ЖК Набережний квартал на вул. Пулюя

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Chuvachok, 10 тра 2014.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Fear

Fear Well-Known Member

В нього свій майдан під ковдрою.

2. VovanVovan

VovanVovan Well-Known Member

Костя, ти молодчага !! Я завжди тобою пишався - один ти не побоявся і виступив проти корупційної машини. Немає в тебе страху ні перед чим. Не жалієш ти себе, все для держави, все для людей, для мешканців свого району. Ти для мене приклад для наслідування . Я своїх дітей в честь тебе назву Костя, навіть якщо в мене буде дочка.
    Давай зустрінемось - потисну Твою мужню руку.

3. Lee Min

Lee Min Well-Known Member

О... а от і решта оркестру підтягнулась... Ану давайте з Вами разом пофлудимо, щоб ніхто нічого важливого ненароком не прочитав :) Народ, як вам щось платять за кожен пост, то хоч діліться троха. А то ж поки не давав вам приводу, сиділи мовчки, а тут на тобі - повилазили. Ще й так хором... А ні, третього вашого не хватає. Непорядок :)

Ну і традиційно http://www.dabi.gov.ua/index.php/pres-sluzhba/novini/771-u-lvovi-zupinili-budivnitstvo-na-vulitsi-pulyuya-ta-oshtrafuvali-zamovnika-budrobit-na-miljon-griven

4. passer by

passer by Member

Слухай ти "правдолюбець" ти вже всіх тут заграв своєю "чесністью". Розкажи народу скільки коштує твоя чесність? Скільки тобі платять щоб ти гадив людям, чи тебе так сильно давить жаба, що хтось буде мати нормальні квартири за свої ж зароблені гроші? Влаштуйся на роботу і заробляй і ти будеш мати змогу купити житло. Мабуть прийдеться зайнятись тобою більш серйозніше. Я не здивуюсь якщо це твої рук справа, і ти написав кляузу в прокуратуру.

5. Martin Martin

Martin Martin Member

Яка мета обсирати НК? Ти десь взагалі працюєш? Напевно, що маєш відношення до компанії, котра будує біля центру зайнятості? Ти Правдолюб ? То можеш тут написати справжні свої дані ?

6. Fear

Fear Well-Known Member

Так він вже трохи вище назвав свою ціну: мільйон хоче. Навіть не боїться, що у нього щось трісне.

7. Takamine

Takamine Well-Known Member

А ви можете обговорювати питання новобудови не ображаючи один одного? Обливаєте тут з ніг до голови своїх опонентів. У нас має право кожен на свободу думки та слова. Я теж схильна думати. що комусь будівництво НК стало поперед горла - економ житло за помірну ціну. Я спершу розглядала це будівництво для купівлі житла в новобудові. В інтернету я начиталася багато відгуків про НК в різних містах. потратила купу часу аби перечитати флуд на всіх сторінках, але ми все ж таки відмовилася від вкладу грошей у це будівництво. Я також можу зрозуміти мешканців обох будинків, поміж яких розпочали будівництво. В одного з них повністю закриє сонце зранку, у району забрали кусок майданчику, де молодь грала футбол і волейбол, діти бавилися на траві. То ж кожен бачить тільки те, що хоче бачити. Звісно буде шкода і тих, хто вклав гроші у ще незбудоване житло і втратить ці кошти...

• Подобається Подобається x 2
  8. Pseudoo

Pseudoo Active Member

Мене насторожило кілька моментів

1. Інфо про зупинку будівництва згідно сайту ДАБІ (thx Lee Min)
    2. Великі витрати на рекламу відносно ціним2
    3. Інфо про карст під фундаментом
    4. І саме основне - ЧОМУ ТАКА СКЛАДНА ФОРМА ІНВЕСТУВАННЯ? Для уникнення юридичної відповідальності?

Хтось може прояснити вище наведені пункти чи надати лінки на існуючи пости?

