ЖК Набережний квартал на вул. Пулюя

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Chuvachok, 10 тра 2014.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Lee Min

Lee Min Well-Known Member

Сьогодні НК опублікував нову декларацію. Вже третю по рахунку на цей об'єкт. Чекаємо продовження історії.

2. serhiy nk

serhiy nk Active Member

Наступною має бути Деклараці про здачу

3. Lee Min

Це якщо ці знову не скасують. Та й, думаю, і декларація про здачу буде оскаржена-переоскаржена. Ех... Цирк.

4. shvarc

shvarc Well-Known Member

новий комплекс від Набережного - ЖК Фамілія на Кульпарківській (територію вже огородили)

5. Takamine

Takamine Well-Known Member

Мда, в них або щось із фантазією, або ніхто з їх команди не може придумати адекватної назви до ЖК.

6. Magus

Magus Active Member

Це фірмовий стиль вибирати ділянки не призначені для житлової забудови?

Майбутнім лохам інвесторам, раджу зацікавитись районом поруч:
    * супер ожвавлена траса Кульпарківська-Кільцева(Пустомити), щоб оцінити наскільки це погано, раджу глянути на вікна будинків на Науковій або на стан Гелікону поруч.
    * гаражі - хоча там велика частина само-захвату, але є і легальні. Територія не охороняється, є закинуті будови(відносно не багато).
    * аеропорт(але любителі спотінгу зацінять)
    * Розважальний комплекс, баскет арена (транспортні колапси і шум, достатньо згадати Ашан) - на любителя
    * Дорога в школу(та й будь-куди, зрештою) через 4 полосну магістраль без світлофора, або машиною в ранішню тягучку!
    * Туманні перспективи добудови Рящівською в наступні 3-5 років.
    * Певний ризик скасування декларацій і проблеми з введенням в експлуатацію, із-за будівництва на ділянці з іншим цільовим призначенням.

Про позитиви, вам розкаже привітний працівник НК :)

• Подобається Подобається x 2
  7. Десь є ще фото , інформація про проект на кульпарківській??? Хто що знає?

8. Vadok

Vadok Well-Known Member

Був за крок від купівлі квартирм 80м2 в НК, в останній момент передумав і взяв Добрій Оселі 60м2!
    Досі не знаю чи правильно зробив???

9. Smith Wesson

Smith Wesson Well-Known Member

З часом зрозумієш.

10. Vadok

Vadok Well-Known Member

З часом..., хотілося б вже розуміти.

11. Smith Wesson

Smith Wesson Well-Known Member

Ну це твої діі, і якщо ти зараз їх не розумієш, то логічно, що з часом.

12. Giper

Giper Member

в районі гаражного кооперативу на вул. Пулюя була колись річка, яка сьогодні є потужною каналізацією.

13. shvarc

shvarc Well-Known Member

і ще один комплекс від Набережного - ЖК Затишний дім (у Винниках)
    5300 за метр

14. VovanVovan

VovanVovan Well-Known Member

Завтра на 13.00 здача 3-ої секції в НК. Костя LeeMin - приходь , буде весело !!!!

15. Lee Min

Ну хоч би читали нормально. Не ЗДАЧА, а УРОЧИСТЕ ВІДКРИТТЯ. Така собі театралізована вистава, мовляв "ми закінчили". Про здачу ще мова не йде. Хоча я давно чекаю декларацію про готовність. Цікаво подивитись хто ж її підпише.

З.І. Ой. Поміняли. Реально тепер пише здача. Перепрошую. Не забудьте хтось з власників сфотографувати декларацію зареєстровану, щоб похизуватись, добре? :)

16. Fear

Fear Well-Known Member

Якщо прийдеш, я не пошкодую 1 гривню і для тебе особисто зроблю ксерокопію!

17. Lee Min

Краще фото. На заході мене не буде. Цінні призи ж розігрують лише серед покупців. А мене жаба задавить :)

18. Fear

Fear Well-Known Member

Та я тобі кульку повітряну подарую, а якщо будеш себе гарно вести - то й покажу будинок з середини!

19. Lee Min

Всередину я зайти побоюсь - бачив як воно будувалось. За кульку буду вдячний. Адресу куда нести знаєш :) Але головне - фото зареєстрованої декларації, звісно якщо вона буде.

20. Fear

Fear Well-Known Member

Так прийди хоча б на вулицю, чи боїшся, зо цеглина на голову впаде. Не переживай, я організую тобі каску будівельну.

а де твій аватар? :)