобі потрібно було набратись сміливості ( чоловічої сміливості, а не диванно - комп'ютерної), вийти до людей, вибратись на ту сцену, відібрати у священника мікрофон і сказати - "шановні люди, ви мені маєте бути вдячні , адже саме я захищаю ваші інтереси перед злим забудовником , це саме я відстоюю ваші права пишучи листи в прокуратуру та всі решту можливі інстанціі. Так це я - ваше спасіння. це я - сам Лімін своєю персоною!! "
    чому не прийшов, не розповів як нас ошукали, які ми недалекі, ядже не всі читають твої опуси в інтернеті ??? напевно сидів на своїй кухні і виглядав через штору, щоб не спалитись ??

---------- Додано в 18:09 ---------- Попередній допис був написаний в 18:05 ----------

забув дописати - ми б тебе запросили всередину будівлі, подивитись на якість робіт, на планування, на всі недоробки. тоді б міш дати кваліфіковану оцінку якості будівництва.
    шкода що не прийшов ((((
    без тебе і атмосфера не була такою святковою

• Подобається Подобається x 1
  8. Lisiccca

Lisiccca Member

Доброго часу доби всім ) як здача будинку сьогодні пройшла? Власники! Які враження ????
    Зацікавив проект на кульпарківській , цікаво чи забудовник всі обіцянки виконує???) поділіться досвідом будь ласка ???

9. Lee Min

Ого. Аж так скучали? Біда чорна. Вибачайте, були справи куда цікавіші і приємніші, ніж зустріч з ... ну неважливо з ким :)
    2 Ваван. Мені не потрібно було :)
    2 Мартін. Архітектор. Працюю приватно.
    2 Феар. Як завжди - гумор гострий. Я просльозився :)
    Хто був на презентації - декларацію про готовність обєкта демонстрували? А то анонсованого фото нема, а дуже хочеться поглянути.
    2 Вадок. Я про недоліки самого будівництва тут мало коментував. Їх достатньо, але це не предмет розмови, допоки не вирішені попередні майнові питання. Якщо Вам цікаво, які порушення вчинені під час самого будівництва - зверніться до мене в приватних повідомленнях. Залюбки розповім те, що особисто виявив.

10. Martin Martin

Martin Martin Member

А можете надави свою декларацію про доходи?
    Чи Ви платите тільки єдиний податок? Що платите до пенсійного фонду?
    Я розумію, що Ви повинні декларувати усі доходи оскільки Ви такий правдолюб.
    Можете россказни які проекти Ви робили у Львові?

11. Fear

Fear Well-Known Member

У нього біля комп'ютера трьохповерховий будинок стоїть, з Лего. Він гордиться, що сам його спроектував. Це його робота усього життя була!
    От не знаю тільки, чи є на його будинок декларації про початок і завершення будівництва.

12. Lee Min

Навіть не знаю з чого почати. Тому і не буду :)

---------- Додано в 10:49 ---------- Попередній допис був написаний в 10:48 ----------

13. Fear

Fear Well-Known Member

Дякуємо за змістовні відповіді! Ти, як завжди, найкращий!
    А картинку міг вже й іншу знайти, бо баян-баяном!

14. Martin Martin

Martin Martin Member

Та почніть з своїх доходів.
    І проектів
    Цікаво ж знати своїх борців за Свободу.
    А Ваша думка Ріел? І про Карпатбуд?

15. Lee Min

Може Вам ще й просповідатись? Чесне слово... як діти.

16. Fear

Fear Well-Known Member

Та ні, нас цікавить думка прохвессіонала про інших забудовників. А інформація про твої доходи підтвердить твій прохвессіоналізм і реальну зайнятість. А ще законослухняність.

17. Martin Martin

Martin Martin Member

Чому діти ? Податки платити це діти?
    Жити чесно це діти?

18. Lee Min

А мені якось тут мій професіоналізм нема необхідності підтверджувати. Для того можете окрему тему створити і обговорити. А тут тема про НК - от давайте його і обговорювати. А то понабігло ботів - все їм розкажи та покажи. А по темі - ні слова. Аби топік забити.

19. Fear

Fear Well-Known Member

Друже, нас цікавить, хто ж це дає таку фахову оцінку будівництву НК, жодного разу не побувавши на будові?!

20. Lee Min

Востаннє наголошую. Маєте можливість любі мої твердження заперечити по факту. Є у вас якась інформація, що суперечить будь-якому з моїх тверджень стосовно НК - давайте дискутувати. А срач з вашого боку (і це я зараз в множині) підтримувати не буду. Вчіться розмовляти мовою фактів, а не домислів та істерії.

а де твій аватар? :)