ЖК Набережний квартал на вул. Пулюя

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Chuvachok, 10 тра 2014.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. serhiy nk

serhiy nk Active Member

При класичній схемі - я маю гіркий досвід. Будинок йде до здачі але дуже повільно (більше 6 років). Розривати договір мені не вигідно бо курс 5 і курс 15 це різні речі.
    Особисто я купив НК. Очевидно що НК теж не "пальцем" роблений. Досить багато обєктів в роботі частина вже здана. Так не без проблем йде процес. Але йде. І по темпах нормально. Наскільки мені відомо - НК буде будувати у львові надалі. У травні ц.р. розпочали і швидко будують. Думаю коли буде зоано більше 70% комплексу - ррзпочнеться новий. Знаю, що вони розглядалои варіант на шевченка (колишній склозавод). Очевидно по ціні за ділянку не зійшлись. Нічого - знайдуть (якщо ще не знайшли) інше місце.
    Конкурентам дуже сильно НК в горлі. Ціна адекватна. Купу людей купили тут житло. Це були потенційні клієнти конкурентів. Відповідно приходиться докладати значних зусиль щоб знайти нових. А ще й знижувати ціни. А це втрата доходів. Спробуйте поміркувати масштабами міста та забудовників.
    Як казала анфіса чехова - безсонной вам ночи! Думайте. Рішення приймати вам. Послухаєте ліміна - потім будете шкодувати що через нього втратили шанс та час. Удачі.

• Подобається Подобається x 2
  2. Magus

Magus Active Member

Або будете мати коробку без комунікацій, акту на право власності. Якщо НК скине всі проблеми на кооператив, то майбутнім мешканцям доведеться нехило "скинутися"(там тільки пайовий внесок на 6.5кк грн). А ще маячать проблеми з землекористувачем(умови інвестиційної угоди досі не виконані, і хз за чиї гроші будуть виконані). Не кажучи вже про порушення висотності в зоні аеропорту.

Мені цікаво чим закінчиться ця афера, чи буде це елита-центр2, чи знесуть 10-12 поверхи і скільки років вкладники будуть мітингувати.

3. Fear

Fear Well-Known Member

А Ви вже чекаєте-не дочекаєтесь коли в нас почнуться проблеми. От вже ця рагульська натура

• Подобається Подобається x 1
  4. Magus

Magus Active Member

Звісно, людям кажеш, розказуєш, показуєш на прикладах, тикаеш носом, а вони всерівно несуть гроші в МММ/Надру/Трансбанк...а потім кричать, що їх обдурили і всі винні.

Давайте домовимося, що якщо ця афера навернеться, то ніхто не буде стояти біля міськради з криками і воплями, ок?

• Подобається Подобається x 2
  5. Fear

Fear Well-Known Member

Давайте тоді домовимось, що такі як Ви не будете всіляко "допомагати" будівництву і нам!

6. Magus

Magus Active Member

Я ж написав, що я готую попкорн і споглядатиму за розвитком подій. Якщо все буде оформлено законно - молодці, якщо спробують відмазатися від пайового внеску - буду писати в прокуратуру. Бо на 6.5кк можна, наприклад, вулиці перемонтувати між будинками або капіталку школи замутити, або пішохідні переходи переоснастити. Дотримання будівельних норм мене мало цікавить, будинок кооперативний і якщо завалиться - це проблеми кооператива, місто житло при цьому видавати не зобов'язано. Проблеми гуртожитків навпроти мене також не хвилюють, хай самі тим займаються.

7. Fear

Fear Well-Known Member

Я не мав на увазі конкретно Вас. Просто деякі "помічники" уже задовбали конкретно зі своєю допомогою. Тут і без них головної болі вистачає.

8. Lee Min

Lee Min Well-Known Member

От замість того, щоб за себе попіклуватись, за власні вкладені кошти, замість того, щоб задавати питання НК і вимагати пояснень - деякі кидаються на інших з криками про заздрість, брехню, провокацію, конкуренцію та інш.
    Повідомляю тих, хто надалі вірить менеджерам НК в супереч власним інтересам. Вас дурять. Що з тим робити - вирішуйте самі. Можете далі ображатись на весь світ і винити кого завгодно.

P.S. Для тих, кому ліньки багато читати - остання сторінка, останніх 3 абзаци.

9. kabanYra

kabanYra Well-Known Member

https://www.youtube.com/watch?v=DTOb3B9x8rE
    А вдруг там хтось напроситься на люстрацію...

