ЖК Набережний квартал на вул. Пулюя

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Chuvachok, 10 тра 2014.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Pseudoo

Pseudoo Active Member

По постах видно - що у вас тут тривають "баталії" суті яких я не розумію
    я тут "новачок" і якщо хтось зможе "мене направити на шлях істинний" - буду наперед вдячний

2. Fear

Fear Well-Known Member

Ну, тут йде війна між майбутніми мешканцями і "доброзичливцями", які занадто "раді" новим сусідам.

3. Pseudoo

Pseudoo Active Member

Під доброзичливцями ви мали на увазі мешканців прилеглих будинків?

4. Fear

Fear Well-Known Member

Ага, зокрема одного сосіда з прилеглої дев'ятиповерхівки...

5. Pseudoo

Pseudoo Active Member

Новобудова йому вид на море затуляє?

6. Fear

Fear Well-Known Member

По-перше, перша секція у Львові здається через 2 тижні. Уже здані будинки в Хмельницькому, Вінниці і Рівному. Почалося будівництво в Києві, Дніпропетровську, Харкові та ряді інших міст.
    По-друге, в договорі чітко прописано сума оплати, яку необхідно сплатити протягом 2-х місяців. Тому зростання ціни не є актуальним для тих, хто підписав договір.
    По-третє, фірма одна, просто на кожну сецію створено окремі кооперативи. А забудовник один і підрядник один.
    Скажу прямо, коли ціна була 5900 за м. кв. в договорі було прописано набагато менше усіляких нюансів, через які ми зараз і страждаємо. Зараз ситуація покращилась.

---------- Додано в 20:48 ---------- Попередній допис був написаний в 20:44 ----------

Він у нас борець за справедливість і законність на окремо взятому об'єкті будівництва. Йому, напевно, ліньки виходити десь далі, наприклад по вул. Науковій, де будується будиток іншою будівельною компанією, де порушень не менше, але ж то не перед очима...

7. Pseudoo

Pseudoo Active Member

дякую

8. Fear

Fear Well-Known Member

Та нема за що.

9. Lee Min

Lee Min Well-Known Member

Ото я бачу, яке хамидло тут вселятись зібралось. Шкода, що через таких можуть нормальні люди постраждати.
    Порода людей така. навіщо в щось вдумуватись, якщо можна поверещати.
    Показуєш йому, що його розводять, посилання даєш на сайт ДАБК. А він все менеджерів нижчої ланки цитує. Основна задача яких - впарити побільше, поки не закрили. Їх через півроку позвільняють, з кого питатимеш? З себе хіба. Так він сам вляпався - ще й інших агетує.
    Клініка одним словом.

10. Lancaster

Lancaster Well-Known Member

Шановний,Вам точно лікуватися потрібно,клініка у Вас на лице.
    http://asdev.com.ua/dabi/list.php?sort=num&order=ASC&page=6

11. Fear

Fear Well-Known Member

Лі Мін, я тебе вчергове запитую: до чого тут менеджери. Тобе вже декілька людей тикають мордою на сайт ДАБІ, а тобі все мільйон гривень в очах. І все ж надай мені відповідь, тебе, як ЧЛЕНА Громадського об'єднання обійшли стороною?!

12. Lee Min

А я тобі вкотре повторюю. Іди лісом. Не вмієш переходити по ссилках - не верзи дурниць. Ще корєшів двох поклич своїх, будете втрьох тему завлуджувати. А то сам вже не вигрібаєш. Давай мільйон - перестану за НК писати. Не маєш - то вали. Не буду з тобою домовлятись :haha:

---------- Додано в 18:22 ---------- Попередній допис був написаний в 18:21 ----------

http://www.dabi.gov.ua/index.php/pr...trafuvali-zamovnika-budrobit-na-miljon-griven

13. Fear

Fear Well-Known Member

О, тепер ти показав своє справжнє лице. А ще лічив тут про якусь справедливість, хабарник ху@в.

14. Lee Min

Ніщєбродам слова не давали :) Не маєш мільйона - не уповноважений НК захищати. Іди вон лайк комусь постав. Начальство похвалить :haha:

15. Fear

Fear Well-Known Member

О, перший номер в списку Форбс обізвався. Правда зараз проживає в 40 кв. метрах і їздить на Мітсубіші, але ж то тимчасово: поки свій хабар не отримає. В мільйон.

---------- Додано в 21:28 ---------- Попередній допис був написаний в 21:27 ----------

Я хоча б маю кошти на нову квартиру, навідміну від "мільйонера".

• Подобається Подобається x 1
  16. Lee Min

Ой... Ти мене по АЙПІ вичислив??? Страшний чілавєк... Майже СБУшник. Баюсь-баюсь :)

---------- Додано в 18:31 ---------- Попередній допис був написаний в 18:30 ----------

От... а мільйон жалієш... ЖЛОБ

17. Fear

Fear Well-Known Member

Та тобі нема чого боятись: я жінок не б'ю. Можу тобі для твоїх кудряшок бігуді подарувати.

---------- Додано в 21:33 ---------- Попередній допис був написаний в 21:31 ----------

Так я ж ніщєброд. Може в тебе попросити хоч пару тисяч, бо нема з чого пару хабарів роздати.

18. Lee Min

Зеконом на бігудях. Ще набігаєшся по водоканалах, коли при незданій хаті треба буде домовлятись щоб воду дали в палаці :) А я тобі пару тисяч не дам. Вкладати гроші в розвиток такого "інтєлєкту" - нерентабельно. Ще потім все на сємки спустить і все подвіря заплює.

19. Fear

Fear Well-Known Member

От в тебе ніхто і не вкладає!

20. Lancaster

Lancaster Well-Known Member

Шановний,це проблеми вкладників а не ваші.Закрийте вже Ви своє @ба....

а де твій аватар? :)