• Подобається Подобається x 3
  9. Fear

Fear Well-Known Member

1. Будівництво ніхто не зупиняв. Просто декларації про початок будівництва знаходяться в стадії переопрацювання у відповідності до містобудівних умов і обмежень.
    2. Інші компанії витрачають на рекламу не набагато менше. А ціна за м.кв. цілком адекватна.
    3. Щодо карсту Вам не скажу нічого, так як мало розумію в даній галузі.
    4. Що саме Вас насторожує в даній формі інвестування? В Хмельницькому, Вінниці та Рівному така ж форма і нікого не "кинули".

10. Pseudoo

Pseudoo Active Member

Насторожує саме ця складність. Для чого було обирати "пайове" інвестування, який мотив?
    Я ж не веду мову - що компанія забудовник (до речі хто справді власник чи їх кілька) обовязково "кине", але запасний парашут підготувала

11. Fear

Fear Well-Known Member

На рахунок мотивів - Вам до власників компанії. Хоча дехто тут скаже, що все це зроблено, щоб витягнути кошти з вкладників і кинути їх потім.

12. Pseudoo

Pseudoo Active Member

Це можливо песимістичний сценарій. Реальний десь по середині - застрахуватися від ризиків за рахунок пайових коштів.
    Щодо карсту ви вказали що нічого не скажете... А ви цікавились цим питанням? Адже безпека та надійність будівлі це постулат, можливо не так для будівельників як для мешканців

13. Fear

Fear Well-Known Member

Наскільки я знаю, інфа про карсти не є пітвердженою (хоча не буду стверджувати, що так і є).

14. kabanYra

kabanYra Well-Known Member

Приїдь до мене в Брюховичі - дам пєндаля і тапок погризти!

• Подобається Подобається x 2
  15. Pseudoo

Pseudoo Active Member

Не розумію джерел такої агресії?!!!

16. Fear

Fear Well-Known Member

Зрозумійте нас правильно: коли Ви вкладаєте свої кровні в житло, а Вам "допомагають" жити, пишучи скарги, заяви, кляузи в різноманітні інстанції, прикриваючись чесністю, справедливістю і боротьбою з хабарництвом, то як би Ви реагували на нашому місці?!

17. Pseudoo

Pseudoo Active Member

Запитання швидше до Lee Min, оскільки даний дописувач має іншу, відмінну думку
    Що саме вас насторожує в даному будівництві? Якщо можна коротко по пунктах і без емоційних складових?

---------- Додано в 11:27 ---------- Попередній допис був написаний в 11:22 ----------

Всі ми різні, і такі люди потрібні які вказують на недоліки, ту основне не перестаратись адже кожен недолік має свій коефіцієнт ваги (значущості)
    Вас як майбутніх власників я можу зрозуміти (напевно так само б реагував). Але і так само треба визнати що без таких людей, які завжди тримають забудовників "в тонусі" - ніяк

18. Fear

Fear Well-Known Member

Але ж Вам сусід не дає порад, коли Ви варите вдома борщ. От і нам не потрібні такі "радники". Ми і самі непогано тримаємо в тонусі забудовника, Ви вже повірте.

19. Pseudoo

Pseudoo Active Member

Вірю. Але ви зацікавлені особи і через схему паювання - потенційно будете нести додатковий фінансовий тягар у разі позапланових витрат. При даній схемі - ви в одному човні із забудовником (невигідно збільшувати кошторис). Ось чому таке інвестування мене бентежить. На відміну від класичної схеми - де всі прорахунки лягають на плечі забудовника

Думаю придбати квартиру, на разі придивляюсь, хочу для себе визначити всі ризики

20. Fear

Fear Well-Known Member

Щодо додаткових витрат: особисто я купував квартиру ще по 5900. Скоро відбудеться здача секції, а жодних додаткових витрат ще не платив (окрім незначної плати за перепланування квартири на свій смак та підведення комунікацій для можливості підключення до інтернету і сателіти).

а де твій аватар? :)