---------- Додано в 15:38 ---------- Попередній допис був написаний в 15:37 ----------

https://www.youtube.com/watch?v=lGfTpPkBtxQ

---------- Додано в 15:41 ---------- Попередній допис був написаний в 15:38 ----------

Лімін, то вже всі уКлебани??

10. v l a d

v l a d Well-Known Member

11. Lee Min

Як на мене, таке легко зрозуміти. У кожного забудовника, мабуть, знайдуться менеджери, які підбурюють покупців для боротьби за інтереси цього забудовника. Може їм за це премію виписують, я не в курсі. Одне знаю точно, на людей, які на сторонніх форумах перетворюють аргументоване спілкування в "ватний балаган", по типу "ви фсьо врьотє", уваги треба звертати поменьше. Їх задача доволі проста - накидати побільше повідомлень довільного змісту, аби аргументи і корисна інформація загубились в потоці кібер-фекалій. На цій гілці я таких нарахував вже більше 4-х. Вам ще пощастило, що у Вас тільки один :)

12. Martin Martin

Martin Martin Member

:pardon:

13. Dmytro D

Dmytro D Active Member

Вам же не зрозуміти покупців житла, бо таким ви не є, і не знаєте про вибір де купити, коли кровно зароблених грошей є відсотків 75 на квартиру і треба вирішувати взяли дешевше в тому самом НК чи влізати в борги і кредити і взяти не набагато краще в інших фірмах. Куди Вам таке зрозуміти? А потім приходить один розумний, який типу в курсі і бореться за права покупців. Кожна будова має свої проблеми, але якщо калатати гімно в ступі, то воно вспливає. Ось це і є ваша робота. Бажаю Вам дожити до часів, коли зможете придбати житло, а не міцубісі і все відчути на собі!)))

14. Lee Min

Ви праві, мені не зрозуміти принаймні деяких з придбавших квартиру в НК. Купити хату в настільки проблемному ЖК я особисто не наважився б. Тим паче, якщо кошти дійсно обмежені. Але кожен свій вибір робить в рамках своєї довірливості і внутрішніх переконань. Тому всіх не зрозуміти.
    А стосовно боротьби за права покупців, тут Ви помилились. Це не моя проблема. Права покупців мають захищати самі покупці. А наразі багато з покупців стають живим щитом захищаючи НК від обгрунтованих звинувачень, та ще й зляться, наче звинувачення торкаються їх самих. Чим більше ту проблему заговорювати, тим складніша ситуація буде вкінці. От обіцяли здати 18 листопада 3 секцію, знаючи, що декларації скасовані. От незнаю, як відбріхуватись будуть, але певно знов будуть винні злі конкуренти.

15. Tolya

Tolya Member

Лімін по моєму ти не правий, заходивши на сайт ДАБІ я скасованих декларацій НК не бачив, а в тебе просто щира західноукраїнська ЖАБА!!!

16. Lee Min

Погано дивилися.
    1. http://www.dabi.gov.ua/index.php/pr...trafuvali-zamovnika-budrobit-na-miljon-griven
    2. http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=2872727&postcount=1228 (3 сторінка, останні 3 абзаци)

А про жабу - так мене вже давно викрили :)

17. Dmytro D

Dmytro D Active Member

чим більше говорити, тим більше буде проблем. Ось Еко-Дім будує на Інструментальній другу чергу, перша здана, земельна ділянка в судовому позові - якщо почати калататі в ступі, то який буде результат?))) Так само і з НК.

18. Lee Min

Я стосовно Інструментальної інформацією не володію, але коли в держави вкрадено через махінацію більш ніж 3га землі, вам не здається, що вартувало б і потовкти?

19. Dmytro D

Dmytro D Active Member

а там ще й рекреаційного призначення, и теж не дві сотки)) Всеодно та земля відійде місту, але вже з побудованими будинками, що теж не зле.

20. Lee Min

Я, звісно, вбачаю логіку в цій думці, але по факту місто не отримує землю, а отримує статтю збитків на організацію інфраструктури (хоча тим ніхто займатись не буде). Збільшення кількості населення району, яке не передбачене генпланом міста - по суті впарювання нових проблем без належної компенсації. Так що сумнівні девіденди для міста. А землю отримує громада, що утвориться в межах поселення. А зиск з того отримує лише компанія Діексбі, яка продасть покупцям землю, яка їй не належить.

а де твій аватар? :)