ЖК Набережний квартал на вул. Пулюя

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Chuvachok, 10 тра 2014.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. denverod1

denverod1 Well-Known Member

Ціна точно фантастична 490 уо для львова ... Ще з такимим супер модним фасадом, купою реклами і не найгіршим розташуванням .. Прям задарма :)

2. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Будинок будують з білої цегли, а ще планується фасадна цегла? На відео НК ззовні з якоїсь коричневої цегли. Якщо так, то це цікаво. Бо утеплені пінопластом будинки входять в клас таких, що розраховані на 30 років. Воно псує естетичний вигляд, знищує будинок грибками, їдять миші, на здоров'я впливає. Пінопласт в новобудовах -це таке уродство, руки би поламав забудовникам, що псують Львів пінопластовими будинками. Гоняться за наживою. Зробили б ціну на 20 уо дорожче, але щоб дім був з цегляним фасадом. Не знаю як про мінвату, але вона певне теж не далеко втекла. То невже НК пропонує ФАСАДНУ ЦЕГЛУ!?

На Полюя є вже модний центр продажу. Поставили пластикову коробку з плазмою і телеком всередині. Вкладають щедро в рекламу.

3. denverod1

Та реклами дійсно купа. Радіо, ліфти, білборди.. Щодо фасаду мені особисто найбілъше подобається на сихові 15 поверховий від ваш дім з червоної цегли .. Дивишся і заворожує погляд .. Але то рідкість

4. Grek

Grek Well-Known Member

Я писав вище в темі що поверх білої буде облицювальна цегла (двох кольорів). Осьо як воно виглядає в Рівному:

5. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Ззовні виглядає гарною конфеткою. Бо той сраний пінопласт горить в секунду. Мінвата хз, може теж. Цікаво, які зараз ціни в інших областях на НК? (Скільки вони ще потенційно можуть підняти ціну?) Ясно, що зараз дешево бо будинок лише починають будувати. Але НК займається демпінгом на ринку львівських новобудов. Не знаю, чому тут хтось порівнює Квартал з ДоброюОселею. В другому випадку ціна на порядок вища, тому це порівняння є дуже дивним і не раціональним.

6. Grek

Grek Well-Known Member

Ціна здається у всіх містах приблизно одинакова (в Рівному ціна була 5800 грн.). Хтось писав що йому казали в офісі, що наступна ціна буде вже 6300.
    Щодо порівняння, то у Львові по ціні їх можна порівнювати хіба що з Іроксом. А та людина, яка порівнювала з Доброї оселею очевидно робила це із точки зору територіального розміщення (на скільки я зрозумів вона розглядає варіанти купівлі в цьому районі).

7. denverod1

Хтось може розкрити секрет дешевизни того набережного кварталу? Ціна як в рясне а вигляд як маямі біч, в чому секрет? Невже це дар з неба для мешканців львова? Чи все ж це просто гарна обгортка?

8. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Може будують за рахунок коштів інвестора. Будують дуже швидко, якість середня, але це дозволяє здешевити м2. Ну і націнка мала, а заробляють на кількості квартир, бо будують великі комплекси. Демпінгуючи ціни, мають клієнтів. Ніхто не вимагатиме якість, заплативши 500usd за квадрат. Ще, напевне, мало що входить в "предмет поставки" і договір ризиковий.
    ІМХО

9. Grek

Grek Well-Known Member

Chuvachok правильно написав. Своїх грошей вони не інвестують, все за гроші покупців. Проекти будинків типові для усіх міст. Висока швидкість дозволяє економити на оренді техніки, та інших витратах. Матеріали відповідно найдешевші. В середині будинку роблять все по-мінімуму, тому потім все інше потрібно буде робити самостійно або доплачувати їм як за додаткову послугу. Договір там, як на мене це взагалі просто декларативний документ і в разі чого нівідкого вже нічого не доб'єшся по ньому, а тому покупцям лишається надіятись, що будинок все-таки буде збудовано так як в інших містах.

10. denverod1

За гроші покупців і інші будують, але не всі квартири відразу продають, я б сказав що вони пізніше почали продавати а раніше будувати, наразі те що видно це недоліки в інших областях, біла цегла, швидкі темпи .. чомусь здається що тут ще щось мало б впливати на цю дешевизну, можливо це би міг побачити людина яка в тому орієнтується на місці будівництва, чи дотримання всіх норм ..

Будувати у львові по найнижчій ціні це як мінімуму підозріло ? От доречі, програми для молоді, там яка ціна на метр? Думаю десь така сама 500 уо а тут приватна фірма як пиріжки продає :) то нехай держава складе договір з набереєним і ті будують по всій україні для молоді житло по 500 уо або 5900 з фасадами маямі біч, всі були б задоволені, але держава водночас виступала б гарантом що вона є замовником, вона контролючий орган по якості і дотримання і так д ...

