ЖК Набережний квартал на вул. Пулюя

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Chuvachok, 10 тра 2014.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Lee Min

Lee Min Well-Known Member

А це не до мене. Я доступу до тих даних не маю.

2. Fear

Fear Well-Known Member

Так ти ж фахівець в тому питанні і кажеш що відслідковував цю ситуацію? Чи я помиляюсь?

3. Lee Min

Не скажіть. Є таке поняття, як генплан міста. Він розпрацьовувався в Містопроекті доволі серйозно, для того, щоб забезпечувались нормативні відстані до освітніх закладів, до поліклінік та інш. Так само як і заклади ці розраховані на певну кількість мешканців. Ви думаєте чого на сихові школа на школі. Бо є нормативи. У випадку з НК ця ділянка для житла не запланована генпланом. Що доречі теж проблема, бо це теж передбачено законодавством у сфері містобудівної діяльності.

---------- Додано в 13:59 ---------- Попередній допис був написаний в 13:56 ----------

Я бачив, що зміни значились ще 2 місяці тому. Може й більше, просто раніше за тим не дивився. А стосовно фахівця, це стосувалося скасування декларації. Раніше, поки ДАБК Львівської області був окремою структурою і в був свій сайт, там був розділ про скасування декларацій. Зараз же їх віддали під юрисдикцію ДАБК в Києві, тому свого сайту нажаль нема.

4. Pseudoo

Pseudoo Active Member

Ви вірно вказали - є таке поняття. Це як із "сурком" - ніхто не бачив а він є.
    Нічого проти плану розбудови міста я не маю. Але очевидно що очільники міста не дуже ним переймаються. Інакше у забудовника вимагали б добувати відповідну інфраструктуру

5. Fear

Fear Well-Known Member

Тобто ти інтернет фахівець? Тоді твоїм словам можна вірити так же, як і моїм, не більше.

6. Lee Min

То вже тема окремої розмови, оскільки і з цим повязана історія НК. Адже пайові внески на розвиток інфраструктури НК не платить і не збирається. Їх рішенням суду вже зобовязали, і то не певен чи перший транш вже виплачено, це притому, що там всього 30000грн. А по угоді всі наступні тільки з 2016 року. І суми там вже на мільйони. Як думаєте, будуть платити? (Ці дані є в документах на сайті НК, а також в реєстрі судових рішень за фільтром "Діексбі")

---------- Додано в 14:10 ---------- Попередній допис був написаний в 14:08 ----------

Можеш скільки хочеш перекручувати - суті це не змінить. Почитай порядок проведення будівельних робіт - і переконайся сам. А далі визначайся, чи вірити далі менеджерам.

7. Fear

Fear Well-Known Member

Гаразд, не буду тут вступати в безглузду полеміку з тобою. Просто підсумую: скоро побачимось на Пулюя в якості сусідів.

8. kabanYra

kabanYra Well-Known Member

Так краще:)

9. Lee Min

Який же ти все ж таки примітивний :facepalm: Ото люди надивляться, які шлапаки з ними в сусідах будуть - і краще на Левандівці оселяться. Там гопніки якось розумніше виглядають. Дивись монітор слиною не заляпай :haha:

10. Pseudoo

Pseudoo Active Member

Знайшов документ на сайті - про відрах 6.5 міл на інфраструктуру
    виходить десь по 10 тис на кожний пай з розрахунку 600 мешканців. Не так багато
    Але це приховані-відкладені платежі + плата за оренду землі

11. Lee Min

І навіть їх не сплачують. http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/33850862
    Що казати про навчально-виробничий комплекс, якого звісно теж не буде.

12. Pseudoo

Pseudoo Active Member

бачу юристи від НК попрацювали добре - основні внески з 2016 року

13. Lee Min

А тепер згадайте на коли здачу обіцяли, і чи бачите Ви якісь співпадіння?

14. Fear

Fear Well-Known Member

Костя, а коли війна в Україні закінчиться? Бо складається враження, що ти провидець покраще Нострадамуса.

15. Lee Min

Чого ж це я провидець? Я просто виглядаю в вікно, і дивлюсь на контур котлована, який зараз риють на тому місці. А потім згадую форму того нещасного проектованого готелю, і не знаходжу спільних рис. От тобі і пророцтво.

16. Fear

Fear Well-Known Member

А в тебе є навіть проект будівництва? Поділишся?

17. Lee Min

Скопіювати нажаль не дали, але той що приносили на збори мешканців, коли архітектори приходили, запамятав трохи. Хоча там і перша черга інакша була. Не даром же відмінили 2 секції. Принаймні поки що.

18. Fear

Fear Well-Known Member

З того часу, коли були збори мешканців, багато часу пройшло. Але я починаю заздрити твоїй фотографічній пам'яті.

19. Pseudoo

Pseudoo Active Member

Добре що вийшов на цей форум...
    Чим більше копаєш - тим більше "сюрпризів"
    Знайшов документ на право власності чи користування виданий ПТУ
    не зміг зайти документ про передачу права власності ДІЕКСБІ
    Де його знайти?
    Він взагалі існує?

20. Fear

Fear Well-Known Member

Костя знає.

а де твій аватар? :)