ЖК Набережний квартал на вул. Пулюя

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Chuvachok, 10 тра 2014.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Lee Min

Lee Min Well-Known Member

Як на "дєвачку" Ви вже дуже нечемна. А якщо це справа вкладників НК - то йдіть до них в спеціальну закриту групу. Там одне одного облизуйте. А тут всебічний розгляд справи. І вам доведеться терпіти мене тут. Запасайтесь валідолом :)

---------- Додано в 18:40 ---------- Попередній допис був написаний в 18:39 ----------

Та-да-а-а-ам. От і зразу видно підтвердження моїх слів. Ми так ще в першому класі жартували :) Вже тоді це вважалось плоским :)

2. Lancaster

Lancaster Well-Known Member

Шановний облизувати ви будете собі одне місце.Навчіться грамотно писати.Свою вихованість Ви вже показали.

3. Fear

Fear Well-Known Member

Лі Мін, це тобі скоро доведеться терпіти нас по-сусідству. І повір, що я, коли буду бачити тебе, не посоромлюсь дати тобі в морду. Ти ж нічим, окрім кляузи в міліцію чи прокуратуру, не зможеш відповісти. Так що чекай нас, ми скоро!

---------- Додано в 21:43 ---------- Попередній допис був написаний в 21:41 ----------

Чому ж ти в КВН не пішов, жартівник?!

• Подобається Подобається x 1
  4. Lee Min

Всіх разом чекати? Нє народ, давайте якось по-одному, а то всіх зразу не вигребу :)
    Хто до нас з мечем.... ну далі здогадався, нє? Чи ссилку дати? Бо напрямок ти вже знаєш.

5. Fear

Fear Well-Known Member

Так ніхто не каже що ми всі разом прийдем. Я вже другий, хто пропонує тобі один-на-один зустрітись. Але ж ти знов зассиш. Так що сам мандруй в піший еротичний тур, тобто на х@й. І до зустрічі на Пулюя!

6. Lee Min

Вихованість я показував на попередніх багатьох сторінках. І бидлу не відповідав різному. А сьогодні в мене настрій побесідувати з різного гатунку людьми. Покопирсатись в непотребі. Може завтра знов буду більшість з Вас ігнорувати. А сьогодні "пошалім".

---------- Додано в 18:51 ---------- Попередній допис був написаний в 18:48 ----------

Пропонуйте скільки влізе. Не той розмах. Мені на ваші пропозиції начхати з високої вежі. Викликайте собі дівчат по виклику, а мені сил не стане кожному гопніку табло чистити. Не в формі я. А... і дубль№2 - ІДИ ЛІСОМ!

7. Lancaster

Lancaster Well-Known Member

Не смішіть людей)))Ви в дзеркало на себе дивитеся чи у Вас манія величі???

8. Fear

Fear Well-Known Member

Шалунішка, давай зустрінемось і вияснимо хто є хто. І ти ще заявляєш що ти не в формі?! Та на тебе шкода дивитись без жалю.

9. Lee Min

Не дивися. В дзеркало дивися. Ви ж індивідууми відмінних від себе не переносите. В тебе певно ще й кєпка абібас? Зустрічатися з хлопчиками - це не моє. А захочеш знайти - ласкаво просимо. Теплі речі бери - зимно надворі. Некучерявому можна й мозок застудити. Хоча.... нєєє - думаю можеш не хвилюватись :)

---------- Додано в 18:58 ---------- Попередній допис був написаний в 18:58 ----------

Завжди приємно чути таке від дівчини :haha:

10. Fear

Fear Well-Known Member

Ну-ну. Диванний вояка. Поживемо-побачимо, як ти будеш корчами хотити коли такі "гопники" як я, будуть ганяти тебе щодня, як пса шалудивого.

11. Lee Min

По кущах будете ховатись - мене вижидати, то обережніше. У нас тут песиків вигулюють. Мєшти вимастите, потім в підїзді натопчете. Рембо блін :haha:

12. Fear

Fear Well-Known Member

Тобі натякнули причину, по якій тобі навіть дружина твоя не дає, а ти гордишся цим. Молодець!!!

---------- Додано в 22:03 ---------- Попередній допис був написаний в 22:02 ----------

Та я свої мешти об твою морду буду витирати, щоб в під'їзд в чистих заходити.

13. Lee Min

Я з Вас ржу :haha: І дружина збоку теж :) Настрій піднімаєте - дякую :) Ще в мене кіт є - про нього теж якусь гидоту забули написати :) Рівень просто жестяк. І це буде на моїй вулиці жити. Доведеться якомусь бидлу здавати хату, щоб тобі тут самотньо не було на районі :)

ДУБЛЬ№3 - Без мільйона - ЛІІІІІСООООМ :)

14. Fear

Fear Well-Known Member

Краще жити з бидлом на "твоїй" вулиці, ніж з мільйонером з трущоб.

15. Lee Min

16. Fear

Fear Well-Known Member

17. Lee Min

То в мене науковий експеримент. Цікаво з якого разу дойде :tormoz:

18. Fear

Fear Well-Known Member

Чуєш Нобель: а до тебе з якого разу дойде що ти лоханувся http://asdev.com.ua/dabi/list.php?sort=num&order=ASC&page=6?

---------- Додано в 22:24 ---------- Попередній допис був написаний в 22:22 ----------

Читаючи цей пост згадав старий жарт: "К сексу надо относиться попроще: не встал, похохотали и баеньки!"
    Ви вже посміялись, пора спатки.

• Подобається Подобається x 1
  19. Lee Min

Ну от давай серйозно, не по дитячому. Я тебе не чмирю, ти мене.
    Просто цікаво. От що саме ти в свому посиланні бачиш? Ти висилав його, Ланкастр висилала. Я не розумію, про що воно говорить. Про те, що декларації були зареєстровані, про те, що в них внесли зміни в свій час. Зараз це посилання до чого?

20. Martin Martin

Martin Martin Member

Ли мин а ти такий хоробрий? І чесний? На майдані був?

а де твій аватар? :)