ЖК Набережний квартал на вул. Пулюя

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Chuvachok, 10 тра 2014.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Fear, а маєте фотографії з середини? Хочеться побачити реальні фото квартири всередині.

2. Fear

Fear Well-Known Member

Маю вдома, ввечері можу викласти.

3. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Думаю, це було б цікаво усім. Незважаючи на те, що будинок відчуває всесторонню критику, але ззовні для мене чи іншої пересічної людини виглядає достатньо гарно.

4. Fear

Fear Well-Known Member

Щоб не вводити Вас в оману, скажу прямо: є в цьому будівництві свої підводні камені, але тут не хочу про них розповідати. Але в цілому я задоволений майбутнім житлом.

• Подобається Подобається x 1
  5. Pseudoo

Pseudoo Active Member

Ці камені чи камінчики мене принаймні зацікавили. Чи можете детальніше вказати?

• Подобається Подобається x 1
  6. Fear

Fear Well-Known Member

Не на цьому форумі. Принципово.

7. Pseudoo

Pseudoo Active Member

Хмм... Може натякнете або вкажете на якому форумі шукати?

8. Fear

Fear Well-Known Member

В Контактах є відкрита група, там частково можете знайти інформацію, яка Вас цікавить.

9. Pseudoo

Pseudoo Active Member

Що за "контакти" і як їх знайти?

10. Fear

Fear Well-Known Member

Я мав на увазі соціальну мережу "В контактах".

11. Pseudoo

Pseudoo Active Member

знайшов групу http://vk.com/club71592867
    "многабукв", кого хоч моніторити, або за який період пости передивитись?

12. Pseudoo

Pseudoo Active Member

походив по форумах Вінниці - репутація НК явно підмочена...
    може і справді "шарашкіна кантора"?

13. Fear

Fear Well-Known Member

Може й так. Все-одно вирішувати Вам, ніхто тут не буде Вас агітувати на придбання тут житла чи категорично відмовляти від цього.

14. Pseudoo

Pseudoo Active Member

Не йде мова про агітацію. Такі форуми створені для того щоб ділитися досвідом як успішним так і не дуже.
    Звичайно остаточне рішення приймає покупець, але якщо краще утриматись від покупки - так і напишіть.

15. Fear

Fear Well-Known Member

Скажу Вам так: багато проблем в НК "виникає" через нижчу, в порівнянні із іншими забудовниками, ціну. Хоча, якщо почати цікавитись цими іншими забудовниками, то можливо зробити висновок, що подібного роду проблеми є у всіх. В НК є свої плюси і свої мінуси. Для мене плюсів виявилось більше, тому я і придбав тут житло. І таких як я вже понад 400.

16. Lee Min

Lee Min Well-Known Member

О... тепер бачу вся колонна агітаторів з транспорантами в зборі :) Тепер барабан в зуби - і гайда хороводи навколо НК водити. Не забувайте одне-одному лайки ставити :) А то хтось образиться і буде "бу-бу-бу" казати :)

Для Pseudoo.
    Я вже давніііше описував всі проблеми по НК, через які виникли проблеми. Саме через це тут і набігло тролів різних. Наливають купу хамства і бруду, аби забалакати тему. Ще на початку забудови, коли сусідні мешканці протестували було написано купа скарг в прокуратуру і ДАБК, які довго замовчували і затягували, і тепер, видно, повспливали. Отже, якщо Вас зацікавлять деталі, можете поритись п оцьому форуму - я наводив детальні обгрунтування проблема НК. Оскільки троляки забивають спеціально форум, аби іншим було складно знайти потрібне - повторю Вам коротко:
    1. Проблема з землею. Вона знаходиться в користуванні сусіднього коледжа для обслуговування навчальних корпусів. Для будівництва житла не передбачена. Земельний кодекс напряму забороняє нецільове використання. В положеннях про ДАБК так само є пряма норма, про скасування декларації, в разі використання ділянки не по призначенню. Зміна призначення можлива лише через міську раду. І це складно. Тому НК захотіли по схемі хабарів. Поки вдало, але кримінальне провадження з того приводу вже є.
    2. Вартість квадратного метра дешева з простої причини - вартість землі під будинками туда не входить. Бо НК на неї немає жодних прав.
    3. Поверховість. Всі документи дозвільні, в тому числі і від аеропорту - дозволяють 9 поверхів. Натомість збудовано 12. В будинках такої висоти зовсім інші вимоги щодо конструкцій, газопостачання, балконів та інш. Оскільки Львів є в сейсмічній зоні, то це може бути проблемою.
    4. Якість робіт. З мого вікна навіть видно, як прогнувся 1 балкон. Монолітний залізобетон робився не за технологією. Шпарини між плитами - завалені сміттям (про це самі покупці писали і фото викладали), тому стелі будуть тріскати регулярно. Інсоляція в деяких квартирах відсутня повністю. Тобто сонце в них зовсім не попадає. Ще багато іншого.
    5. Ну і через що ще обурювались мешканці сусідніх будівель - це те, що район не розрахований на таку кількість нових мешканців. Вже зараз на Пулюя складно проїхати, парковок не передбачено достатньо - школи і садочки - будьласка в інший район.

Те що Феар себе втішає про скасування декларацій через внесення змін - абсурд на рівному місці. Йому менеджер сказав - а він вірить. Декларації через то не скасовують, а тимпаче мільйонні штрафи не накладають. Я в понеділок знатиму точніше, за що саме скасували декларації. Тим паче, що скасували декларацію не вперше. А тому вірте їм на слово :)

І ще одне - полегшу справу доморощеним сищікам - так, я в тому числі писав заяви в прокуратуру та ДАБК, тому можете не дізнаватись - вам сам всі результати розкажу.

P.S. Хамидлам відповідь проста - всі йдіть лісом за Феаром :) Разом Вам тепліше буде :)

17. Fear

Fear Well-Known Member

Костя, ти ж уточняй, що всі скарги писали не жителі, а ти. І постлати всіх непотрібно, бо складається враження, що ти таке ж саме хамло, яким нас називаєш.
    По-друге, ніхто тут НК не піарить.
    І останнє, інформацію про переопрацювання декларацій я взяв не у менеджерів, а на сайті ДАБІ. Але ж ти бачиш лише сторінку зі штрафом...

18. Lee Min

Lee Min Well-Known Member

Зі скаргами помиляєшся - тут достатньо ініціативних :) І колективні ми теж писали.
    А стосовно твого посилання на ДАБК - повторюю в 101 раз - ніхто не скасовує декларації через внесення до них змін. І зміни були внесені давно, повір на слово, я цю базу даних звіряв ще місяці 2 тому - і там про зміни вже значилось. ТЕБЕ ДУРЯТЬ З ТРАКТУВАННЯМ ТОЇ СТОРІНКИ. Я не перший рік проектую, щоб знати про що говорю. А от ти впевнений, що тобі сказали правду?
    Почитай порядок проведення будівельних робіт. Там все це описано. І не так багато читати. НА. http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/466-2011-п/page

19. Pseudoo

Pseudoo Active Member

для Lee Min
    пункт №5 - недоречний.
    а ось №2 (власність на землю) - це РЕАЛЬНА проблема....

20. Fear

Fear Well-Known Member

Добре, а скажи мені які зміни вносились в декларації 2 місяці тому? В зв'язку з чим вносились ті зміни?

а де твій аватар? :)