ЖК Набережний квартал на вул. Пулюя

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Chuvachok, 10 тра 2014.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Pseudoo

Pseudoo Active Member

На скільки зрозумів Костя - це Lee Min
    Костя напиши цей документ в природі існує (на передачу права власності)?

2. Lee Min

Lee Min Well-Known Member

Він не існує. Існує міфічний договір інвестиційний. Дуже цікавий договір, в якому коледж і НК ділять не свою землю на взаємовигідних умовах. Тільки от земля не належить ні одним ні іншим. Тому робим висновок. Державу Україну нагріли на 3 гектари землі.

3. Fear

Fear Well-Known Member

Костя, а можна нескромне питання: скільки квадратів має твоя квартира?

4. Pseudoo

Pseudoo Active Member

Направду, навіть з тієї інфо яку я вже отримав, віддає душком "нечистоплотності" з боку забудовника
    Чому б не закласти всі передбачені відрахування в ціну м2? Адже всю суму майбутніх видатків та платежів легко підрахувати...

---------- Додано в 17:09 ---------- Попередній допис був написаний в 17:08 ----------

згідно документу на сайті НК - коледж володіє правом власності на землю трохи більше 3 га

---------- Додано в 17:11 ---------- Попередній допис був написаний в 17:09 ----------

отже державу не обікрали - це "+"
    а ось право власності забудовнику не передали - це "-"

5. Lee Min

Не власності, а користування. Юридично це кардинально різні речі.

6. Fear

Fear Well-Known Member

Та ні, Ви не праві. І 400 покупців лохи останні, документи не перевіряли, повірили менеджерам НК на слово. А от "чесний" Костя все знає і володіє усією інформацією. Та ще й довіряє лише собі.

7. Lee Min

Не можна :)

8. Fear

Fear Well-Known Member

Та ні, мені просто цікаво, чи вмістить твоя халупа 400 сімей, яким ніде буде жити, завдяки тобі, і вони прийдуть до тебе?!

• Подобається Подобається x 1
  9. Lee Min

Підеш до Сусляка жити. Дав йому грошей - з нього і питай :)

10. Fear

Fear Well-Known Member

Ні, Сусляк мені дає житло, а ти всіма способами намагаєшся забрати. Так що прийду я до тебе!

11. Pseudoo

Pseudoo Active Member

Тоді де я можу знайти документ на право власності виданий НК?
    Кості
    Таки так, документ не на право власності а на право постійного користування
    Це різні речі

12. Lee Min

Приходь. Тільки я за квадрат беру дорожче. Ну і ремонт за твої, бо в мене давно не роблений :)

13. Fear

Fear Well-Known Member

Ні, дорогенький, я за житло вже заплатив. І не дай Боже щось таке буде, я прийду. Ти вже повір.

14. Lee Min

Прийдеш без грошей - спущу зі сходів :haha: Ну і дальше по процедурі - хто обіцяв, що все законно - до того і в гості :welcome:

15. Pseudoo

Pseudoo Active Member

Як діти
    Повторюю запитання до Fear
    де знайти документ що підтверджує право власності чи принаймні постійного користування виданий НК?

16. Fear

Fear Well-Known Member

О-о як ти заспівав. А коли за справедливість боровся ти за людей не подумав. Сподівався що забезпечиш чесність і всі будуть задоволені?
    І зі сходів ти мене не спустиш, бо є різниця між інтернет війною і реальним мордобоєм.

---------- Додано в 18:46 ---------- Попередній допис був написаний в 18:44 ----------

Та зайдіть в будь-який офіс, там Вам всі документи покажуть. Можете навіть юриста взяти, щоб перевірив (що багато покупців і робили). На жаль в інтернеті їх нема.

17. Lee Min

Не справлюсь сам - є ДСО. Отже є різниця, це точно :)
    Я покупців задовільняти не збирався. Для цього кожен має свою голову на плечах. Вон Псевдо хватає ентузіазму розібратись, а не стрімголов бігти в офіс і лапшу слухати.

18. Pseudoo

Pseudoo Active Member

Костя, не гарно так знущатися з людей, які потенційно можуть попасти в халепу
    Треба навпаки допомагати - оскільки ризики високі
    А не чинити "по-галицьки"
    "Щоб таке собі побажати з розрахунку шо в сусіда це подвоється - виколоти собі око!"

• Подобається Подобається x 1
  19. Fear

Fear Well-Known Member

А! Ну так, я ж забув що пан Устим Кармелюк боїться за свою безпеку і за безпеку свого житла. Нам, злидням, вас мільйонерів не зрозуміти.

20. Lee Min

Псевдо. Ви не уявляєте, скільки сторінок я тут пояснював людям це все і ігнорував всі провокації. Це тривало майже півроку. І шкода було, що через деяких - постраждають всі.
    З багатьма більш-меньш адекватними людьми я спілкувався особисто, і шукали рішення того спору. І навіть коли першу декларацію скасували, на сторінках цього ж форуму шукали рішення, як НК мав би вчинити, щоб узаконити це все. І були ж варіанти.
    Натомість майбутні покупці посоромились задавати питання НК і змусити їх вчинити вірно. А тепер дехто скаржиться - що їм мішають. Просто Ви не вкурсі всіх баталій на цьому форумі.
    Почитайте - там багато цікавого.
    А дехто на інший рівень спілкування - просто не заслуговує.

а де твій аватар? :)