ЖК Набережний квартал на вул. Пулюя

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Chuvachok, 10 тра 2014.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Lancaster

Lancaster Well-Known Member

На більше не хватає,тільки картинки з нету скачувати.

• Подобається Подобається x 1
  2. Pseudoo

Pseudoo Active Member

Костя, і справді яка різниця? Що ти знаєш про Рієл як про забудовника?
    Чи його будівництво тобі перед очима не маячить і це не твоя проблема?

• Подобається Подобається x 2
  3. Fear

Fear Well-Known Member

Ай, молодець! Після твоєї брехні навіть не хочеться більше тобі відповідати. За останніх 2 дні ти показав своє справжнє обличчя. Правда схоже воно на іншу частину тіла, та суті то не змінює.

4. Lancaster

Ви знаєте,я на цьому форумі задавала питання шановному Лі Міну,і він відповів що всі проблеми в Нк можна вирішити.А тепер в нього Нк це шахраї.Давайте дочекаємося здачі 3 секції,і тоді всі гуртом будемо робити висновки.

5. Lee Min

Lee Min Well-Known Member

Про Ріел нічого не знаю. Проекти їхні мені не подобаються. В одному був - так собі планування. Хоча ліпше ніж в НК. Коли вся заворушка почалася тут - то дивився що міг по Ріелу - але інформації мало знайшов.

---------- Додано в 16:36 ---------- Попередній допис був написаний в 16:32 ----------

Я прямо тепер переживаю, що ви ще й ці мої пости зафоткаєте :)
    Я казав, що вирішити можна. Це було 3 місяці тому. З того часу - НК вирішити навіть не спробували. Заявили про нові Містобудівні умови - тільки соромляться знов їх на сайт викласти, як і перший раз. І так, я впевнений, що вони шахраї, саме тому подав заяву в прокуратуру. Правда відповіді ще нема. Виявляється ще до мене в прокуратурі лежала маса матеріалів по цій справі і велось слідство. Так що мою заяву скромно долучили. А про секцію - я тільки і чекаю, коли хтось з ДАБК поставить під декларацією підпис. Повірте - з чиновниками воювати куди приємніше, ніж ото Вам щось тут доводити.

6. Lancaster

А Ви ще будете воювати з чиновниками,навіть після того коли Дабк підпише декларацію???

7. Lee Min

Якщо інспектор ДАБК попри очевидні порушення посміє підписати декларацію, то йому доведеться довго свій вчинок пояснювати в прокуратурі. Довго і, напевно, дуже дорого. Чи ви думаєте Сусляк кине інспекції 1000$ з барського плеча - і всі про все забудемо?
    Але Вам за долю інспектора переживати не варто. Він знає, на що йде, коли бере хабар :)

8. Lancaster

Ви мене вибачте,але Ви реально хворий на всю голову.

9. Lee Min

Не звертайте просто уваги. То просто мені німб жме, то я восени трішки буйний :)

10. Lancaster

Ну так,восени завжди є загострення шизофренії, а у вас воно ще з маніакальними симптомами.

11. Fear

Fear Well-Known Member

Не переживайте за нього. Такі як воно своєю смертю не вмирають.

12. Lee Min

:crazy: Чим далі, ти більше розчаровуюсь

13. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Перестаньте, будь ласка, хамити одне одному.

• Подобається Подобається x 3
  14. Martin Martin

Martin Martin Member

Лі мін ти можеш відповісти на наступні питання- ким такий справедливий працює?
    Ти маєш відношення до інших забудовників? І ще ти класний і чесний Мужик лі мін тому напевно нас всіх дивує чого ти тут а не в АТО? Сама більша проблема це НК? Ріелтор вчасно не здає, інтеграл будує не якісно, тут ювелірний не вчасно здають почитай і поможи їм теж. Насправді ти просто звичайне українське падло. Падло котре пообзивало багатьох, а не купив в НК квартиру, а твоє жаба - ну ти ж вузькоглазий - готовий свому власнику без мила залізти в задній прохід. Пиши про всі проблеми умний.

• Подобається Подобається x 3
  15. Lee Min

Тепер не тріо, а квартет? :)

16. kabanYra

kabanYra Well-Known Member

Тепер не борець за справедливість, а хуйло без маски
    працює в будівельному бізнесі, проектує будинки.

• Подобається Подобається x 2
  17. Roman Krasnopolsky

Roman Krasnopolsky New Member

про хайло ти про мене?
    Які проекти зробив якщо не таємниця?

18. Smith Wesson

Smith Wesson Well-Known Member

Додам для майбутніх мешканців, що коли ДАБІ навіть підпише декларацію, то не буде кінець тій історії. Має ще БТІ зареєструвати той будинок, а на сесії міськради чи райради мають провести засідання про присвоєння адреси, без усіх тих документів жоден державний реєстратор не видасть вам свідоцтва про право власності на квартиру. Замість того щоб тут сваритися, краще тими питаннями поцікавтеся. А то всі тут думають що ДАБІ то вже верх нашої бюрократичної машини, їх і так зараз реформують. Я наприклад за те, щоб функції ДАБІ були в керуванні обласного чи міського значення та за створення будівельної поліції.

19. kabanYra

kabanYra Well-Known Member

Ну а про кого?? Не про ліміна же!:facepalm: Здуріти можна, схоже в кульпарківську провели інтернет...
    А сусіду по палаті рот заклеїли чи руки зв'язали?

20. Lee Min

Тяф-тяф :haha:

а де твій аватар? :)