Одним словом, підозріло і страшно.

Для прикладу, ми брали на демнянській метр по 5700 лютий 2013 , це 715 уо це була найдешевша пропозиція серед новобуду у самому львові, згодом виявилися косяки, бо будувала фірма замовник вперше, нема досвіду, відповідна і ціна але з іншої сторони старалися себе зарекомендувати і зробити як книжка пише а тут 490 уо ...

11. Shuvana

Shuvana Member

12. Grek

Grek Well-Known Member

Тут хтось писав, що однокімнатних квартир вже не має, тобто це більша половина вже продана, при тому що ще навіть першого поверху немає. В Рівному знаю, що в останній секції яку тільки зараз починають будувати усі квартири розкупили вже давніше, навіть при відсутності фундаменту. Тобто продають вони відразу і навіть наперід.
    Ну очевидно що вони відштовхуються не від регіону і ціни там, а від собівартості, яка плюс-мінус одинакова. Під Києвом вони теж будують і продають квартири (наберіть в гуглі Місто-сад) по ціні від 4500 грн. Ну але повторюю це економ варіант, а потім прийдеться доплачувати за нормальну стяжку, розводку мереж по квартирі, нормальні двері, нормальний котел плюс усі витрати на оформлення власності квартири за покупцем і ціна буде вже не такою привабливою.

• Подобається Подобається x 2
  13. denverod1

Ну от власне, чи окрім різниці в тих доплатах у стяжці , котлах, дверях, ще є якісь відмінності з конкурентами? Візьмемо приміром квартиру 60 кв м різниця між 490 уо і найближчим конкурентом 200 уо , це 12 тисяч уо, двері котел це 1-2 тис, стяжка невідомо скільки ..

Якщо є вже багато покупців, мали б поділитися враженнями, чому обрали, на що звернули увагу, в чому економія, що не сподобалось, бо від ціни 490 уо люди голову втрачають :)

---------- Додано в 10:10 ---------- Попередній допис був написаний в 10:07 ----------

Аналогія, пиво в магазині чернігівське по 3 з копійками з фляшки або 6 грн за літру , і та акція у них цілий рік, усі контейнери для пластику завалені чернігівськими пляшками, люди беруть бо грошей нема а пиво хочеться, якість така собі але ми ж не гурмани

14. Grek

Grek Well-Known Member

Ну найближчий конкурент Ірокс, який пропонує квартири в Рясному по 6300 і Сихові 6900. Але я не знаю який набір там пропонується.

15. denverod1

Нині ще реклама набережного була помічена на сайті ваш магазин, зверху банер який веде на посилання
    http://dovidnuk.vashmagazin.ua/prodaj-neruhomosti/3895.htm

Початок Вашої історії з Набережним Кварталом. Продаж якісних, комфортабельних квартири у новому житловому комплексі у Львові.

16. Shuvana

Shuvana Member

Сьогодні чоловік їздив в Хмельницький дивитися на здані будинки.Спілкувався з жителями,які роблять вже ремонти.Кажуть що загалом задоволені,зі здачею запізнення було на 1 міс.,право власності 2-3 міс.після здачі.Міняли двері,сантехніку.Враження позитивні,очікував гіршого.Там платили 4900 на початку будівнитства.Каже що сподобався будинок і всередині нормально незважаючи що там повним ходом ремонти робляться,то все в пилі та піску.Може хто знає,чи хтось перевіряв інформацію чи насправді будує Екскомбуд?

• Подобається Подобається x 1
  17. Grek

Grek Well-Known Member

Так ви ж самі писали, що будують колишні працівники екодому. Вище в темі вже писали що Ескомбуд відмовився будувати і тепер генпідрядником є ТОВ "Компанія інноваційне будівництво".

18. Shuvana

Shuvana Member

Так чоловіку сказали самі робочі,але це неперевінена інформація.Була в офісі,вже розказали що інноваційне товариство.

19. Дешевий сир тільки у мишоловці...Земля на якій розпочато будівництво взято в оренду на 49 років, і є власністю училища, ресторанного сервісу та туризму, відповідно оплата за оренду після здачі будинку впаде на плечі мешканців цього "кварталу". Забудовник говорить що оренда буде дораховуватись до утримання будинку, І називають смішну суму 20 грн. в місяць з квартири, але договір про умови оренди клієнтам не надають. Як відомо орендодавець має за собою право один раз у рік міняти умови договору, училище має повне право підвищити оренду з 20 грн. наприклад до 200грн.
    З цього можна зробити висновок, чому така ціна і чому училище надало свою землю під забудову….

• Подобається Подобається x 1
  20. denverod1

От і маєте найдешевше житло у львові, цікаво які там ще підводні камені ..

а де твій аватар? :)