ЖК Набережний квартал на вул. Пулюя

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Chuvachok, 10 тра 2014.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Lancaster

Lancaster Well-Known Member

Можу одне порадити,якщо вагаєтесь з вибором,дочекайтеся здачі 3 секції,і тоді вже робіть висновки.А шановний пан Лі Мін буде завжди невдоволений,так як він написав на Вк,Що його егоїстичне жлобство не дозволить Нк будувати там житловий комплекс.Висновки з мотивів пана Лі Міна звідси можна зробити.

---------- Додано в 17:58 ---------- Попередній допис був написаний в 17:55 ----------

• Подобається Подобається x 1
  2. Lee Min

Lee Min Well-Known Member

Та невже. Так і написав? Шедевр. Напишу листа Кісєльову, йому такі журналісти потрібні :)

3. Fear

Fear Well-Known Member

Та ні, то хіба "святий" Костя був?! Він ні в якому разі не міг такого написати! Над ним же німб світиться.

---------- Додано в 18:59 ---------- Попередній допис був написаний в 18:58 ----------

І чому я не сумнівався в даній відповіді...

4. Lancaster

Не маю такої звички писати неправду.А ось Ви тут і попалися,так як ці слова ви написали в приватних повідомлення одному з власників.Особисто попрошу сфотографувати ваші слова і виставлю тут.

• Подобається Подобається x 1
  5. Lee Min

Прошу німб не чіпати - мені його ще носити, а ви пошарпаєте :)

6. Fear

Fear Well-Known Member

Ой, халепа, німб захитався.

7. Lee Min

Я вам навіть простіший спосіб запропоную - напишіть мені в приват, кому я таке писав, а я вам всю історію переписки скину :)

8. Fear

Fear Well-Known Member

Та тобі вже вірити не можна. Ми краще почекаємо скрін від Ланкастера.

9. Lee Min

Невже таки піймали мене на брехні? Ну все. Значить тепер НК можна вірити, а я засланий козачок з Ріела. Пропоную мене ігнорити :dntknw:

10. Fear

Fear Well-Known Member

От, блін, ти забувся як писав. А я вже почав заздрити твоїй супер пам'яті.

11. Lee Min

Пігулки забув прийняти :) Ось і призабув :flag_of_truce:

12. Fear

Fear Well-Known Member

Для роботи МЕГА мозку? Так ти записуй, чи нагадування став собі. А інакше як ми без такого помічника справимось?

13. Lancaster

Щоб не говорили що я неправду пишу,єдине що неправильно написала,то не егоїстичне,а українське жлобство.[​IMG]

• Подобається Подобається x 2
  14. Fear

Fear Well-Known Member

Ну от, на лице яскравий приклад місевого "фігня що в мене корова здохла, зате в сусіда стодола згоріла"!
    Та ще й брехливе.

15. Lancaster

Ось скажіть,в чому тепер різниця між Нк і наприклад тим самим Рієл,який пропонує квартири за 7400 за кв м., а Нк за 7100 кв м.?

16. Lee Min

[​IMG] Це шедевр :)

17. Fear

Fear Well-Known Member

Зараз вже не до сарказму. Нема нічого іншлго сказати в своє виправдання? Чи далі будеш гнути лінію про справедливість?

18. Lee Min

Нє, народ, тут я вже ніякого виправдання собі не знайду :) То клініка :hang1:

Сарказм (від грец. σαρκασμός, буквально «розривати [м'ясо]») — зла й уїдлива насмішка, вищий ступінь іронії, троп і засіб комічності, в основі якого лежить гострий дошкульний глум, сповнений презирства. Сарказм заснований не лише на посиленому контрасті між тим, що мається на увазі і тим, що висловлюється, але і на безпосередньому навмисному оголенні того, що мається на увазі. На відміну від іронії сарказм нічим не прикритий. Це аморальні речі, різко негативні.

19. Fear

Fear Well-Known Member

Та він за Ріел не знає, бо то треба десь ходити, щось шукати. А тут: відірвався від монітору, виглянув в вікно - і на тобі!

---------- Додано в 19:20 ---------- Попередній допис був написаний в 19:19 ----------

Так лікуйся, Кульпарківська ж поряд!

• Подобається Подобається x 2
  20. Lee Min

а де твій аватар? :)